محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852754392
ریشه یهودی - انگلیسی خاندان آل سعود
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مشاور ملک عبدالعزیز در کتاب خود اذعان کرد که خاندان سعودی حاکمیت قدیم و جدید خود در سرزمین عربستان را بر مبانی خارجی به ویژه یهودی و عثمانی و انگلیسی و آمریکایی بنا نهاد.
به گزارش تراز ،پایگاه خبری المنار در مجموعه مقالاتی به انتشار خلاصه ای از کتاب تاریخ آل سعود نوشته ناصر سعید پرداخته است:
وقتی آتش زیر خاکستر وهابیت شعله ور شد
با سقوط درعیه شجره خبیثه آل سعود از ریشه برکنده نشد و برخی از ریشه های آن باقی ماند که بعد از بازگشت ارتش مصر به کشور خود شروع به رشد و نمو کردند. مشاری بن سعود در جمادیالاول سال ۱۲۳۵ به درعیه بازگشت و حاکمیت را به دست گرفت، اما طولی نکشید که به قتل رسید. یک ماه بعد از مرگ وی ترکی بن عبدالله بن محمد بن سعود در سال ۱۲۳۵ خروج کرد و تعدادی از اهالی نجد را کشته و دولت دوم خاندان آل سعود را پایه گذاری کرد. اهالی نجد او را محاصره کردند، اما وی به ریاض فرار کرد و در آنجا سعی کرد با عثمانی ها ائتلاف کند تا او را برای تأسیس حاکمیت جدید سعودی یاری کنند و وی خادم مطیع آنها باشد.
عثمانی ها او را روی کار آوردند و تا سال ۱۲۴۹ حاکم ریاض بود، اما در نهایت اهالی نجد او را کشتند. بعد از وی مشاری بن عبدالرحمن بن سعود به حکومت ریاض رسید و سعی کرد افراد ساده لوح را فریب دهد. وی خود را حاکمی مومن خواند. فیصل بن ترکی بن عبدالله که در هنگام مرگ پدرش در شهر قطیف بود، سعی کرد حاکمیت ریاض را از آن خود کند، اما وی نیز شکست خورد چرا که هواداری برای خود پیدا نکرد.
آغاز جنگ داخلی در خاندان آل سعود
در سال ۱۲۵۰ فیصل بن ترکی (پدر بزرگ عبدالعزیز موسس خاندان جدید آل سعود) به عبدالله بن الرشید متوسل شد تا او را در کشتن مشاری بن عبدالرحمان پسرعمویش و تسلط بر ریاض یاری دهد، عبدالله وعده داد که کمکش خواهد کرد، اما شرطهایی برای او تعیین کرد و گفت: من پسر عموی تو را میکشم به شرط اینکه تو ریاض را به خاستگاهی برای رها شدن حائل از دست آل علی تبدیل کنی. فیصل با این شرط موافقت کرد و عبدالله الرشید نیز موفق به قتل مشاری شد. به این ترتیب فیصل بن ترکی آل سعود حاکم جدید ریاض شد و ابن الرشید نیز با نیروهای آل سعود به حائل رفته و ابن علی را کشت و خود را حاکم جدید این منطقه اعلام کرد. فیصل به این ترتیب حمایت حائل و قبایل شمر را به دست آورد و نیروهای خود را تقویت کرد.
فیصل بن ترکی خود را حاکم نجد نیز معرفی می کرد. وی از سال ۱۲۵۰ تا سال ۱۲۵۴ حکومت کرد، اما اهالی نجد طاقت حاکمیت وی را نداشتند و بار دیگر از مصری ها خاستند تا برای ریشه کن کردن حاکمیت آل سعود به آن ها کمک کنند. ارتش مصر دوباره به عربستان سعودی حمله کرد تا تومار خاندان آل سعود را در هم بپیچد. در این حمله فیصل بن ترکی و شرکای وی در خاندان آل الشیخ بازداشت شد. آن ها وی و فرزندانش عبدالله و محمد و برادرش به نام جلوی را به مصر بردند و از سال ۱۲۵۴ قمری تا ۱۲۵۹ در این کشور نگه داشتند. در این سال وی با کمک عباس پاشا موفق به فرار از مصر شد. عامل شرارت عربستان سعودی بار دیگر به حاکمیت نجد بازگشت، البته وی این بار خود تسلطی بر منطقه حائل و فرماندهی ابن الرشید و حجاز که شریف ها در آن حاکم بودند، نداشت. دو موضوع اساسی در تقویت حاکمیت وی مؤثر بود. اول عقب نشینی ارتش مصر از شبه جزیره عربستان در نتیجه معاهده لندن در سال ۱۸۴۰ میلادی که باعث شده ارتش مصر به کشور خود بازگردد. دوم تعهد فیصل بن ترکی برای باقی ماندن تحت حاکمیت آل عثمان و به رسمیت شناختن حاکمیت آنها در کشور.
تلاش آل سعود برای جلب قیمومیت عثمانی ها و انگلیس
به این ترتیب حاکمیت سعودی بار دیگر به نجد بازگشت و همراه با آن خاندان وهابی نیز به سرکردگی شیخ عبداللطیف اول نوه شیخ محمد بن عبدالوهاب روی کارآمد. با روی کار آمدن این دو خانواده و تعمیق وابستگی آنها به مقامات ترکیه هرج و مرج و جرم و جنایت بار دیگر به عربستان بازگشت. فیصل بن ترکی قیمومت امپراتوری عثمانی را برای خود کافی نمی دانست، بلکه می خواست در دو عرصه بازی کند، به همین علت در سال ۱۸۶۲ میلادی به مذاکره با مستر بیلی مقام سیاسی دولت بریتانیا در بوشهر پرداخت تا معاهده حمایت از نجد و حمایت از نفوذ انگلیس و توسعه آن در بخش های مختلف شبه جزیره عربستان را جلب کند، به این ترتیب دولت انگلیس نیز می توانست نفوذ خود در این کشور را افزایش دهد. مستر بیلی با این پیشنهاد عربستان موافقت کرد و در پی این معاهده انگلیس از خاندان آل سعود حمایت نمود. به این ترتیب حمایت انگلیس از آل سعود و جنایات آنها در بخش های مختلف عربستان رو به افزایش گذاشت.
مرگ فیصل بن ترکی در سال ۱۲۸۲ هجری قمری (۱۸۶۶ م) موجی از شادی و خوشحالی را در نجد ایجاد کرد. بعد از مرگ وی فرزندانش عبدالله و سعود بن فیصل به قدرت رسیدند، فرزندان آل سعود در مورد کسب قدرت دچار اختلاف شدند. هر کدام از آنها سعی کردند هوادارانی را برای خود جمع کنند. قبیله عجمان به سرکردگی راکان بن حثلین با همکاری قبایل آل مره به سمت منطقه الهفوف پایتخت الاحساء پیشروی کردند. حاکم این منطقه احمد السدیری بود که از سوی عبدالله بن فیصل در این منطقه حکومت می کرد. آنها وی را محاصره کرده و بر این منطقه مسلط شدند. عبدالله برای انتقام جویی کسی را فرستاد که مزارع الاحساء و خانه های کشاورزان که بسیاری از آنها به عراق فرار کرده بودند را به آتش بکشد. این اقدام خشم مردم از خاندان آل سعود را افزایش داد. عبدالله به همین مقدار بسنده نکرد و سعی کرد افرادی از قبیله عجمان را غافلگیر کرده و آنها را بکشند، اما عجمان از این توطئه مطلع و مانع از انجام آن شدند.
سعود برادر عبدالله از فرصت شکست ارتش برادرش استفاده کرده و ریاض را اشغال کرد و عبدالله را از آنجا اخراج کرد. این اتفاق در سال ۱۲۸۷ قمری (۱۸۷۰ م) رخ داد و سعود دوم خود را امام منطقه نجد خواند. عبدالله البته تسلیم اوضاع نشد و سعی کرد برادرش را ترور کنند اما موفق به این کار نشد. وی وقتی که از شکست خود اطمینان پیدا کرد آذوقة مردم شامل طلا و نقره و اجناس گران بها را بر صد شتر سوار کرد و از جایی به جای دیگر می رفت تا یاوری برای خود پیدا کند. عبدالله نزد زامل السلیم حاکم منطقه عنیزه در القصیم رفت، وی کمک به او را رد کرد و از او خواست فوراً این شهر را ترک کند. عبدالله پس از آن به حایل رفته و با محمد العبدالله الرشید تماس گرفت، اما وی نیز از عبدالله استقبال نکرد. عبدالله به قبیله مطیر رفت و با سلطان الدویش رئیس قبیله تماس گرفت، بعد هم از عساف ابو اثنین رئیس قبیله سبیع کمک خواست، اما آن ها نیز به وی کمک نکردند. به این ترتیب با طلاهای سرقتی خود نتوانست کسی را فریب دهد.
وی در نهایت عبدالعزیز بن بطبین دوست خود را برای کمک گرفتن به نزد مدحت پاشا نماینده مقامات ترکیه در بغداد فرستاد تا بتواند برادرش سعود را به قتل برساند. مدحت پاشا این موضوع را فرصتی برای تسلط بر احساء و سایر مناطق عربستان می دانست که پیش از این تحت سلطه ترکیه نبود، به این ترتیب ترک ها به همراه ناصر پاشا السعدون رئیس قبیله المنتفق و عبدالله بن صباح حاکم کویت و ارتش آن ها به احساء حمله کرده و بعد از اشغال آن، نام آن را ایالت نجد گذاشتند.
مبنای حاکمیت خاندان آل سعود یهودی بود
حافظ وهبه (مشاور ملک عبدالعزیز ) این وقایع را در صفحه ۲۲۹ کتاب خود (جزیرة العرب در قرن بیستم ) نقل کرده و و در آنجا توضیح داده که خاندان سعودی حاکمیت خود در سرزمین عربستان را بر مبانی خارجی به ویژه یهودی و عثمانی و انگلیسی و آمریکایی بنا نهاده است. وی همچنین توضیح می دهد که وی در مسیر لذت و شهوت قدرت برادرش را کشت و برای حفظ این شهوت سرزمین عربستان را به شیاطین فروخت. حتی در دوره حاکمیت معاصر نیز امرای خاندان سعودی سعی کردند تاریخ قدیم خود را با کشتار هزاران نفر از مردم و حتی برخی افراد خانواده خود تکرار کنند، مانند اتفاقی که امیر خالد بن مساعد بن عبدالعزیز آل سعود در سال ۱۹۶۴ رقم زد.
حاکمیت سعود دوم خیلی طولانی نبود، چرا که مردم ریاض در تاریخ ۱۷ رجب ۱۲۸۸ بر برکناری و اخراج وی اجماع کردند. عبدالله که در منطقه الاحساء به عنوان عروسک دست عثمانیها حضور داشت فرصت را برای خود مناسب دید و با حمایت ارتش عثمانی به ریاض رفت. سعود شصت شتر از اموال مردم را به غارت برد و خواستار کمک گرفتن از مردم برای قتل برادرش عبدالله شد. وی توانست برخی افراد قبایلی نظیر الدواسر و عتیبه را با خود همراه کند. وی به دروغ به آن ها گفت که تنها می خواهد برادرش عبدالله که مزدور ترک ها است بکشد و ترک ها را از کشور بیرون براند. وی گفت که انتخاب حاکم را با مشورت انجام خواهد داد و این موضوع را به مردم واگذار خواهد کرد تا خود آنها حاکم خود را با رضایت انتخاب کنند. وی با این وعده ها برخی از عناصر این قبایل را فریب داد و آنها با او همراه شده و عبدالله را در منطقه الجزعه در نزدیکی ریاض محاصره کردند. عبدالله فراری شد و سعود بار دیگر ریاض را تحت کنترل گرفت و برخلاف وعدهاش خود را "امام" خواند.
علمای وهابی "حزب باد" هستند
قبیله عتیبه نیز به فرماندهی مسلط بن ربیعان از سمت غرب به ریاض حمله کرد. سعود برای مبارزه با آنها وارد عمل شدند. اما اهالی قبیله عتیبه وی را محاصره کردند و بیشتر هواداران آن را کشتند. سعود نیز در این درگیری ها به شدت زخمی شد تا این که در نتیجه همین زخم ها در تابستان سال ۱۲۹۱ از دنیا رفت. با مرگ سعود برادرش عبدالرحمن با حمایت ترک ها جانشین وی شد. عبدالرحمن حاکمیت در ریاض را یک سال در دست داشت تا این که برادر بزرگ ترش عبدالله بن فیصل بار دیگر روی کار آمد. وی خود را شایسته تر از عبدالرحمن می دانست و به همین علت خود را امام خواند. شیوخ وهابیت نیز او را تأیید کردند. اما باز هم حاکمیت عبد الله طولانی نشد و این بار پسران برادرش سعود او را بازداشت کردند. شیوخ دین وهابی این بار به شایسته تر بودن اولاد سعود برای حاکمیت رأی دادند! به این ترتیب نوعی از تجارت با دین از سوی وهابیت پدید آمده بوده که مبنای آن این بود که ما با طرف پیروز هستیم. به این ترتیب فساد گسترده ای در کشور به راه افتاد.
مردم عربستان از ظالم آل سعود به تنگ آمده بودند، کم کم شورش ها در منطقه نجد آغاز شد، علمای دینی غیر وهابی و رؤسای قبایل نجد با محمد العبدالله حاکم وقت حائل تماس گرفتند تا آنها را یاری کرده و از شر این خاندان درگیر با هم نجات دهد. ابن رشید با لشکری به ریاض رفت و فرزندان سعود را شکست داد و عبدالله بن فیصل را به اسارت به حائل برد و حاکمی از جانب خود در ریاض قرار داد. عبدالرحمن گرچه در ابتدا به عبدالله کمک می کرد اما بار دیگر سعی کرد فتنه جدیدی را آغاز کند و از ریاض جدا شد تا یک بار دیگر خود را امام بنامد. وقتی که ابن رشید از این موضوع مطلع شد وی را به همراه تعدادی از علمای وهابی به منطقه ای که عبدالله در آن در اسارت بود، فرستاد. به این ترتیب دوران فتواهای باطل برای مدتی کوتاه به پایان رسید و حاکمیت نجد به صورت کامل در اختیار ابن رشید قرار گرفت.
این موضوع زیاد طول نکشید و عبدالرحمن برادرش عبدالله بن فیصل را مسموم کرد، وقتی که حال وی بد شد از ابن رشید خواست تا او را به ریاض بفرستد. ابن رشید در سال ۱۸۹۰ م با این موضوع موافقت کرد و اجازه داد که عبدالرحمان نیز در کنار وی باشد و در ریاض ساکن شود. عبدالله یک روز بعد از رسیدن به ریاض از دنیا رفت، اما عبدالرحمن تلاش کرد فتنه ای جدید در این شهر با حمایت تاجران دینی یعنی مشایخ وهابیت ایجاد کند. آنها عامل ابن رشید در این شهر را دستگیر کردند، البته این اوضاع تنها ۲۰ روز طول کشید و ارتش ابن رشید ریاض را به محاصره خود در آورد. عبدالرحمن خود را تسلیم کرد و تنها کاری که کرده بود طلب مغفرت بود. محمد بن رشید از او گذشت ، اما شیوخ وهابیت تسلیم نشدند و به القصیم رفتند.
آنها با فریب برخی شخصیتها و تاجران برای عبدالرحمن بیعت گرفتند. آنها هم زبان شدند به صورت غافلگیرانه به ابن رشید حمله کرده و ضربه سختی به او وارد کنند. در این توافق قرار بود تا عبد الرحمن به جای آل یحیی حاکم عنیزه شود. اما ابن رشید از این موضوع اطلاع پیدا کرد و به آنها حمله کرد. در درگیری ایجاد شده زامل آل سلیم و ابن مهنا کشته شدند، اما خود عبدالرحمن و علمای وهابی فرار کرده و به أحساء رفتند. عبدالرحمن هفت ماه در این شهر باقی ماند تا بار دیگر به ریاض حمله کرد و بخش هایی از حومه آن را به تصرف گرفت. لشکر ابن رشید بار دیگر با حمله ای وی را شکست داد، اما عبدالرحمن باز هم موفق به فرار شد و به احساء و قطیف و سپس کویت گریخت.
منبع: تسنیم
چهارشنبه 13 خرداد 1394 ساعت 10:51
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]
صفحات پیشنهادی
درگیری شدید پسرعموها در خاندان آل سعود
درگیری شدید پسرعموها در خاندان آل سعود شاهزاده سعودی و پسرعموی وزیر دفاع عربستان محمد بنسلمان را ژنرال کوچک خواند و تاکید کرد وی صدها میلیارد از اموال مردم را اختلاس کرده است خبرگزاری فارس شاهزاده سعود بن سیف النصر که اخیرا تحرکات و اقدامات صریحی ضد امرای جدید عربستاننماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد ریشه داعش خشکانده شود / جنایات آلسعود در یمن ماهیت آن
نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری مطرح کردریشه داعش خشکانده شود جنایات آلسعود در یمن ماهیت آنان را نشان دادنماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جنایات داعش در سرزمینهای اسلامی تاکید کرد باید ریشه داعش خشکانده شود به گزارش خبرگزاری فارس ازسعودی ها و یهودی ها درباره منع رانندگی زنان نظر مشترکی دارند
الدیار گزارش داد سعودی ها و یهودی ها درباره منع رانندگی زنان نظر مشترکی دارند اسناد تاریخی نشان می دهد آل سعود پیشینه یهودی مآبی دارد به طوری اجداد دور این خاندان نسلشان به یهودی ها برمی گردد به گزارش سرویس دینی جام نیوز به نقل از روزنامه لبنانی الدیار یکی از فرقه هایدرگیری پسرعموها در خاندان آلسعود |اخبار ایران و جهان
درگیری پسرعموها در خاندان آلسعود شاهزاده سعودی و پسرعموی وزیر دفاع عربستان محمد بنسلمان را ژنرال کوچک خواند و تاکید کرد وی صدها میلیارد از اموال مردم را اختلاس کرده است کد خبر ۵۰۴۲۷۸ تاریخ انتشار ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۵ - 29 May 2015 شاهزاده سعودی و پسرعموی وزیر دفاع عربسهمایش امام و سیاست خارجی/۴ میهالفی: انگلیسیها مبدع تفکر تکفیری/ ریشه وهابیون و صهیونیستها یکی است
همایش امام و سیاست خارجی ۴میهالفی انگلیسیها مبدع تفکر تکفیری ریشه وهابیون و صهیونیستها یکی استاندیشمند مجارستانی با بیان اینکه تفکر تکفیری توسط انگلیسیها به وجود آمد گفت هیچ مذهبی رفتارها و اقدامات تکفیریها را توجیه نمیکند به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارگفتم چرا قرآن را یک یهودی به انگلیسی ترجمه کند من ایرانی نه
گزارش مراسم نکوداشت استاد رحیم دولتی گفتم چرا قرآن را یک یهودی به انگلیسی ترجمه کند من ایرانی نه شناسهٔ خبر 2763704 - شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۲ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی چندسال پیش در آمریکا دنبال قرآنی به زبان انگلیسی بودم وارد یک کتابفروشی چندطبقه و عظیمی شدم و دردرگیری بین پسرعموها در خاندان آل سعود
درگیری بین پسرعموها در خاندان آل سعود شاهزاده سعودی و پسر عموی وزیر دفاع عربستان محمد بن سلمان را ژنرال کوچک خواند و تاکید کرد که وی صدها میلیارد از اموال مردم را اختلاس کرده است فارس شاهزاده سعود بن سیف النصر که اخیرا تحرکات و اقدامات صریحی ضد امرای جدید عربستان بویژه پدرگیری بین پسرعموها در خاندان حاکمه آلسعود
درگیری بین پسرعموها در خاندان حاکمه آلسعودشاهزاده سعودی و پسر عموی وزیر دفاع عربستان محمد بن سلمان را ژنرال کوچک خواند و تاکید کرد که وی صدها میلیارد از اموال مردم را اختلاس کرده است به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری العهد شاهزاده «سعود بن سیفنماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسولالله (ص): عربستان سعودی با جنگ در یمن ریشه خود را میزند
نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسولالله ص عربستان سعودی با جنگ در یمن ریشه خود را میزندنماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسولالله ص گفت امروز کشورهای سعودی و قطر به نیابت از آمریکا در یمن میجنگند و عربستان سعودی با این جنگ ریشه خود را میزند به گزارش خبرنگار اجتماعتصرف پادگانمرزیسعودی بهدست نیروهای یمنی
تصرف پادگانمرزیسعودی بهدست نیروهای یمنیتاریخ انتشار دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۸ ۵۶ پادگان نظامی «عین الحاره» در منطقه «عسیر» عربستان در مرز با یمن با تجهیزات مدرن به دست ارتش یمن و کمیته های مردمی افتاد به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری «الحآلسعود در کمتر از ۱۰ سال سقوط میکند |اخبار ایران و جهان
آلسعود در کمتر از ۱۰ سال سقوط میکند کد خبر ۵۰۴۶۶۰ تاریخ انتشار ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۴ - 30 May 2015 رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت آلسعود در این تجاوز نظامی مانند کسی است که سرش را محکم به سنگی زده است رژیم آلسعود در کمتر از ۱۰ سال سقوط میکرد و با حمله به یمن سرعت سقوطدعوای دلالان صهیونیستی بر سر جیب آلسعود/ ریاض نگران پوشش بینالمللی جنایات یمن است
دستمالچی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد دعوای دلالان صهیونیستی بر سر جیب آلسعود ریاض نگران پوشش بینالمللی جنایات یمن است یک کارشناس سیات خارجی گفت فرانسویها معروف به دلالان صهیونیستی هستند و با توجه به سفر اولاند به ریاض سعودیها خواستند که از این موقعیت استفاده کردبی بی سی: دعوایی بین ایران وعربستان سعودی درمنطقه در جریان است
بی بی سی دعوایی بین ایران وعربستان سعودی درمنطقه در جریان است بی بی سی التهابهای منطقه ای را ناشی از اختلافهای ایران و عربستان توصیف کرد به گزارش نامه نیوز به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی سباستین آشر سردبیر بخش خاورمیانه ای این شبکه گفت عملیات امروز در مسجد شیعیان در عربستبازداشت خاخام یهودی به اتهام کودک آزاری در آمریکا
بازداشت خاخام یهودی به اتهام کودک آزاری در آمریکایک خاخام یهود به اتهام اذیت و آزار دختربچهای یازده در آمریکا بازداشت شد تاریخ انتشار شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۱۴ به گزارش تسنیم به نقل از تایمز اسرائیل یک خاخام یهودی در منطقه میامی بیچ فلوریدا به اتهام اذیت و آزار یک دختر بچهجواد لاریجانی: آل سعود در کمتر از 10 سال سقوط می کند /شانس یمن برای پیروزی بر تجاوز نظامی آل سعود بسیار بالاست
جواد لاریجانی آل سعود در کمتر از 10 سال سقوط می کند شانس یمن برای پیروزی بر تجاوز نظامی آل سعود بسیار بالاست معاون اسبق وزارت خارجه کشورمان و دبیر ستاد حقوق بشر معتقد است که حمله عربستان به یمن اشتباهی فاحش بود و پیش بینی کرد آل سعود در کمتر از 10 سال سقوط خواهد کرد به گزارش نآلسعود در کمتر از ۱۰ سال سقوط میکند
آلسعود در کمتر از ۱۰ سال سقوط میکندتاریخ انتشار شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۲۷ رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت آلسعود در این تجاوز نظامی مانند کسی است که سرش را محکم به سنگی زده است رژیم آلسعود در کمتر از ۱۰ سال سقوط میکرد و با حمله به یمن سرعت سقوطش به&zwولایتی در جمع خبرنگاران: ایران ظلم وارد شده به مردم یمن توسط سعودیها را محکوم میکند
ولایتی در جمع خبرنگاران ایران ظلم وارد شده به مردم یمن توسط سعودیها را محکوم میکندرئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مردم یمن با این جنایتها تسلیم نخواهند شد گفت جمهوری اسلامی ایران ظلمی که به مردم یمن از طریق بمباران هوایی سعودیها میشود را مح-
سیاسی
پربازدیدترینها