تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870556993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش وزیر راه به تهدید مصادره ایرباس‌ها |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: واکنش وزیر راه به تهدید مصادره ایرباس‌ها
وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که تا چه حد تهدیدهای آمریکا برای مصادره هواپیماهای جدید وارد شده به ایران قابل اعتناست اظهار کرد: اینکه چه کسی تهدید کرده و تا چه حد در این زمینه قصد پیگیری دارد را باید از خودشان بپرسید. آنچه مشخص است این است که هواپیماهای وارد شده به ناوگان هوایی ایران در حال طی کردن مراحل قانونی خود هستند و به محض صدور مجوز پرواز هیچ مشکلی برای استفاده از آن‌ها وجود نخواهد داشت.
کد خبر: ۵۰۵۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴ - 02 June 2015




وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که تا چه حد تهدیدهای آمریکا برای مصادره هواپیماهای جدید وارد شده به ایران قابل اعتناست اظهار کرد: اینکه چه کسی تهدید کرده و تا چه حد در این زمینه قصد پیگیری دارد را باید از خودشان بپرسید. آنچه مشخص است این است که هواپیماهای وارد شده به ناوگان هوایی ایران در حال طی کردن مراحل قانونی خود هستند و به محض صدور مجوز پرواز هیچ مشکلی برای استفاده از آن‌ها وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایسنا، عباس آخوندی امروز سه‌شنبه در بازدید از سیستم جامع سامانه اظهار از دور گمرک ایران از برنامه‌ریزی برای اتصال حمل و نقل ریلی و جاده‌ای کشور به سامانه جامع گمرکی خبر داد و گفت: با توجه به اهمیتی که یکپارچه‌سازی اطلاعات در بهبود وضعیت حمل و نقل و ترانزیتی کشور دارد، تلاش خواهیم کرد با یک برنامه‌ریزی همه جانبه حمل و نقل ریلی و جاده‌ای کشور را با سامانه جامع گمرکی مرتبط کرده و به این وسیله امکان ایجاد یک شبکه سراسری ترانزیتی در ایران را فراهم کنیم.

وی با ابراز رضایت از روند ترخیص بار در گمرک اعلام کرد: بر خلاف گذشته که ترخیص بار قریب به 60 روز طول می‌کشید، حالا و با اقدامات صورت گرفته در دولت یازدهم این کار تنها به حدود 60 ساعت زمان احتیاج دارد که تنها معطلی بار را به سه روز کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: این موضوع در کنار اهمیتی که برای جابه‌جایی و ترانزیت بار در داخل کشور دارد، به بهبود جایگاه ایران در ترانزیت بین‌المللی نیز کمکی مهم می‌کند تا صاحبان بار بتوانند با اطمینان زیاد نسبت به پیگیری بار خود اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی به وضعیت یکپارچه‌سازی تجارت فرامرزی در پایانه‌های مرزی ایران اشاره کرد و گفت: به این وسیله صاحبان بار از زمان ورود کالاهایشان به عرصه حمل و نقل کشور تمامی اطلاعات مربوط به جابه‌جایی آن را دریافت می‌کنند و در زمان تحویل نهایی بدون نیاز به بررسی‌های دوباره و فوت وقت کالا در اختیار صاحبانشان قرار می‌گیرد.

آخوندی افزود: در کنار حمل مشکلات صاحبان بار بحث نظارت بر ترانزیت نیز از طریق این سامانه قابل کنترل است و به این ترتیب تمامی مسیرهایی که بار از لحظه ورود تا لحظه خروج طی می‌کند، تمام توقف‌ها و همچنین سرعت و ریز زمان حرکتی در هر روز قابل دسترسی خواهد بود که این مسئله باعث می‌شود وضعیت ترانزیتی ایران بسیار بهبود پیدا کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن