محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843495297
تأمین امنیت غذایی و توسعه صادرات دو هدف اصلی بخش کشاورزی
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران مطرح کرد
تأمین امنیت غذایی و توسعه صادرات دو هدف اصلی بخش کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت:سال گذشته 50 چاه مجاز به صورت تصادفی انتخاب و دبی آن اندازهگیری شد که آبدهی آن 41.9 درصد از حد آب مجاز پایینتر بود.
به گزارش خبرنگار کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران،سید محمد موسوی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران امروز در بازدید خبرنگاران از گلخانههای پیشوای ورامین گفت: در بخش کشاورزی دو هدف اصلی تأمین امنیت غذایی و توسعه صادرات دنبال میشود که برای این موضوع سه راهبرد تعریف شده که اولین راهبرد پایداری منابع پایه تولید و تقویت زیرساختها است.
وی افزود: علیرغم اینکه یک میلیارد و 300 میلیون متر مکعب پساب فاضلاب در استان موجود است، اما فقط 10 درصد آن تصفیه شده و در اختیار بخش کشاورزی قرار میگیرد و به علت اینکه حقآبههای بالادست به شرب اختصاص یافته است، عملاً مدیریت دشتها رها شده، به طوری که نزدیک 7 هزار حلقه چاه غیرمجاز در این استان حفر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: سال گذشته 50 چاه مجاز به صورت تصادفی انتخاب و دبی آن اندازهگیری شد که آبدهی آن 41.9 درصد از حد آب مجاز پایینتر بود.
موسوی با بیان اینکه یکی از راهبردهای اساسی بخش کشاورزی بحث تحول در شیوه بهرهبرداری از آب است، اظهار داشت: تا سال 93 تقریبا 34 هزار هکتار از 211 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان به سامانههای نوین آبیاری مجهز شده بود، اما در سال 93، 10 هزار هکتار به سامانههای نوین آبیاری مجهز شد و برنامه امسال هم 10 هزار هکتار است.
وی اظهار داشت: استان تهران از نظر آلودگی آب و خاک رتبه اول را دارد، به طوری که استفاده از فاضلاب در تولید یکی از چالشهای پیش روی کشاورزی محسوب میشود و ما در این استان با رهاسازی آبهای آلوده در اراضی کشاورزی مواجه هستیم.
موسوی در مورد مصرف کود تصریح کرد: با مطالعه و بررسیهایی که انجام شده نقشه حاصلخیزی خاک را در دستور کار قرار دادهایم، تا از آلودگی خاک کم کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: راهبرد دوم ما اقتصادی کردن تولید است و برای این کار تبدیل گلخانههای سنتی به صنعتی را پیگیری میکنیم و با دادن تسهیلات و پشتیبانی فنی به بهرهبرداران بستر لازم را فراهم میکنیم، به طوری که امروز بالغ بر 144 هکتار از گلخانههای سنتی به صنعتی و نیمه صنعتی تبدیل شده است.
موسوی اظهار داشت: 40 درصد گلخانههای کشور در استان تهران واقع شده، 12 درصد تولید شیر، 10 درصد تولید گوشت قرمز، 55 درصد تولید گل شاخه بریده و 58 درصد تولید قارچ کشور، به استان تهران اختصاص دارد.
وی بیان داشت: همچنین استان تهران در تولید گیلاس رتبه اول، در تولید سیب رتبه دوم و در تولید ذرت علوفهای رتبه دوم را در کشور دارا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران راهبرد سوم را سلامت تولید دانست و اظهار داشت: اقدامات خوب و گستردهای از جمله آموزش و توانمندسازی در این راستا انجام شده است، به طوری که امروز 4 هزار و 700 هکتار و تقریباً 100 درصد کشت انار با روش بیولوژیک کنترل میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: با کاهش مصرف سموم در کشت گلخانهای و محصولات زراعی و باغی، جهاد کشاورزی استان تهران رتبه اول کشور را در ارزیابی اجرای طرح نظارت بر تولید محصول سالم سبزی و صیفی سازمان حفظ نباتات به دست آورده است.
وی افزود: نظارت بر کنترل مصرف سموم در گلخانهها باعث کاهش حدود 65 درصدی سموم خطرناک شده و همچنین مصرف سموم کم خطر و استفاده از سمومی که حداقل زمان ماندگاری را در محصول دارند، افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: نهادینهسازی تولید محصول سالم جذابیت چندانی برای بهرهبرداران نداشت، اما با تاکیدات سازمان هم اکنون بیش از 300 واحد تولیدی در استان با به کارگیری سموم شیمیایی کم خطر و استفاده نکردن از آن در حداقل مصرف سموم با حساسیت محصول سالم تولید میکنند.
وی در ادامه به اهم اقدامات، برنامهها و دستاوردهای جهاد کشاورزی استان تهران در تولید محصولات گواهی شده (ارتقای سلامت محصول) اشاره کرد و گفت: کاهش 60 درصدی مصرف سموم در کشتهای گلخانهای و 15 درصدی در محصولت زراعی و باغی و شناسنامهدار کردن 9 هزار 100 واحد بهرهبرداری و شناسنامهدار کردن محصولات کشاورزی تولیدی 8 هزار و 400 بهرهبردار با اختصاص کد 16 رقمی به محصولات آنها از اهم اقدامات سازمان بوده است.
وی افزود: عرضه 15 نوع محصول کشاورزی گواهی شده، به میزان 7 هزار و 811 تن با الصاق کد رهگیری 16 رقمی توسط 15 کلینیک گیاه پزشکی استان از دیگر اقدامات این سازمان در تولید محصولات گواهی شده بوده است.
موسوی بیان داشت: تولید محصولات سالم و گواهی شده برای تولید کننده هزینه بر است، در حالی که هنوز مصرف کننده این محصول را به طور کامل نشناخته و همچنین مکانهایی برای عرضه چنین محصولاتی مشخص نشده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: برای تولید محصول لازم باید انگیزه اقتصادی ایجاد کرد و بنابراین باید مکانهایی برای عرضه چنین محصولاتی در نظر گرفته شود.
موسوی با انتقاد از اینکه هنوز درج کد 16 رقمی قانونی نشده است اظهار داشت: بنابراین مشخص نیست که اگر کسی برای تولید محصول سالم خود کد 16 رقمی تعیین نکرد چگونه و چه سازمانی باید با آن برخورد کند.
موسوی بیان داشت یکی از بحثهای گواهی استاندارد داشتن برند است، گفت: این کار نه تنها به ما کمکی نمیکند، بلکه مانع به شمار میرود، زیرا متوسط واحدهای بهرهبرداری کشور حدود 2 هکتار است.
وی با بیان اینکه برای تولید محصول سالم و کنترل محصول از مزرعه تا سفره به بودجه قابل توجهی نیاز است گفت: بودجه اجرای طرح کنترل سلامت حدود 700میلیون تومان است، در حالی که به بودجهای حدود 5 تا 10 میلیارد تومان نیاز است.
موسوی تصریح کرد: از آنجا که بخشی از منابع هدفمندی یارانهها به وزارت بهداشت و درمان و به حوزه سلامت تعلق گرفته است معتقدیم باید بخشی از آن هم در راستای تولید محصول سالم به وزارت جهاد تعلق یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران بیان داشت: برای تولید محصول سالم نیاز به زیرساخت است و زیرساختهای سلامت تولید باید پشتیبانی اعتباری شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
آغاز برداشت گندم از بیش از ۱۰ هزار هکتار مزارع ورامین
آغاز خرید تضمینی جو در اسلامشهر
افغانستان به دنبال توسعه کشت زعفران
برداشت ۹۲ هزار تن گندم از مزارع دهلران
واردات میوههای خارجی به دلیل ضعف در نظارت
۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]
صفحات پیشنهادی
افزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی/ تشکیل صندوق سرمایه گذاری با هدف توسعه نظام تأمین مالی
افزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی تشکیل صندوق سرمایه گذاری با هدف توسعه نظام تأمین مالی تهران - ایرنا - رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران با اشاره به افزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی کشور گفت مشاوران سرمایه گذاری با تشکیل صندوق های سرمایه گذاری می توانند شرایمعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با فارس خبر داد آغاز رسمی اجرای سند «49 راهبرد تحول بخش ت
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با فارس خبر دادآغاز رسمی اجرای سند 49 راهبرد تحول بخش تعاون با همکاری دستگاهها توسعه تعاونیهای تأمین نیاز تولیدکنندگانمعاون امور تعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از آغاز عملیات اجرایی سند تحول بخش تعاون با همکاری وزارتخانهههدفگذاری امسال صادرات صنایع غذایی ایران سه میلیارد دلار است
هدفگذاری امسال صادرات صنایع غذایی ایران سه میلیارد دلار است اصفهان- ایرنا- مدیر کل صنایع غذایی دارویی و بهداشتی وزارت صنعت معدن و تجارت گفت هدفگذاری امسال وزارت صنعت برای صادرات صنایع غذایی ایران حدود سه میلیارد دلار است به گزارش ایرنا مهدی صادقی نیارکی روز پنجشنبه در گردهماافزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی/ تشکیل صندوق سرمایهگذاری با هدف توسعه نظام تأمین مالی
رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران مطرح کرد افزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی تشکیل صندوق سرمایهگذاری با هدف توسعه نظام تأمین مالی سهم بازار سرمایه در تأمین مالی مبتنی بر بدهی در کشور نسبت به دیگر روشها در حال افزایش است و در این بین شرکتهای مشاور سرمایهگذاریموجودی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به 630 میلیارد تومان رسید
موجودی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به 630 میلیارد تومان رسید بیرجند - ایرنا - مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت موجودی این صندوق امسال به 630 میلیارد تومان رسیده است به گزارش ایرنا عبدالکریم رضوی اردکانی روز پنج شنبه در جلسه همافزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی/ تشکیل صندوق سرمایه گذاری با هدف توسعه نظام تأمین مالی | خبرگزاری ایلنا
افزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی تشکیل صندوق سرمایه گذاری با هدف توسعه نظام تأمین مالی ایلنا رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران با اشاره به افزایش سهم بازار سرمایه از اوراق بدهی کشور گفت مشاوران سرمایه گذاری با تشکیل صندوق های سرمایه گذاری می توانند شرایط برای انموسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی عنوان کرد هجمه به امنیت غذایی به بهانه بحران آب/استقلال کشور بدون
موسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی عنوان کردهجمه به امنیت غذایی به بهانه بحران آب استقلال کشور بدون خودکفایی ممکن نیستاستقلال کشور از اهداف محوری انقلاب اسلامی است دستیابی به این مهم بدون توجه به تأمین مواد غذایی غیرممکن است با عنایت به اینکه بخش کشاورزی و منابع طبیعیگلایه از نبود حمایت ویژه از زیست فناوران عرصه کشاورزی/نقش مهم زیست فناوری در ارتقای امنیت غذایی
گلایه از نبود حمایت ویژه از زیست فناوران عرصه کشاورزی نقش مهم زیست فناوری در ارتقای امنیت غذایی معاون فناوری پژوهشگاه ملی زیست فناوری از نبود حمایت های ویژه از زیست فناوران در عرصه کشاورزی انتقاد کرد و گفت زیست فناوری میتواند نقش مهمی در ارتقای امنیت غذایی ایفا کند به گزارش گرکاهش ضریب امنیت غذایی درپی تغییر کاربری اراضی کشاورزی
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۷ معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی اعلام کرد به دلیل برخی تغییر کاربریهای غیر اصولی ضریب امنیت غذایی در کشور کاهش یافته است به گزارش خبرنگار ایسنا در چهارمحال و بختیاری فرید صیدی نژاد در نخستین گردهمایی مدیران امور اراضی منطقه سه کشور که دمحور اصلی توسعه گیلان تقویت بخش کشاورزی است
قربانی محور اصلی توسعه گیلان تقویت بخش کشاورزی است شناسهٔ خبر 2766540 - سهشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۹ استانها > گیلان آستانه اشرفیه- نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس گفت محور توسعه گیلان کشاورزی حول محور برنج است که دولت برای کاهش هزینه ها و توسعه این بخش اقدام به تسطیح امعاون برنامهریزی سازمان توسعه معادن: ارائه تسهیلات 5 میلیون تومانی رایگان برای انجام تحقیقات دانشجویی در بخش
معاون برنامهریزی سازمان توسعه معادن ارائه تسهیلات 5 میلیون تومانی رایگان برای انجام تحقیقات دانشجویی در بخش معدنمعاون برنامهریزی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از ارائه تسهیلات به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی خبر داد و گفت این دانشجرئیس اتحادیه محصولات کشاورزی در گفت و گو با فارس خبر داد رشد ۳۰۰ درصدی گازوئیل کشتیهای باری صادراتی بعد از اف
رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی در گفت و گو با فارس خبر دادرشد ۳۰۰ درصدی گازوئیل کشتیهای باری صادراتی بعد از افزایش قیمت سوخترئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران گفت تصمیم دولت در مورد افزایش قیمت سوخت منجر به افزایش 3 برابری گازوئیل کشتیهای باری صادراتی شد سیدرضا نورانی در گفهجمه به امنیت غذایی به بهانه بحران آب
موسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی عنوان کرد هجمه به امنیت غذایی به بهانه بحران آب خبرگزاری پانا استقلال کشور از اهداف محوری انقلاب اسلامی است دستیابی به این مهم بدون توجه به تأمین مواد غذایی غیرممکن است با عنایت به اینکه بخش کشاورزی و منابع طبیعی تأمینکننده مواد غذخط اعتباری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای بخش کشاورزی
حجتی اعلام کرد خط اعتباری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای بخش کشاورزی شناسهٔ خبر 2758027 - شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۴ اقتصاد > کشاورزی و دامداری وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد خط اعتباری ۱۰ هزار میلیارد ریالی امسال برای توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی اختصاص داده شده است به گزارش خباستقلال غذایی مقدمه استقلال سیاسی است خودکفایی در کشاورزی امری محال یا ممکن
استقلال غذایی مقدمه استقلال سیاسی استخودکفایی در کشاورزی امری محال یا ممکندر حالیکه طبق فرمایشات امام ره خودکفایی در کشاورزی مقدمهای برای استقلال خودکفایی در زمینههای دیگر است عدهای بدون توجه به قانون اساسی کشور که بر افزایش تولیدات کشاورزی تأکید دارد راه توسعه کشور را غیرتوزیع بسته امنیت غذایی قبل از رمضان
وزیر تعاون توزیع بسته امنیت غذایی قبل از رمضان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به اجرای سیاستهای رفاهی دولت گفت امسال نیز همانند سال گذشته توزیع بستههای امنیت غذایی در دستور کار قرار دارد و نخستین مرحله از آن تا قبل از ماه رمضان صورت میگیرد به گزارش سرویس اقتصادی جتوسعه واحدهای صادراتی، اولویت تصمیم سازان اقتصادی استان مرکزی است
توسعه واحدهای صادراتی اولویت تصمیم سازان اقتصادی استان مرکزی است اراک-ایرنا- رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان مرکزی گفت توسعه واحدهای تولیدی صادرات محور و ارائه مشوق های سرمایه گذاری اولویت نخست تصمیم سازان بخش اقتصادی این استان است علیرضا زاوشی روز پنجشنبه در گفت و گو با-
اقتصادی
پربازدیدترینها