تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826992634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبیین نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مشاور سازمان موزه و دفاع مقدس در گفت‎وگو با باشگاه خبرنگاران تشریح کرد
تبیین نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس
مشاور سازمان موزه و دفاع مقدس جزئیات نخستین جلسه شورای عالی راهبردی پروژه نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران، دفاع مقدس برگی از تاریخ پرافتخار ملت ایران است و جلوگيری از كمرنگ شدن شدن اين ارزش‎ها و استفاده از آن به عنوان الگوی اجتماعی مسئله‎ای است که باید بیشتر از پیش مورد توجه قرار گیرد. این مهم بارها و بارها از سوی مقام معظم رهبری نیز مورد تاکید قرار گرفته و ایشان در این راستا می‎فرمایند: «اعتقاد من این است که ما هرچه برای دوره‌ دفاع مقدس سرمایه‌گذاری و کار کنیم، زیاد نیست؛ چون ظرفیت هنری و ادبی کشور برای تبیین این دوره، خیلی گسترده، وسیع و عمیق است.» و در همین زمینه بر مستندسازی آثار دفاع مقدس تاکید ویژه‎ دارند. بیانات ( 26 اسفند سال 92)


از آنجا که بهترین الگوی موفق و کاربردی مدیریتی نیز در دوران دفاع مقدس توسط رزمندگان جوان اسلام به منصه ظهور رسید. بنابراین مسئولان می‎توانند از آن در ابعاد مختلف خدمات رسانی به مردم استفاده کنند. به طوری که می‎توان گفت که ایستادگی جانانه دولتمردان و مردم در برابر زیاده خواهی‎های نظام سلطه و استکبار جهانی از برکات و آثار ماندگار دوران دفاع مقدس است. در همین راستا دولت یازدهم نیز به عنوان تداوم گر گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه دفاع مقدس سعی در الگو قرار دادن دستاوردهای سالهای دفاع مقدس دارد. از این رو بعد از به روی کار آمدن دولت یازدهم؛ "اسحاق جهانگیری" معاون اول رئیس جمهور در تاریخ 25 /1 /1394 با صدور بخشنامه‎ای به کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و موسسات دولتی، نهادهای انقلاب اسلامی و استانداری‌ها خواست که به منظور جمع‌آوری، نگهداری و ثبت گنجینه تمام نشدنی انقلاب اسلامی و حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس جهت بهره برداری و انتقال به نسلهای آینده کشور و در راستای اجرای پروژه مستندسازی نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس به عنوان بخش مهمی از محتوای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، کلیه دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم را در زمینه تحویل اسناد، مدارک، آثار، وسایل، تجهیزات و سایر موارد مرتبط به دوران دفاع مقدس به آقای مرتضی بانک، معاون کل نهاد ریاست جمهوری به عنوان نماینده تام الاختیار دولت معمول دارند.


این پروژه قرار است ابعاد نهفته‎ای از تاریخ دفاع مقدس را برای نسل‎های آینده بازگو کند و تجربیات ارزنده مدیریت کشور در زمان بحران گسترده را با توجه به محدودیت‎های گوناگون و شرایط غیرعادی به مدیران آینده کشور انتقال دهد.



به دنبال ابلاغ این بخشنامه، مرتضی بانک، معاون کل نهاد ریاست جمهوری و نماینده تام الاختیار دولت نیز نامه‎ای را با این عنوان به کلیه وزارتخانه‎ها، سازمانها و دستگاه های دولتی ارسال کرد، وی در این نامه از کلیه وزارتخانه‎ها، سازمانها و دستگاه‎های دولتی خواست که طبق بخشنامه شماره 4456 /39407 به تاریخ 15 /1 /1394، گزارش دقیق از موضوعات ذیل ارسال تا برای اجرایی شدن بخشنامه مزبور مراحل بعدی برنامه ریزی شود. در این بخشنامه آمده است: 


1. آخرین وضعیت نگهداری و ثبت اسناد جنگ در دوران دفاع مقدس در آن دستگاه از نظر نسخه های دیجیتالی یا نسخه کاغذی را اعلام فرمایید.


2. آیا محل متمرکزی برای اسناد مکتوب یا دیجیتالی وجود دارد؟


3. حجم تقریبی و میزان و درصد تفکیک اسناد جنگ از سایر اسناد مشخص شود.


4. نماینده ای تام الاختیار و مسلط به امور اسنادی برای تداوم همکاری معرفی شود.


5. در صورتی که اسناد آن دستگاه، سازماندهی نشده است، زمان لازم برای ساماندهی اعلام شود.


اضافه می‎شود که مرتضی بانک به عنوان مجری طرح این نامه را در تاریخ 13 /2 /1394 برای اجرا به کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی ارسال کرد. پس از آن اولین جلسه شورای عالی راهبردی پروژه نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس به ریاست وی و سردار رسول یاحی مسئول پروژه و سایر اعضا برگزار شد.


برهمین اساس خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران در گفت‎‎وگویی با "علیرضا رجایی" مشاور سازمان موزه و دفاع مقدس به تشریح این جلسه پرداخت و گفت: جلسه بررسی روش‌ها و روند اجرای پروژه نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس روز نهم خرداد ماه جاری با حضور مرتضی بانک، سردار یا حی، ولی‎زاده، عاشوری، راحمی، زنجانی، ملاجردی، یکتا، سلطان‎زاده، کارگر و پنبه‎زار در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد که ضمن آن اهداف پروژه، کیفیت اجرای آن و سابقه پروژه مورد بررسی قرار گرفت.


وی اظهارداشت: کار احداث موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس براساس دستور مقام معظم رهبری مدظله العالی آغاز شده است. برهمین اساس آقای فیروزآبادی به سران سه حوزه نامه نوشته‌اند و ضمن ابراز خرسندی از انتخاب آقای بانک به عنوان نماینده دولت گفتند که لازم است برای انجام این کار مهم و ملی ساختار مناسبی داشته باشیم که کار را به خوبی و علمی انجام دهیم. باید نقش دولت در دفاع مقدس را تبیین کنیم و یک سایت به نام دولت در دفاع مقدس طراحی شود.


وی با بیان اینکه راحمی نیز به عنوان نماینده وزارت نیرو در این جلسه به تشریح برنامه‎های خود پرداخت و گفت: در وزارت نیرو یک ستاد پشتیبانی جنگ بود ما خودمان 20 هزار سند جمع آوری کردیم و در قالب 4 جلد کتاب منتشر شد. هزینه‌های مربوطه را خود وزارت نیرو با همکاری بسیج پرداخت نمود ما توانستیم کار خوبی را مستند کنیم که طی آن اسامی 550 شهید و مشخصات آن‌ها مستند شده است و یک کتاب دیگر هم به نام دستاورهای جنگ در دست تالیف داریم.


رجایی تصریح کرد: میرهاشمی که به عنوان نماینده وزارت نفت در جلسه حضور داشت نیز در ارائه توضیحات خود در همین باره گفت: ما 40 هزار سند و GB100 عکس جمع آوری کرده‌ایم و آماده‌ایم تجربیات خودمان را در اختیار پروژه دولت قرار دهیم. 


مشاور سازمان موزه و دفاع مقدس از عاشوری به عنوان نماینده بسیج ادارات در این جلسه یاد کرد و اظهارداشت: آقای عاشوری نیز گفت که تعدادی از نیروهای بسیج ادارات را در یک شبکه منسجم سازماندهی کرده‌ایم و در دانشگاه مکان مشخصی را به عنوان مرکز جمع آوری اسناد و مدارک ایثارگران به مدیریت دکتر جوانمرد ایجاد کرده‌ایم در صورتی که در نهاد ریاست جمهوری سازماندهی ویژه‌ای تحت ستاد یا دبیرخانه صورت پذیرد، آماده هر گونه همکاری هستیم.


وی خاطرنشان کرد: مرتضی بانک نیز طی سخنانی در این جلسه با بیان اینکه بحث در مورد این پروژه خیلی ساده نیست و با توجه به ملی بودن جنگ لازم است تلاش‌های گسترده‌تر و عمیق‌تری صورت گیرد. چنانچه در گذشته کسی به دنبال مستند کردن نبود و فقط می‌خواستند کاری کرده باشند که کار جنگ انجام شده باشد. لذا نقش و عملکرد دستگاه باید تبیین شود و لازم است در این راستا به شخصیت‌ها و مسئولان زمان جنگ مراجعه شود. کار پروژه مستلزم صرف زمان است. نمی‌توان ساده اندیشی کرد باید مشخص شود نقش هر سازمان و تاثیر آن بر جنگ چه بوده است باید جلساتی بگذاریم و تبیین کنیم باید ستادی در وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و همین طور در نهاد تشکیل دهیم.


وی با بیان اینکه آقای بانک در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که آقایان معیری، فیروزآبادی و موسوی مسئول جنگ بودند، گفت: باید یک ارتباط با مرکز اسناد ملی (کتابخانه ملی) داشته باشیم و نماینده وزیر باید اختیار و دسترسی داشته باشد و آقای رجائی دقیق‌تر وظیفه‌ها را مشخص کند و نماینده‌ها گزارش بدهند که چه کرده‌اند و پیگیری کنیم مشکلات را رفع کنیم. آقای ملکی‌تبار باید یک سایت برای پروژه طراحی کند که به سایت دولت متصل باشد که ایجاد انگیزه کند و آقای صالحی ستادی تشکیل دهد. 
 
رجائی با تاکید بر اینکه در جلسه بر لزوم فعالیت وزارت کشور تاکید شد، خاطرنشان کرد: این کار به آن جهت که با امنیت ملی ارتباط دارد و ما نمی‌خواهیم نظر شخصی خود را تثبیت کنیم. لذا باید مخاطب‌های گوناگون را تعریف کنیم.


مشاور سازمان موزه و دفاع مقدس با بیان اینکه سپاه و دفاع محصول بسیج بوده است و باید به این پروژه به عنوان یک پیام ملی و دینی نگاه کنیم، تصریح کرد: باید رزمندگی به عنوان یک افتخار ملی مطرح شود. چرا که جنگ هنوز به اشکال مختلف ادامه دارد، زیرا دشمن نمی‌خواهد ما را رها کند و باید از تجربیات درس گرفته و آن را تبدیل به دانش کنیم. جنگ در همه ابعاد کشور و جامعه اتفاق افتاده بود و لازم است جامعه از تحولات دفاع مقدس، برای آینده درس بگیرد و همینطور در نهاد تشکیل دهیم. 



وی با بیان اینکه در پایان جلسه سردار یاحی افرادی را به عنوان مسئولین و اعضای ستاد پیشنهاد کردند، گفت: برهمین اساس سردار یا حی به عنوان دبیر ستاد، مرتضی بانکه مسئول تشکیل جلسه با وزیران یا نمایندان تام‎الاختیار آنها و تبیین اهمیت موضوع موزه و مستند سازی و نقش دولت در دفاع مقدس برای آنان، علیرضا رجایی مسئول تشکیل ستاد عالی در نهاد ریاست جمهوری و  ابلاغ به دستگاه‌ها و نهادها و استانداری‌ها جهت همکاری با مسئولین پروژه همچنین تشکیل جلسات ماهیانه و گزارش وضعیت به ستاد و آقای عاشوری مسئول هماهنگی با بسیج ادارات و بهره‌گیری از توان بسیج در امر پروژه شدند.






انتهای پیام/




اخبار مرتبط

استراتژی نمایندگان مجلس دفاع حقوقی همه جانبه از ملت در مقابل بیگانگان است
بروجردی: بسیاری از کشورها درس مقاومت را از ملت ایران آموختند
آمریکا اصرار کند، بازی «برد- برد» را به «برد-باخت» تبدیل می‌کنیم




۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 409]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن