واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون درمان بيمارستان فوقتخصصي نورافشار در کنفرانس ماهانه انجمن علمي جراحان ارتوپدي ايران گفت: شکستگيهاي باز با عوارض جدي همراه است و مصدوم بايد در کمتر از 3 ساعت به مراکز درماني ارجاع داده شود.
به گزارش تراز ، همچنين شکستگيهاي باز به جهت اينکه ديرتر جوش ميخورند احتمال عفوني شدن و قطع عضو در آنها زياد است.
دکتر ذبيحالله حسنزاده گفت: شکستگيهاي باز از جمله شکستگيهايي محسوب ميشوند که با عوارضي جديد همراه هستند. به جهت اينکه کشور ما دچار حوادث ترافيکي زياد است و سالانه بيش از 20 هزار کشته و 200 هزار مجروح را متحمل مي شود و ناتوانيهاي زيادي را ايجاد ميکند. بخشي از اين شکستگيها باز هستند که در محيطهاي آلوده ، جاده، مزارع، محل کار، کارخانهها و زمينهاي ورزشي شکستگيهاي باز ايجاد ميشود.
وي اظهار داشت: شکستگيهاي باز به جهت اينکه ديرتر جوش ميخورند احتمال عفوني شدن و قطع عضو در آنها زياد است و هزينههاي زياد و جراحيهاي متعددي را در بر دارد.
دکتر حسنزاده ادامه داد: اگر فردي دچار شکستگي باز شود و از پانسمان استريل و اقدامات به جا و سرعت در انتقال و رسيدن به مرکز درماني کمتر از 3 ساعت در مورد وي صورت گرفته باشد پيشآگهي او متفاوت خواهد بود و اين موضوع ميتواند او را از بيماري مزمن يا قطع عضو نجات دهد.
عضو مرکز تحقيقات تروماي دانشگاه بقية الله الاعظم گفت: اگر فردي دچار شکستگي باز شد و دسترسي به مراکز درماني نبود با گاز استريل مرطوب ياروسريتميز محل شکستگي را ببنديد و زخم را دستکاري نکنيد. در آن هنگام از محل شکستگي چندين عکس بيندازيد تا اگر نياز معاينه توسط چند پزشک بود زخمهاي بيمار به طور مکرر باز نشود.
وي افزود:همچنين توصيه ميشود فرد مصدوم را کمتر از سه ساعت به مرکز درماني برسانيد. اگر کمتر از سه ساعت براي بيمار آنتيبيوتيک توصيه شود يک سطح جلوتر خواهد بود.
وي با بيان تدوين گايدلاين (راهنماي باليني)، اظهار داشت: براي شکستگيهاي باز در حال تدوين گايدلاين و بازنگري آن هستيم و پس از آناين راهنما را به وزارت بهداشت ارجاع ميدهيم وزارتخانه يکسالاينگايدلاينرااجرا ميکند و پس از ارزيابي مجدد آن را به شکل پروتکل در ميآورد.
منبع: ارمان
دوشنبه 11 خرداد 1394 ساعت 11:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]