تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816646466




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترديد در سلامت انتخابات در همايش مجريان انتخابات !


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ترديد در سلامت انتخابات در همايش مجريان انتخابات !
نویسنده : محمد اسماعیلی 
يك روز پس از آنكه رئيس‌جمهور در همايش  فرمانداران سراسر  كشور در اظهاراتي قابل تأمل، اصل برگزاري انتخابات در جمهوري اسلامي ايران را مورد ترديد قرار داد، علي لاريجاني، رئيس قوه مقننه هم طي سخناني تأمل‌برانگيز در همين همايش عباراتي نظير« صندوق‌هاي رأي بايد شفاف‌تر باشند» و «نبايد دستگاه‌ها كانديداهاي انتخابات مجلس را تهديد به ردصلاحيت كنند» را بر زبان آورد كه واكنش‌هاي متفاوتي را به همراه داشت؛ از يك سو منجر به ناراحتي دلسوزان نظام شد و از سوي ديگر باعث شد شبكه‌هاي خبري معاند نظير بي‌بي‌سي فارسي با استقبال ويژه از اين اظهارات تلاش كنند تصويري مبهم از برگزاري انتخابات آينده در ايران القا كنند.
اظهارات لاريجاني ابهامات فراواني را مطرح كرد، از جمله اينكه چرا رئيس مجلس قانون‌گذاري كشور به جاي سخنراني آن هم با اين ادبيات به وضع و تدوين قوانيني در جهت برگزاري بهتر انتخابات متمركز نمي‌شود تا دولت ملزم به برگزاري انتخابات بهتر شود يا آنكه چرا رئيس‌جمهور محترم به جاي بيان سخنان هزينه‌زا به عنوان مجري برگزاري انتخابات جلسات همفكري و درون دولتي با هدف ارتقاي عملكرد دولت در برگزاري انتخابات را سامان نمي‌دهد؟
به راستي چه ضرورتي وجود دارد كه مسئولان ارشد نظام به تشكيك در اصل انتخابات و زير سؤال بردن اختيارات شوراي نگهبان آن هم از تريبون رسمي روي آورده‌اند؛ رويكردي كه جز خسارت و هزينه براي كشور و جامعه چيزي به همراه ندارد.
مگر نه اين است كه كارگزاران نظام بايد ضمن تلاش براي مرتفع كردن مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم به بهبود اوضاع رواني جامعه كمك كنند؟
هرچند كه اظهارات اشاره شده را نمي‌توان با اهداف و مواضع تندروهاي جريان تجديدنظرطلب طي سال‌هاي اخير يكي دانست اما مرور برخي حوادث گذشته تصوير مناسب‌تري از آسيب‌هاي چنين مواضعي را نشان مي‌دهد.
«تخطئه شوراي نگهبان» و «زير سؤال بردن اصل انتخابات» را بايد يكي از خطوط ثابت جريان‌هاي مخالف گفتمان انقلاب اسلامي دانست، به گونه‌اي كه ماه‌ها قبل از برگزاري هر انتخاباتي برخي از شخصيت‌ها و رسانه‌هاي داخلي هماهنگ با رسانه‌هاي بيگانه تلاش مي‌كنند از يك سو عملكرد شوراي نگهبان را تخريب كنند و از سوي ديگر اصل برگزاري انتخابات را مورد تشكيك قرار دهند، آن هم با يك هدف عمده «زدودن اعتماد مردم به نظام، كاهش مشاركت مردمي در انتخابات و رويگرداني مردم از حاكميت.»
با مرور گزاره فوق ذهن‌ها بدون ترديد متوجه انتخابات سال 88 مي‌شود، آنجايي كه آقاي محتشمي‌پور به نمايندگي از جماعت تجديدنظرطلب - قريب 9 ماه قبل از برگزاري انتخابات- كميته صيانت از آرا تشكيل داد، كميته‌اي كه با استقبال فراگير غربي‌ها همراه و مقدمه‌اي شد براي زير سؤال بردن ماهيت انتخابات آن سال.
چند هفته پس از تشكيل كميته صيانت از آرا هم افراد برجسته‌اي مانند آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در تريبون رسمي نماز جمعه با حمايت از تشكيل چنين هيئتي آرام‌آرام شائبه تقلب در آوردگاه دهم رياست جمهوري را شكل دادند و نهايتاً هزينه‌هاي فراواني را به نظام و جامعه وارد كردند.
 تلاش براي «تحريم انتخابات» در ادوار مختلف توسط جماعت تجديدنظرطلب با توجيه اينكه شوراي نگهبان نامزدهاي راديكالي آنها را رد صلاحيت مي‌كند را هم بايد به عنوان رفتار تكميلي هدف فوق مورد ارزيابي قرار داد.
9 ماه مانده به انتخابات سال 92 بار ديگر فرصتي مهيا شد تا جماعت مذكور اين بار با طرح «انتخابات آزاد» تلاش كنند نتيجه انتخابات را زير سؤال ببرند و مقدمات غائله‌اي ديگر را عليه نظام فراهم كنند كه با حق‌الناس دانستن رأي مردم توسط مقام معظم رهبري و پيروزي دكتر حسن روحاني در انتخابات چنين هدفي پياده‌سازي نشد.
اتفاقات كنوني فضاي سياسي كشور هم تا حدود فراواني به آنچه گفته شد شبيه است و در چنين شرايطي لازم است مسئولان ارشد قواي سه‌گانه رو به سوي مواضعي نياورند كه شائبه عدم سلامت انتخابات را در اذهان عمومي ايجاد نمايد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن