پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848068404
سياستهاي پولي و مالي ناكارآمد است بانك مركزي قادربه كنترل نقدينگي نيست
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سياستهاي پولي و مالي ناكارآمد است بانك مركزي قادربه كنترل نقدينگي نيست
در همايش سالانه سياستهاي پولي و ارزي بزرگان اقتصادي دولت با تشريح مشكلات اقتصادي در حوزه بازار پولي و مالي از سياستهاي اتخاذ شده انتقاد كردند كه شامل مواردي چون ثبات نرخ ارز، كنترل بيش از حد تقاضا، سلطه سياستهاي بودجهاي بر سياستهاي پولي، ركود بازار مسكن، بدهي بانكها به بانك مركزي و بدهي دولت به بانكها ميشد و در واقع هر يك به نوعي به ناكارآمدي بازار پولي و مالي كشور اعتراف كردند.
نویسنده : مهران ابراهیمیان
در همايش سالانه سياستهاي پولي و ارزي بزرگان اقتصادي دولت با تشريح مشكلات اقتصادي در حوزه بازار پولي و مالي از سياستهاي اتخاذ شده انتقاد كردند كه شامل مواردي چون ثبات نرخ ارز، كنترل بيش از حد تقاضا، سلطه سياستهاي بودجهاي بر سياستهاي پولي، ركود بازار مسكن، بدهي بانكها به بانك مركزي و بدهي دولت به بانكها ميشد و در واقع هر يك به نوعي به ناكارآمدي بازار پولي و مالي كشور اعتراف كردند.
به گزارش «جوان» وزير امور اقتصادي و دارايي در اين همايش با انتقاد از سياستهاي ارز تصريح كرد: دنيا به اين نتيجه رسيده است كه براي افزايش كنترل بانك مركزي در نقدينگي، سياستهاي نرخ ثابت ارز را كنار بگذارد و نرخ شناور را انتخاب كند.
علي طيبنيا تصريح كرد: در حال حاضر كاهش تورم به مرحله هسته سخت خود رسيده است و برخلاف گذشته كه كاهش نرخ تورم با انضباط پولي و مالي به سرعت امكانپذير بود، امروز كاهش هر واحد تورم نيازمند توجه به تجربه كشورهاي ديگر و چالشها و محدوديتهاي ساختاري اقتصاد ايران است.
وزير اقتصاد ادامه داد: سلطه سياستهاي بودجهاي دولت بر سياستهاي پولي بانك مركزي از ديگر چالشها در اين زمينه است كه باعث شده كنترل نقدينگي و استقلال بانك مركزي در اين زمينه سلب شود.
در شرايط موجود بانك مركزي امكان كنترل نقدينگي را از دست داده است ولي ما استدلال بانك مركزي را محترم شمردهايم وبراي حفظ استقلال بانك مركزي مؤسسات پولي و مالي غيرمجاز بايد تحت كنترل اين بانك عمل كنند.
طيبنيا با تأكيد بر اينكه وزارت اقتصاد طرفدار استقلال بانك مركزي است، گفت: در سالهاي گذشته به دليل وابستگي بودجه به نفت افزايش يا كاهش درآمدهاي نفتي دولت هر دو به رشد نقدينگي و در نتيجه رشد تورم منجر ميشد.
وي همچنين با اشاره به اينكه تنگناي منابع بودجه دولت به دليل تحريمها و كاهش قيمت نفت از ديگر چالشهاي پيشروي كاهش نرخ تورم است، تصريح كرد: دولت براي اينكه هزينههاي خود را تأمين كند به استقراض از بانك مركزي وسوسه ميشود كه بايد در مقابل آن مقاومت كند.
وزير اقتصاد با اشاره به تنگناهاي اعتباري بانكها، يكي از دلايل افزايش پايه پولي در سالهاي اخير را بدهي بانكها به بانك مركزي عنوان كرد و افزود: يكي از دلايل آن بدهيهاي دولت و وجود داراييهاي مازاد نظام بانكي است.
طيبنيا تأكيد كرد: نرخ تورم بالا برندگان و بازندگاني دارد كه برندگان آن خود را پشت سر حمايت از توليد پنهان ميكنند و از دولت ميخواهند سياستهاي پولي انبساطي اتخاذ كنند كه البته بازندگان افزايش نقدينگي نيز توليدكنندگان واقعي هستند و برندگان اين امر واسطهگران و دلالان خواهند بود.
طيبنيا با بيان اينكه تداوم كاهش فرآيند تورمي با مشكلاتي مواجه است، گفت: در دو سال گذشته مديريت انضباط پولي، بودجهاي و مالي، ثبات نرخ ارز و مثبت شدن رشد اقتصادي و سهم بيشتر ضريب فزاينده در رشد نقدينگي كمك كرد تا تورم كاهش يابد.
طيبنيا گفت: معناي تورم بالا افزايش واردات، سركوب صادرات و ركود توليد است. وي افزود: در دهه گذشته وابستگي اقتصاد به درآمدهاي نفتي افزايش يافت و در سال 87 اين رقم به 69 درصد رسيد. طيبنيا بيان كرد: حل مشكل تنگناهاي اعتباري مستلزم فروش اموال مازاد نظام بانكي كشور و هدايت منابع حاصل به سمت فعاليتهاي توليدي است.
رشد ۹ ماهه سال قبل 6/3 درصد
همچنين رئيس كل بانك مركزي گفت: در حال حاضر قواي سه گانه عزم جدي در برخورد با مؤسسات اعتباري غير مجاز دارند و اخيراً در شوراي عالي امنيت ملي اين موضوع مطرح شد و ساماندهي بازار غير مجاز پولي مد نظر قرار گرفت. وليالله سيف اظهار داشت: در حال حاضر نرخ سود سپردهها در مؤسسات اعتباري غيرمجاز جذاب است و مردم مواظب باشند، به خاطر درصدي سود بيشتر سرمايه خود را به خطر نيندازند.
رئيس كل بانك مركزي با بيان اينكه رشد اقتصادي در 9 ماه سال 93 به 6/3 درصد رسيد، گفت: حجم پولي در پايان سال 93، 131 هزار ميليارد تومان بود كه اين رقم در سال 92، 118 هزار ميليارد تومان بوده است كه 6/10 درصد رشد داشت. وي بيان كرد: سال گذشته بدهي بانكها به دليل تنگناهاي مالي مطالبات انباشته قبلي افزايش يافت اما اين رقم در فروردين ماه امسال كاهش يافت.
وي ادامه داد: كاهش نرخ تورم محدود به ابزارها و سياستهاي پولي بانك مركزي نيست، به دليل ماهيت تورم در اقتصاد ايران بايد اصلاحات ساختاري انجام شود.
بخشنامه وام مسكن هفته ديگر ابلاغ ميشود
همچنين به گزارش ايرنا، اكبر كميجاني در گفت وگو با خبرنگاران با تأكيد بر اينكه بعد از ابلاغ بخشنامه تسهيلات خردكه روز گذشته ابلاغ شد بانكها بايد نسبت به پرداخت اين تسهيلات اقدام كنند، افزود: اوايل هفته آينده نيز بخشنامه مربوط به وام مسكن به نظام بانكي ابلاغ خواهد شد. كميجاني هدفگذاري نرخ تورم پايان سال 94 را حدود 14 درصد اعلام كرد و افزود: همچنان انتظار داريم تورم در سال جاري روند كاهشي داشته باشد اما اينكه به يكباره مانند سال 93 كه نرخ تورم 1/19 درصد كاهش داشت را در سال جاري، انتظار نداريم.
وي گفت: اوايل سال گذشته پيشبيني تورم تا پايان سال 25 درصد بود كه در نيمه سال شواهد نشان داد روند كاهش تورم فراتر از پيشبينيهاست و به همين دليل به حدود 20 درصد تجديد نظر شد و در پايان سال به 5/15 درصد رسيد.
وي در ارتباط با نوع اقساط پرداختي وام مسكن نيز گفت: اقساط وام 80 ميليون توماني مسكن، براي يك دوره 12 ساله ثابت بوده و پلكاني نيست و بنا نداريم در اين زمينه تغييراتي اعمال كنيم. به گزارش تسنيم، پيام قرباني، معاون اقتصادي نيز معتقد به اجراي تكنرخي كردن ارز دارد.
وي گفت: بايد در فاز جديدي گام برداريم تا نرخ تورم كاهش يابد. قرباني افزود: اميدواريم بتوانيم گامهاي مناسبي در جهت تكنرخي كردن ارز برداريم كه به موقع اطلاعرساني خواهيم كرد.
بدهي بانكها؛ مهمترين چالش كنترل تورم
دكتر نيلي مشاور اقتصادي رئيسجمهور نيز گفت: بررسي اجزاي پايه پولي در سال ۹۳ نشان ميدهد رشد بدهي بانكها به بانك مركزي مهمترين عامل رشد پايه پولي در اين سال بوده، بنابراين مهمترين چالش كنترل تورم در سال ۹۴ بدهي بانكها به بانك مركزي خواهد بود.
مسعود نيلي با بيان اينكه در سال 94 عامل محدود كننده رشد اقتصادي را بايد در طرف تقاضا جستوجو كرد، گفت: درآمد ملي در سالهاي 91 و 92 نزديك به 20 درصد كاهش يافت، در صورتي كه خانوارها اين سطح از كاهش درآمد را دائمي ارزيابي كنند به طور قطع تقاضاي مصرفي خود را كاهش خواهند داد كما اينكه هرگونه شوك به انتظارات خانوارها اثر مثبت و آني بر تقاضاي مصرفي خواهد داشت.
نيلي ادامه داد: عامل ديگر اثر ركودبخش مسكن بر كاهش ارزش املاك و مستغلات خانوارهاست زيرا املاك مهمترين دارايي خانوار ايراني به شمار ميرود. همچنين كاهش ارزش حقيقي مسكن اثر مستقيمي بر تقاضاي مصرفي خانوارها خواهد داشت.
مشاور اقتصادي رئيسجمهور افزود: براي رفع موانع پيش روي اقتصاد ملي نيازمند اصلاحات نهادي هستيم، مواردي چون اوراق بهادارسازي، ايجاد بازار ثانويه براي بدهيهاي دولت، بهرهبرداري اهرمي از بودجه عمراني، توسعه كمي و كيفي بازار سرمايه، اصلاحات ساختاري در نظام بانكي و ايجاد تعهد در دولت براي پايبندي به انضباط مالي و بودجهاي از جمله اصلاحات نهادي اولويت دار هستند كه استمرار موفقيتهاي اقتصادي در سال 94 به آنها گره خورده است.
نيلي: تورم ايران براي جهان قابل باور نيست
رئيس پژوهشكده پولي و بانكي نيز در اين همايش گفت: تورم بالاي 5 درصد در حال پاكشدن از حافظه مردم جهان است و در چنين شرايطي تورم ايران قابل قبول نبوده و براي جهان قابل باور نيست. فرهاد نيلي گفت: سالها و از دهه 1990 تاكنون تورم دو رقمي جايي در اقتصادهاي پيشرفته جهان نداشته، اما تورم در ايران همچنان در سطح بالايي قرار دارد و حتي با وجود كاهش آن در يكي دو سال اخير قابل تأمل است.
وي با اشاره به برخي آمارهاي تأمل برانگيز در رابطه با ميزان تورم و كاهش قدرت خريد در كشور ادامه داد: در 26 سال پس از جنگ تحميلي تا انتهاي سال گذشته متوسط قيمت مصرفكننده 106 برابر شده است.
همچنين عبدالناصر همتي، مديرعامل بانك ملي و رئيس شوراي هماهنگي بانك نيز در جمع خبرنگاران گفت: متأسفانه برخي بانكها نرخ سود توافقي را رعايت نميكنندو اين كار سبب بالا رفتن هزينه پول بانكها ميشود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
رئیس کل بانک مرکزی: سیاست پولی ارزی دولت کنترل تورم است/برنامه تامین سرمایه در گردش بنگاههای تولیدی در سال ۹۴
رئیس کل بانک مرکزی سیاست پولی ارزی دولت کنترل تورم است برنامه تامین سرمایه در گردش بنگاههای تولیدی در سال ۹۴رئیس کل بانک مرکزی گفت تامین سرمایه در گردش بنگاههای تولیدی در سال جاری از سیاست های دولت در کنترل تورم است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ولیالله سیف دروزیر اقتصاد: بانک مرکزی امکان کنترل تورم و نقدینگی را ندارد
در همایش سیاستهای پولی و ارزی مطرح شد وزیر اقتصاد بانک مرکزی امکان کنترل تورم و نقدینگی را ندارد خبرگزاری پانا وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید براینکه بانک مرکزی به دلیل سلطه سیاستهای مالی بر سیاست های پولی امکان کنترل تورم و نقدینگی را ندارد گفت بانک مرکزی باید مستقل شوبانک مرکزی امکان کنترل تورم و نقدینگی را ندارد |اخبار ایران و جهان
بانک مرکزی امکان کنترل تورم و نقدینگی را ندارد وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید براینکه بانک مرکزی به دلیل سلطه سیاستهای مالی بر سیاست های پولی امکان کنترل تورم و نقدینگی را ندارد گفت بانک مرکزی باید مستقل شود کد خبر ۵۰۴۸۱۲ تاریخ انتشار ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۰ - 31 May 2015نقص سیستم پولی و بانکی کشور؛ عدم وجود شبکه کنترل گردش مالی | خبرگزاری ایلنا
وزیر دادگستری در گفتوگوی اختصاصی با ایلنا عنوان کرد نقص سیستم پولی و بانکی کشور عدم وجود شبکه کنترل گردش مالی ایلنا پورمحمدی در خصوص نواقص موجود در سیستم پولی و بانکی کشور گفت شبکه کنترل گردش مالی دارندگان حساب و اعتبار سنجی افرادی که تسهیلات میگیرند و نیز مبحث معوقات بانکرئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد رشد پایه پولی ۱۴ درصد، نقدینگی ۲۲.۳ درصد/حجم نقدینگی ۷۸۲ هزار میلیارد تومان
رئیس کل بانک مرکزی عنوان کردرشد پایه پولی ۱۴ درصد نقدینگی ۲۲ ۳ درصد حجم نقدینگی ۷۸۲ هزار میلیارد تومانرئیس کل بانک مرکزی در اتاق بازرگانی از رشد پایه پولی ۱۴ درصد و رشد نقدینگی ۲۲ ۳ درصدی خبرداد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در اتاق بازوزیر امور اقتصادی و دارایی تورم به هسته سخت خود رسیده است/ بانک مرکزی امکان کنترل نقدینگی را از دست داده است
وزیر امور اقتصادی و داراییتورم به هسته سخت خود رسیده است بانک مرکزی امکان کنترل نقدینگی را از دست داده استوزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تورم به هسته سخت خود رسیده است بر لزوم کاهش وابستگی دولت به درآمد نفتی اشاره و بر پرهیز از استقراض از بانک مرکزی تاکید کرد به گزاروزیر اقتصاد به طرفداران استقلال بانک مرکزی پیوست/ بانک مرکزی امکان کنترل نقدینگی را از دست داده است
وزیر اقتصاد به طرفداران استقلال بانک مرکزی پیوست بانک مرکزی امکان کنترل نقدینگی را از دست داده است اقتصاد > اقتصاد کلان - مهر نوشت وزیر اقتصاد با بیان اینکه هماکنون بانک مرکزی امکان اعمال سیاستگذاری بر نقدینگی را از دست داده است گفت بنده طرفدار جدی اسجزئیات عملکرد پولی و مالی/ نقدینگی به ۷۰۰ هزار میلیارد تومان رسید
جزئیات عملکرد پولی و مالی نقدینگی به ۷۰۰ هزار میلیارد تومان رسید شناسهٔ خبر 2586937 - جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۵ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس براساس جدیدترین آمارهای بانک مرکزی حجم نقدینگی در پایان بهمن ماه سال گذشته به بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است به گزارش خبرنگارگزارش فارس از آخرین وضعیت متغیرهای پولی/۲ سبقت منتقدان تامین مالی مسکن مهر در پمپاژ پول/پرداخت ۵۶ درصد اعتبار
گزارش فارس از آخرین وضعیت متغیرهای پولی ۲سبقت منتقدان تامین مالی مسکن مهر در پمپاژ پول پرداخت ۵۶ درصد اعتبار مسکن مهر به بانکها در ۱۱ماهدر ۱۱ ماه منتهی به بهمن 93 میزان بدهی بانکها و موسسات اعتباری به بانک مرکزی با 42 7 درصد 25 هزار و 420 میلیارد تومان به 84 هزار و 968 میلیارگزارش فارس از آخرین وضعیت متغیرهای پولی/ ۱ وضعیت تراز مالی بانکها بدتر شد/رشد ۱۵.۷ درصدی دارایی بانکها در سال
گزارش فارس از آخرین وضعیت متغیرهای پولی ۱وضعیت تراز مالی بانکها بدتر شد رشد ۱۵ ۷ درصدی دارایی بانکها در سال رکود اقتصادبر اساس آمار بانک مرکزی حجم کل بدهی بانکها به بانک مرکزی در پایان بهمن ماه سال گذشته نسبت به اسفند 92 با 42 7 درصد افزایش به 84 هزار و 968 میلیارد تومان رسیدکنترل تورم،اولویت اصلی بانک مرکزی دولت یازدهم است / رشد اقتصادی 9 ماهه سال قبل 3.6 درصد
کنترل تورم اولویت اصلی بانک مرکزی دولت یازدهم است رشد اقتصادی 9 ماهه سال قبل 3 6 درصد اقتصاد > اقتصاد کلان - اقتصاد کشور در ابتدای دولت یازدهم با چالشهای متعددی همراه بود که از جمله آنها میتوان به نرخ بالای تورم التهابات بازار ارز و رکود عمیق بخش واقعی اقتصاد اشمسئولیت گریزی بانک مرکزی در قبال موسسات مالی غیر مجاز
مسئولیت گریزی بانک مرکزی در قبال موسسات مالی غیر مجازهرچند برخی از این موسسات شروط بانک مرکزی نظیر عدم وجود حق جابه جایی تبلیغات و افزایش شعب را زیر پا گذاشتند اما نباید فراموش کرد که پایه این موسسات در بانک مرکزی بنا نهاده شده است چند وقتی می شود که رئیس کل بانک مرکزی سخت پیگموسسات مالي بايد خود را با ضوابط بانک مرکزي تطبيق دهند
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۰ ۲۷ق ظ طيب نيا موسسات مالي بايد خود را با ضوابط بانک مرکزي تطبيق دهند موج - بانک مرکزي به همراه قوه قضاييه از فعاليت موسسات مالي غير مجاز جلوگيري به عمل مي آورد و اگر اين موسسات خواهان ادامه حيات خود هستند حتما بايد به ضوابط بانک تن دهند و خود را با اين سياسرئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی مطرح کرد: بازگشت رونق ممکن است بدون خروج مسکن از رکود اتفاق بیفتد/ اجماع
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی مطرح کرد بازگشت رونق ممکن است بدون خروج مسکن از رکود اتفاق بیفتد اجماع در برخورد با موسسات غیر مجازرئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با بیان اینکه ماجرای خروج از رکود ممکن است با افزایش قیمت مسکن همراه نباشد و از رکود مسکن خارج نشویم گفرئیس پژوهشکده پولی، بانکی بانک مرکزی خبر داد پیشبینی تورم تکرقمی طی سالهای 95 تا 96
رئیس پژوهشکده پولی بانکی بانک مرکزی خبر دادپیشبینی تورم تکرقمی طی سالهای 95 تا 96رئیس پژوهشکده پولی بانکی بانک مرکزی گفت تورم تکرقمی در دستور کار سال 94 نیست و بر اساس برنامهریزی انجام شده طی سالهای 95 یا 96 به تورم تکرقمی میرسیم به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارستبعیت بانک دی از سیاستهای بانک مرکزی |اخبار ایران و جهان
تبعیت بانک دی از سیاستهای بانک مرکزی مدیرعامل بانک دی با بیان اینکه تبعیت از سیاستهای بانک مرکزی برای ما افتخار است تاکید کرد که هماهنگی با بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار وظیفه همه دستاندرکاران نظام بانکی کشور است کد خبر ۵۰۱۳۲۸ تاریخ انتشار ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷ ۵۷ - 18 Maبانک مرکزی اعلام کرد مهار رشد نقدینگی در ۲۲.۳ درصد طی سال گذشته/ حجم نقدینگی ۷۸۲ هزار میلیارد تومان شد
بانک مرکزی اعلام کردمهار رشد نقدینگی در ۲۲ ۳ درصد طی سال گذشته حجم نقدینگی ۷۸۲ هزار میلیارد تومان شدبانک مرکزی اعلام کرد حجم نقدینگی کشور در پایان سال 1393 به 7823 8 هزار میلیارد ریال رسید که از این میزان 606 3هزار میلیارد ریال آن به افزایش پوشش آمارهای مربوط بوده است به گزارش-