واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۹:۴۰ب.ظ)
لزوم مديريت توليد در واحدهاي مرغ گوشتي و تخمگذار موج - از هر گونه توسعه کمي واحدهاي طيور استان قم تا اطلاع ثانوني خودداري ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، در نشست همانديشي با فعالان توليد طيور استان، مصوب شد از هر گونه توسعه کمي واحدهاي طيور استان تا اطلاع ثانوني خودداري شود.
در اين نشست، اميني مدير کل دفتر طيور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزي گفت: پرهيز از توسعه کمي واحدهاي طيور يکي از سياستهاي دفتر طيور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزي است.
وي با اشاره به پيگيري امور مربوط به زنجيرههاي توليد مرغ گوشتي و تخمگذار اظهار داشت: تغيير کاربري واحدهاي گوشتي به تخمگذار و بالعکس ممنوع است.
اميني با تاکيد بر رعايت سقف جوجهريزي در واحدهاي مرغداري گفت: پيگيريهاي لازم براي تخصيص 10 ميليارد تومان از محل هدفمندي يارانهها به منظور تنظيم بازار انجام شده و قرار است تخم مرغ در قالب سبد کالاي اقشار کم درآمد توزيع شود.
وي با تاکيد بر لزوم حذف مرغهاي بالاي 80 هفته، ادامه داد: خريد و ذخيرهسازي گوشت پايان دوره تخمگذار بايد توسط شرکت پشتياني امور دام انجام شود.
مديرکل دفتر طيور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزي، اجراي سياست قيمت تضميني را ضروري دانست و گفت: طرح خريد و صادرات گوشتمرغ و تخممرغ در قالب کمکهاي انساندوستانه به ساير کشورها از طريق وزارت امور خارجه در دستور کار قرار دارد.
محمدرضا طلايي رئيس سازمان جهاد کشاورزي قم در اين نشست، گفت: وزير جهاد کشاورزي در خصوص مديريت توليد در واحدهاي گوشتي و تخمگذار تاکيد ويژهاي دارند.
وي اظهار داشت: در همين راستا در خصوص صدور مجوزهاي ماکيان سياستهاي انقباضي را در دستور کار قرار دادهايم.
طلايي با اشاره به مصوبات اين نشست بيان داشت: در اين نشست مصوب شد از هر گونه توسعه کمي واحدهاي طيور استان تا اطلاع ثانوني خودداري شود. همچنين پيگيري لازم به منظور حذف مرغهاي بالاي 24 ماه و عدم تولکبري واحدهاي تخمگذار صورت گيرد.
وي با تاکيد بر اين که همانند گذشته بايد از ارائه هر گونه خدمات به واحدهاي توليدي با سن بالاي 18 ماه خودداري شود، بيان داشت: پيگيري در راستاي تکميل زنجيره توليد واحدهاي گوشتي تخمگذار و استعلام از اتحاديه مرغداران در زمان تمديد پروانههاي واحدهاي طيور از ديگر مصوبات اين نشست به شمار ميرود.
در اين نشست، تشکلهاي طيور و مرغداران پيشروي استان نيز به بيان مشکلات و پيشنهادات خود پرداختند. واگذاري صدور گفتني است؛ مجوزهاي طيور به تشکلها، اصلاح تعرفههاي بيمه، صادرات پايدار، برخورد با واحدهاي غيرمجاز، اختصاص مشوقهاي صادراتي، نظارت بر توليد واحدهاي مادر، عدم توسعه واحدهاي طيور، تسهيل در روند صادرات تخممرغ و رفع ممنوعيت استفاده از خمير مرغ از جمله خواستههاي اين تشکلها بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]