تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869120218




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لزوم توجه و حمایت از واحدهای تولیدی در مازندران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران تاکید کرد لزوم توجه و حمایت از واحدهای تولیدی در مازندران خبرگزاری پانا: رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران گفت: هر واحد تولیدی چه کوچک چه بزرگ، اشتغال می آورد و این برای جامعه مفید است.
۱۳۹۴ سه شنبه ۵ خرداد ساعت 12:00

خبرگزاری پانا+کارگروه اصناف+مازندران

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اصناف مازندران، محمد محمدپور عمران در مراسم افتاحیه گردهمایی روسای اتاق اصناف و رابطین ادارات مراکز اصناف کشور در مازندران، خبر از برگزاری جلسه مشترک بین روسای اصناف مازندران و استاندار مازندران تا ده روز آینده  داد و گفت: طبق وعده ای که امروز از دکتر فلاح استاندار مازندران گرفتیم بنا شد تا جلسات منظمی روسای اتاق اصناف مازندران با ایشان داشته باشند و تاکید داشتند تا اولین جلسه تا 10 روز آینده انجام گیرد. 
وی در ادامه تصریح کرد: در شهرستانها هم هیاتی را باید متشکل از فرمانداری، تامین اجتماعی، دارایی، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف شکل دهیم تا به بررسی چالش ها و مشکلات صنفی هر شهرستان بپردازند. 
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران گفت: اصناف تا به امروز خدمت دهنده بوده تا خدمت گیرنده؛ اصناف بیشتر بار به دوششان است تا باری از دوششان گرفته شود.
وی در ادامه به تجارت الکترونیک در دنیای امروز اشاره کرد و افزود: مسایل اصناف باید متناسب با دنیای جدید و تجارت روز ساماندهی شود و این گونه همایش ها باید سامان دهنده ی سمت و سوی اصناف با افکار جدید باشد. 
محمدپور عمران در ادامه به مشکلات بخش اصناف اشاره کرد و گفت: باید مشکلاتی نظیر بازرسی حل شود باید بازرسی سلامت و کیفیت در کنار بازرسی از قیمت ها در دستور کار قرار گیرد. نمایشگاه های ما هم باید ساماندهی شود. چرا که در نمایشگاه ها نباید فروش صورت گیرد و خواهشمندیم در این جلسات گامی در خصوص تدوین قوانین خاص نمایشگاه ها برداشته شود.
 وی در ادامه به مشکلات مالیاتی اصناف اشاره کرد و افزود: ما در بخش مالیاتی مشکلات جدی داریم و قوانین علی الراس که سالیانه درصدی بر مالیات واحدها اضافه می کنند بدون در نظر گرفتن این نکته است که ممکن است برخی واحدهای صنفی درامد و فروششان کمتر از سال گذشته شان باشد.
محمد پور در بخش دیگری از سخنانش به لزوم توجه به تولید در استان اشاره کرد و اظهار داشت: تولید، تولید است و نور، نور است؛ چه از منبع بزرگ باشد و چه از یک منبع کوچک؛ هر واحد تولیدی نور می آورد؛ اشتغال می آورد و این برای جامعه مفید است.
رئیس کمیسون نظارت مازندران در خاتمه به حمایت از واحدهای تولیدی اشاره کرد و اذعان داشت: ما استدعا داریم در تسهیلات صندوق حمایت ملی تدابیری اتخاذ شود تا واحدهای تولیدی حداقل بتوانند از تسهیلات کم بهره استفاده نمایند. امیدواریم در تدوین قوانین؛ برخی تبصره های حمایتی ویژه واحدهای صنفی و تولیدی نیز لحاظ شود    
 
 















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن