واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۸:۲۰ب.ظ)
انتظار مهدوي قابليت اين را دارد که کل جهان را بسيج کند موج - مدرس حوزه علميه قم گفت: دين اسلام ظرفيتها و زيباييهاي زيادي دارد و محاسبه اين زيباييها کار آساني نيست و چنانکه يک تکه از دعاي ما جاذبه جذب يک انسان را دارد، مسئله مهمي بهنام انتظار مهدوي قابليت اين را دارد که کل جهان را بسيج کند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام محمدرضا برادران، از اساتيد حوزه علميه قم امروز يکشنبه، دهم خردادماه در جمع جوانان جمعيت هلال احمر و مهديياوران لرستان که در سالن اجتماعات هلال احمر برگزار شد، گفت: دور ريختن يک دانه خودکار و يا برنج اسراف است ولي پيدا کردن همين مقدار صدقه ندارد چراکه ماليت ندارد.
وي با اشاره به اينکه دور ريختن يک دانه برنج اسراف محسوب ميشود، افزود: اگر در يک وعده غذايي در روز يک دانه برنج را دور بريزيم براي کل ايران هفت هزار کيلو برنج اسراف ميشود و در ماه هفت تن و در سال 210 تن ميشود.
مدرس حوزه علميه قم بيان کرد: اسراف اين مقداربرنج نيز از شيعيان توقع نميرود چراکه اين مقدار اسراف در روز غذاي 45 نفر است در حاليکه در هتلها و بيمارستانها و پادگانها نيز بيشتر از اين اتفاق ميافتد و يا در شهرداري تهران اعلام کرده حدود 70 درصد زبالهها مصرفي خانه است.
وي عنوان کرد: ابوعلي سينا ورود شهوت را معادل با خروج محبت ميداند چراکه رواج شهوت در جامعه سبب افزايش خواستن و کم شدن محبت ميشود مانند شهوت پول يک راننده تاکسي که براي محبت کسي را سوار نميکند بلکه بهخاطر منفعت، خواستن و شهوت زياد است.
برادران با بيان اينکه از بين بردن موانع دوستي مانند شهوت و خواستن از معجزههاي اسلام است، تصريح کرد: حذف حجاب سبب از بين رفتن محبت و ايجاد خواستن ميشود چراکه اخلاق در حذف حجاب به حاشيه ميرود.
وي با اشاره به اينکه موانع اسلام شهوت، حذف حجاب و طمع است، افزود: اسلام موانع را برميدارد و جامعه را به هم نزديک ميکند و اگر نميتوانيم در جامعه اجتماعي باشيم موانعي دست و پاي ما را گرفته است.
استاد حوزه علميه قم عنوان کرد: غم موسيقي اگر براي غير اهلبيت باشد حرام است چراکه اين غم سبب انزوا ميشود و دليل حرام بودن موسيقي دراسلام اين است که با انزواي انسان مخالف است.
وي بيان کرد: موبايلها و شبکه هاي اجتماعي بر اساس دوست داشتن نيست بلکه بر اساس خواستنها هستند مانند افراديکه حدود هشت ساعت و با موبايل خود فقط ميخندد و گريه ميکند.
برادران گفت: اعتيادهايي مانند موسيقي و شهوت که انسان را منزوي ميکنند سبب غرق شدن در لذت خود ميشود در حاليکه انتظار در اسلام اجتماعي بودن را ميطلبد به اين معني که به جامعه توجه داشته باشيم و نسبت به جامعه مسئول باشيم و موانع اجتماعي بودن را از بين ببريم.
استاد حوزه علميه قم افزود: امام رضا(ع) ميفرمايد:«اگر مردم خوبيهاي کلام ما را ميفهميدند حتماً از ما اطاعت ميکردند»، جواني آلماني با ترجمه تيکهاي از دعاي کميل جذب ميشود و 200 نفر آلماني ظرف مدت دو سال توسط يک سيد جذب اسلام ميشوند اين نشان از ظرفيت اسلام دارد و محاسبه اين زيباييها کار آساني نيست و چنانکه يک تکه از دعاي ما جاذبه جذب يک انسان را دارد مسئله مهمي بهنام انتظار مهدوي قابليت اين را دارد که کل جهان را بسيج کند.
وي بيان کرد: در دين اسلام و مذهب شيعه فقط به ناظر بودن و زنده بودن امام عصر(عج) معتقد هستند و در دين تسنن و مسيحيت اينگونه نيست و متاسفانه برخي از ما مانند اهل تسنن و مسيحيان فکر ميکنيم ما نبايد تفکر خود را با تفکر اهل سنت و مسيحيان قاطي کنيم چرا که امام عصر(عج) حدود هزار و 200 سال است آمده است، انتظار و دعاي ما براي او به معناي ظهور باشد ولي به معناي حضور نباشد.
برادران گفت: حضور امام عصر(عج) در فرهنگ انتظار شيعه قرار دارد نه در فرهنگ غير از شيعهها و بهعنوان صاحب، ولينعمت و محبوب ما است و افرادي هستند که براي سلامتي ايشان و فعاليتهاي خود را و ثواب آنها را به امام عصر(عج) تقديم ميکنند.
وي خاطرنشان کرد: مصلح ظهور بودن امام عصر(عج) در فرهنگ شيعه براي اصلاح جامعه است و ما نيز بايد بهخاطر جامعه تلاش کنيم چراکه اصلاح جامعه و انتظار بهمعناي توجه به جامعه است و فصل اساسي انتظار اين است انسانها نميتوانند در خود فرو بروند.
استاد حوزه علميه قم افزود: اولين فروع دين نماز است و توجه به جامعه و اجتماع در نماز همان اسلام جامعه است و در ديگر فروع دين مانند خمس معادل هزينه فرهنگ جامعه، زکات هزينه فقر جامعه، حج که به تنهايي نميشود انجام داد و جهاد نيز جنگيدن براي جامعه است و تقويت روحيه جمعي الفباي انتظار است و هر چيزي که مخالف روحيه جمعي است بايد از آن دوري کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]