محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826977001
ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت ابلاغ شد
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: از سوی رییس جمهوری؛
ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت ابلاغ شد
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت را ابلاغ کرد.
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت در جمهوری اسلامی ایران که در جلسه هفتصد و شصت و دو شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنا به پیشنهاد وزارت بهداشت، به تصویب رسید، توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری به دستگاه های مربوطه ابلاغ شد.
متن کامل مصوبه به شرح ذیل است:
مصوبه سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت در جمهوری اسلامی ایران که در جلسه 762 مورخ 8/2/1394 شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنا به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و براساس مصوبه مورخ 1/2/1394 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می شود:
ماده 1- در اجرای بندهای 11 و 13 سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه کشور، بند 13 سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری و راهبردهای کلان 7 و 11 و بندهای 1 و 2 اقدام ملی 14 از راهبرد کلان 6 نقشه جامع علمی کشور و به منظور توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت های برابر، توزیع مأموریت آموزشی نیروی انسانی متخصص موردنیاز، جلوگیری از فعالیت های تکراری، استفاده از مزیت های منطقه ای، تمرکززدایی و جلوگیری از تجمع امکانات، انتقال قدرت تصمیم گیری، مشارکت دانشگاه ها در موضوعات ملی و فرااستانی، نظام آموزش عالی سلامت کشور از نظرآمایش سرزمینی به 10 کلان منطقه به شرح زیر تقسیم می شود:
1-منطقه یک: شامل دانشگاه های علوم پزشکی گیلان، مازندران، بابل، گلستان، سمنان و شاهرود.
2-منطقه دو: شامل دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.
3-منطقه سه: شامل دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه، همدان، کردستان و ایلام.
4-منطقه چهار: شامل دانشگاه های علوم پزشکی اهواز، لرستان، دزفول و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.
5-منطقه پنج: شامل دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، جهرم، فسا، بندرعباس، بوشهر، یاسوج و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.
6-منطقه شش: شامل دانشگاه های علوم پزشکی زنجان، اراک، قزوین، قم، البرز و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.
7- منطقه هفت: شامل دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد.
8- منطقه هشت: شامل دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، زاهدان، رفسنجان، جیرفت، زابل، بم و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.
9-منطقه نه: شامل دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، بجنورد، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.
10- منطقه ده: شامل دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، بقیه ا...(عج)، شاهد، ارتش و بهزیستی و توانبخشی.
تبصره 1: تغییر در قلمرو مناطق و تعیین مناطق جدید با پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی خواهد بود.
تبصره 2: در هر استان یک دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت ملی با ضوابط اشاره شده تعیین و معرفی می گردد.
تبصره 3: دانشگاه های با مأموریت ملی موظف می شوند در دوره های برنامه توسعه کشور با همکاری دانشگاه های منطقه مربوطه، میزان جذب دانشجو در هر رشته و مقطع تحصیلی را باتوجه به نیازهای ناحیه آمایشی مربوطه و برحسب سیاست های اجرایی اقدام ملی(14) از راهبرد کلان (6) نقشه جامع علمی کشور مربوط به تنظیم ظرفیت مؤسسات آموزش عالی (با رعایت ملاحظات آمایش سرزمین) تعیین نمایند.
تبصره 4: نوع تعامل و همکاری دانشگاه های غیردولتی با دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان در قالب موافقت نامه ای که میان رئیس دانشگاه و معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رعایت مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و ضوابط موضوع تبصره 3 ماده 2، تنظیم و مبادله می گردد؛ خواهد بود.
ماده 2- سطوح عملکردی و خدمات آموزشی مؤسسات آموزش عالی سلامت کشور به صورت زیر توسط شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، تعیین می شوند.
1-دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت بین الملل: دانشگاهی است که به واسطه سرآمدی در حوزه های آموزش و پژوهش، جذب و به کارگیری نخبگان کشور و تعامل بین المللی مؤثر به ویژه با دانشگاه های جهان اسلام، امکان رقابت در بازار بین المللی آموزش عالی را دارا می باشند. شناسایی دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت بین الملل براساس رتبه بندی کشوری دانشگاه های علوم پزشکی در حوزه های آموزش و پژوهش، برخورداری از برنامه های آموزشی با استاندارد جهانی، تبادل استاد و دانشجو و اجرای برنامه های آموزشی و پژوهشی مشترک با دانشگاه های معتبر جهانی و رتبه دانشگاه در رتبه بندی جهانی دانشگاه ها صورت می گیرد.
2-دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت ملی: دانشگاهی است که مسئول تأمین و تربیت نیروهای انسانی در سطح تحصیلات تکمیلی (فوق تخصص بالینی، فلوشیپ، دکترای تخصصی و فوق دکترا)، پژوهش در سطح توسعه مرزهای دانش علوم پزشکی، مدیریت و بومی سازی دانش، ارائه خدمات فوق تخصصی تشخیصی و درمانی و مشارکت فعال در سیاستگذاری های حوزه سلامت می باشد.
3-دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استانی: دانشگاهی است که در مراکز استان ها، به تربیت نیروهای انسانی در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و تخصص های بالینی، انجام پژوهش های پایه و بالینی و اپیدمولوژیک، با اولویت رفع نیازهای دانشی استان و ارائه خدمات سطح اول، دوم و سوم سلامت، در سطح استان می پردازند. دانشگاه های علوم پزشکی فعال در غیر مراکز استان ها کماکان با رعایت مفاد این مصوبه به فعالیت خود ادامه می دهند.
4-رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی با مأموریت بین المللی و ملی (مراکز استان ها) با پیشنهاد و حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعد از تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می گردند.
5-رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مستقر در غیرمراکزاستانی، دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و مجتمع های آموزش عالی سلامت مستقر در هر استان، با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان و پس از تأیید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می گردند. اختیارات مالی و اداری با رعایت کلیه مقررات مربوطه و چارچوب فوق، تفویض می گردد.
6-دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مستقل: در شرایط ویژه برای شهرستان های با بیش از 500 هزار نفر جمعیت که تقاضای بالایی برای آموزش دانشگاهی دارند، باتوجه به توسعه آموزش پزشکی استان و زیرساخت مناسب سلامت شهرستان، به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان و پس از تصویب در شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امکان تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی مستقل در آن شهرستان وجود دارد. این دانشکده ها می توانند به تربیت نیروی انسانی در سطح کاردانی، کارشناسی و بعضی از رشته های کارشناسی ارشد بپردازند. این دانشکده ها در زمینه های اجرایی، اداری و مالی مستقل بوده و ازنظر آموزشی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت می کنند.
7-مجتمع آموزش عالی سلامت: با ارتقاء کاربری آموزشی و پژوهشی شبکه های بهداشت و درمانی شهرستان و با توجه به جمعیت شهرستان و میزان برخورداری از زیرساخت های مناسب بهداشتی و درمانی و فضای آموزشی مناسب، به عنوان زیرمجموعه ای از دانشگاه علوم پزشکی استان یا منطقه، با تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت رفع نیاز نیروی انسانی شهرستان یا مناطق همجوار و در قالب بومی گزینی تشکیل می شود.
تبصره 1: تشکیل دانشگاه علوم پزشکی استانی جدید منوط به تشکیل استان جدید است.
تبصره 2: تشکیل دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی مستقل بسیار محدود و منوط به تحصیل شرایط تعیین شده است. سطح آموزش در این دانشکده ها حداکثر در رده کارشناسی ارشد و منوط به تأمین استانداردهای اعتباربخشی مصوب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی است.
تبصره 3: از زمان تصویب این مصوبه، تشکیل دانشکده (اعم از پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و سایر دانشکده های مرتبط با علوم سلامت) فقط در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی استانی یا ملی و با کسب شرایط لازم و رعایت مصوبات شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی امکان پذیر است.
ماده 3- مجتمع های آموزش عالی سلامت در شهرستان های با جمعیت بیش از یکصد هزار نفر و متناسب با نیاز کشور و با تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی و زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی مربوطه تشکیل می شوند. سطح تربیت نیرو در این مجتمع های آموزشی حداکثر کارشناسی و از داوطلبان بومی خواهد بود.
تبصره: با تشکیل مجتمع های آموزش عالی سلامت در هر شهرستان، شبکه های بهداشتی، درمانی و مجتمع آموزش عالی سلامت به صورت یکپارچه و در قالب شبکه سلامت (مرکب از سه رکن بیمارستان اصلی شهرستان، مرکز بهداشت شهرستان و مرکز آموزش به ورزی) فعالیت خواهند نمود. رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مسئول این شبکه خواهد بود.
ماده 4- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است با رعایت سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری به ویژه بندهای (8-1)، 13 و 14 و نیز مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به ساماندهی واحدهای دانشگاهی موجود و طراحی واحدهای آتی طبق سند تفصیلی آمایش سرزمینی آموزش عالی سلامت که به تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی خواهد رسید، اقدام نماید.
ماده 5- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است پس از یک سال از اجرای این مصوبه، گزارشی از وضعیت اجرای طرح و نواقص احتمالی آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه نماید.
ماده 6- این مصوبه مشتمل بر 6 ماده و 8 تبصره در جلسه 762 مورخ 8/2/1394 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
قویترین تیم هستهای تاریخ مذاکرات در این دولت انتخاب شد/نباید بگذاریم اقتصاد ایران در خدمت شرکتهای خارجی باشد/سفرهای خارجی مسئولان باید کاهش پیدا کند
قانون مدیریت خدمات کشوری تمدید شد
قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور ابلاغ شد
کسی حق ندارد با سردار دیپلماسی به زبان بیاحترامی حرف بزند/خواب نمیبینیم، به فالگیر و جنگیر هم معتقد نیستیم + فیلم
جهانگیری: بخش زیادی از مشکلات بیماران MS تا سال آینده حل خواهد شد
۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]
صفحات پیشنهادی
سیاستها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت ابلاغ شد
از سوی رئیس جمهور سیاستها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت ابلاغ شد شناسهٔ خبر 2764859 - یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۸ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه سیاستها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت را ابلاغ کرد به گزارشضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی ابلاغ شد
ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی ابلاغ شد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه سیاستها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت را ابلاغ کرد تسنیم رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه سیاستها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت را ابلاغ کرد به گزارش پایگاه اطلاعرساطرح بانکداری بدون ربا اجرایی شود/ فعالیت های بانکی و پولی کشور ساماندهی می شود
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس طرح بانکداری بدون ربا اجرایی شود فعالیت های بانکی و پولی کشور ساماندهی می شود تهران - ایرنا - نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت طرح بانکداری بدون ربا گفت باید فعالیت های بانکی و پولی ساماندهی شود و عقود اسلااجرای برنامه حوزه آموزش عالی سلامت در راستای طرح تحول نظام سلامت
معاون آموزشی خبر داد اجرای برنامه حوزه آموزش عالی سلامت در راستای طرح تحول نظام سلامت خبرگزاری پانا معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت اجرای موفق برنامه حوزه آموزش عالی سلامت به تحقق اهداف متعالی برنامه تحول نظام سلامت در کلان جامعه منجر خواهد شد ۱۳۹۴ شنبه ۹ خرداد ساعت 14 01 به گزآمایش سرزمینی اولین گام برای ساماندهی آموزش عالی است
رییس جهاد دانشگاهی کشور آمایش سرزمینی اولین گام برای ساماندهی آموزش عالی است زنجان - ایرنا - رییس جهاد دانشگاهی کشور گفت آمایش سرزمینی در زمینه های مختلف اعم از صنعتی خدماتی و اقتصادی اولین گام برای ساماندهی آموزش عالی است حمیدرضا طیبی روز چهارشنبه در نهمین گردهمایی معاونین پآیین نامه اجرایی مربوط به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ شد
از سوی معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی مربوط به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ شد معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی تبصره ماده 77 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را که به تصویب هیئت وزیران رسیده برای اجرا ابلاغ کرد به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران معارییس مجمع عالی بسیج استان گیلان : باید در همه عرصه ها متحد باشیم
رییس مجمع عالی بسیج استان گیلان باید در همه عرصه ها متحد باشیم انزلی - ایرنا - رییس مجمع عالی بسیج گیلان گفت باید در همه عرصه ها متحد باشیم و پای آرمانهای انقلاب ایستادگی کنیم به گزارش ایرنا سردار نظرعلی علیزاده جمعه شب در جشن میلاد امام حسین ع هیات رزمندگان اسلام در مسجدآییننامه اجرایی مربوط به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ شد
چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۷ معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی تبصره ماده 77 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را که به تصویب هیئت وزیران رسیده برای اجرا ابلاغ کرد به گزارش ایسنا بر اساس این آیین نامه چهل و پنج درصد از درآمدهای حاصل از کشف قاچاق کالا و ارز برای تشویقارائه گزارش کمیته آموزش عالی درباره پردیسهای بینالمللی قشم و کیش
یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰ ۲۹ کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گزارشی از پردیسهای بینالمللی قشم و کیش ارائه کرد قاسم جعفری در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد موضوع ادغام دانشگاه علوم اقتصادی و خوارزمی در جلسه کمیسیون آموزش مجعرصه فعالیت معلمان تنها به 24 ساعت آموزشی محدود نمی شود
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم عرصه فعالیت معلمان تنها به 24 ساعت آموزشی محدود نمی شود خبرگزاری پانا مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه آموزش و پرورش نیازمند آیندهنگری است گفت افرادی که میگویند معلمان 24 ساعت تدریس دارند شناخت مناسبی نسبت به این عرصه ندارند ۱۳۹۴ سهبازبینی ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی/ ابلاغ آمایش سرزمین در سلامت
معاونان اسبق وزارت بهداشت عنوان کردند بازبینی ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی ابلاغ آمایش سرزمین در سلامت شناسهٔ خبر 2764653 - یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۶ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی معاونان آموزشی ادوار مختلف وزارت بهداشت بر بازبینی ظرفیت های پذیرش دانشجوی پزشکی عمومی تاکید کردحذف پذیرش کارشناسی پروتز دندانی/ تاسیس ۳ مجتمع آموزش عالی سلامت
شورای گسترش دانشگاهها تصویب کرد حذف پذیرش کارشناسی پروتز دندانی تاسیس ۳ مجتمع آموزش عالی سلامت شناسهٔ خبر 2760807 - سهشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۳ حوزه و دانشگاه > آموزش عالی موافقت با حذف پذیرش دانشجو در رشته ساخت پروتز های دندانی مقطع كارشناسی پیوسته و احیاء مقطع كاردانی ایتوسعه مراکز رشد و فنی در آمایش آموزش عالی دنبال شود
فرهادی توسعه مراکز رشد و فنی در آمایش آموزش عالی دنبال شود شناسهٔ خبر 2584326 - سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۲ استانها > اصفهان اصفهان- وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت سمت و سوق دادن کشور به سمت عرصه های تحقیق و تولید در آمایش آموزش عالی بسیار مهم است و توسعه مراکز رشد و فبا صدور دستورالعملی از سوی وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت ابلاغ «طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآم
با صدور دستورالعملی از سوی وزیر آموزش و پرورش صورت گرفتابلاغ طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی جاریوزیر آموزش و پرورش طی دستورالعملی طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان سال تحصیلی 95-94 را جهت اجرا به اسبحانی: آیین نامه اجرایی قانون غیرمتشکل پولی، فعالیت شرکتهای لیزینگی را مبهم کرده است/ تهران فر: وظیفه بانک م
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد سبحانی آیین نامه اجرایی قانون غیرمتشکل پولی فعالیت شرکتهای لیزینگی را مبهم کرده است تهران فر وظیفه بانک مرکزی شناسایی موسسات غیرمجاز در اقصی نقاط کشور نیست نماینده ادوار مجلس و معاون نظارت بانک مرکزی در گفتگوی ویژه خبری پنجشنبه شب شبکه دو سیماسبحانی: آیین نامه اجرایی قانون غیرمتشکل پولی فعالیت شرکت های لیزینگی را با ابهام مواجه کرده است/ تهران فر: وظی
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد سبحانی آیین نامه اجرایی قانون غیرمتشکل پولی فعالیت شرکت های لیزینگی را با ابهام مواجه کرده است تهران فر وظیفه بانک مرکزی شناسایی موسسات غیرمجاز در اقصی نقاط کشور نیست نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و معاون نظارت بانک مرکزی در گفت و گوی ویژه خبری اسبحانی: آیین نامه اجرایی قانون غیرمتشکل پولی فعالیت شرکتهای لیزینگی را با ابهام مواجه کرده است/ تهران فر: وظی
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد سبحانی آیین نامه اجرایی قانون غیرمتشکل پولی فعالیت شرکتهای لیزینگی را با ابهام مواجه کرده است تهران فر وظیفه بانک مرکزی شناسایی موسسات غیرمجاز در اقصی نقاط کشور نیست نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و معاون نظارت بانک مرکزی در گفت و گوی ویژه خبری ا-
سیاسی
پربازدیدترینها