تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802906216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت ابلاغ شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: از سوی رییس جمهوری؛
ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت ابلاغ شد
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت را ابلاغ کرد.


به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت در جمهوری اسلامی ایران که در جلسه هفتصد و شصت و دو شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنا به پیشنهاد وزارت بهداشت، به تصویب رسید، توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری به دستگاه های مربوطه ابلاغ شد.


متن کامل مصوبه به شرح ذیل است:


مصوبه سیاست ها و ضوابط اجرایی آمایش آموزش عالی در عرصه سلامت در جمهوری اسلامی ایران که در جلسه 762 مورخ 8/2/1394 شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنا به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و براساس مصوبه مورخ 1/2/1394 ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می شود:


ماده 1- در اجرای بندهای 11 و 13 سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه کشور، بند 13 سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری و راهبردهای کلان 7 و 11 و بندهای 1 و 2 اقدام ملی 14 از راهبرد کلان 6 نقشه جامع علمی کشور و به منظور توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت های برابر، توزیع مأموریت آموزشی نیروی انسانی متخصص موردنیاز، جلوگیری از فعالیت های تکراری، استفاده از مزیت های منطقه ای، تمرکززدایی و جلوگیری از تجمع امکانات، انتقال قدرت تصمیم گیری، مشارکت دانشگاه ها در موضوعات ملی و فرااستانی، نظام آموزش عالی سلامت کشور از نظرآمایش سرزمینی به 10 کلان منطقه به شرح زیر تقسیم می شود:


1-منطقه یک: شامل دانشگاه های علوم پزشکی گیلان، مازندران، بابل، گلستان، سمنان و شاهرود.


2-منطقه دو: شامل دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.


3-منطقه سه: شامل دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه، همدان، کردستان و ایلام.


4-منطقه چهار: شامل دانشگاه های علوم پزشکی اهواز، لرستان، دزفول و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.


5-منطقه پنج: شامل دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، جهرم، فسا، بندرعباس، بوشهر، یاسوج و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.


6-منطقه شش: شامل دانشگاه های علوم پزشکی زنجان، اراک، قزوین، قم، البرز و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.


7- منطقه هفت: شامل دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد.


8- منطقه هشت: شامل دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، زاهدان، رفسنجان، جیرفت، زابل، بم و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.


9-منطقه نه: شامل دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، بجنورد، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه و دانشکده های علوم پزشکی مستقر در منطقه.


10- منطقه ده: شامل دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، بقیه ا...(عج)، شاهد، ارتش و بهزیستی و توانبخشی.


تبصره 1: تغییر در قلمرو مناطق و تعیین مناطق جدید با پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی خواهد بود.


تبصره 2: در هر استان یک دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت ملی با ضوابط اشاره شده تعیین و معرفی می گردد.


تبصره 3: دانشگاه های با مأموریت ملی موظف می شوند در دوره های برنامه توسعه کشور با همکاری دانشگاه های منطقه مربوطه، میزان جذب دانشجو در هر رشته و مقطع تحصیلی را باتوجه به نیازهای ناحیه آمایشی مربوطه و برحسب سیاست های اجرایی اقدام ملی(14) از راهبرد کلان (6) نقشه جامع علمی کشور مربوط به تنظیم ظرفیت مؤسسات آموزش عالی (با رعایت ملاحظات آمایش سرزمین) تعیین نمایند.


تبصره 4: نوع تعامل و همکاری دانشگاه های غیردولتی با دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان در قالب موافقت نامه ای که میان رئیس دانشگاه و معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رعایت مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و ضوابط موضوع تبصره 3 ماده 2، تنظیم و مبادله می گردد؛ خواهد بود.


ماده 2- سطوح عملکردی و خدمات آموزشی مؤسسات آموزش عالی سلامت کشور به صورت زیر توسط شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، تعیین می شوند.


1-دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت بین الملل: دانشگاهی است که به واسطه سرآمدی در حوزه های آموزش و پژوهش، جذب و به کارگیری نخبگان کشور و تعامل بین المللی مؤثر به ویژه با دانشگاه های جهان اسلام، امکان رقابت در بازار بین المللی آموزش عالی را دارا می باشند. شناسایی دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت بین الملل براساس رتبه بندی کشوری دانشگاه های علوم پزشکی در حوزه های آموزش و پژوهش، برخورداری از برنامه های آموزشی با استاندارد جهانی، تبادل استاد و دانشجو و اجرای برنامه های آموزشی و پژوهشی مشترک با دانشگاه های معتبر جهانی و رتبه دانشگاه در رتبه بندی جهانی دانشگاه ها صورت می گیرد.


2-دانشگاه علوم پزشکی با مأموریت ملی: دانشگاهی است که مسئول تأمین و تربیت نیروهای انسانی در سطح تحصیلات تکمیلی (فوق تخصص بالینی، فلوشیپ، دکترای تخصصی و فوق دکترا)، پژوهش در سطح توسعه مرزهای دانش علوم پزشکی، مدیریت و بومی سازی دانش، ارائه خدمات فوق تخصصی تشخیصی و درمانی و مشارکت فعال در سیاستگذاری های حوزه سلامت می باشد.


3-دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استانی: دانشگاهی است که در مراکز استان ها، به تربیت نیروهای انسانی در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و تخصص های بالینی، انجام پژوهش های پایه و بالینی و اپیدمولوژیک، با اولویت رفع نیازهای دانشی استان و ارائه خدمات سطح اول، دوم و سوم سلامت، در سطح استان می پردازند. دانشگاه های علوم پزشکی فعال در غیر مراکز استان ها کماکان با رعایت مفاد این مصوبه به فعالیت خود ادامه می دهند.


4-رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی با مأموریت بین المللی و ملی (مراکز استان ها) با پیشنهاد و حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعد از تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می گردند.


5-رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مستقر در غیرمراکزاستانی، دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و مجتمع های آموزش عالی سلامت مستقر در هر استان، با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان و پس از تأیید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می گردند. اختیارات مالی و اداری با رعایت کلیه مقررات مربوطه و چارچوب فوق، تفویض می گردد.


6-دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مستقل: در شرایط ویژه برای شهرستان های با بیش از 500 هزار نفر جمعیت که تقاضای بالایی برای آموزش دانشگاهی دارند، باتوجه به توسعه آموزش پزشکی استان و زیرساخت مناسب سلامت شهرستان، به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان و پس از تصویب در شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امکان تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی مستقل در آن شهرستان وجود دارد. این دانشکده ها می توانند به تربیت نیروی انسانی در سطح کاردانی، کارشناسی و بعضی از رشته های کارشناسی ارشد بپردازند. این دانشکده ها در زمینه های اجرایی، اداری و مالی مستقل بوده و ازنظر آموزشی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت می کنند.


7-مجتمع آموزش عالی سلامت: با ارتقاء کاربری آموزشی و پژوهشی شبکه های بهداشت و درمانی شهرستان و با توجه به جمعیت شهرستان و میزان برخورداری از زیرساخت های مناسب بهداشتی و درمانی و فضای آموزشی مناسب، به عنوان زیرمجموعه ای از دانشگاه علوم پزشکی استان یا منطقه، با تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت رفع نیاز نیروی انسانی شهرستان یا مناطق همجوار و در قالب بومی گزینی تشکیل می شود.


تبصره 1: تشکیل دانشگاه علوم پزشکی استانی جدید منوط به تشکیل استان جدید است.


تبصره 2: تشکیل دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی مستقل بسیار محدود و منوط به تحصیل شرایط تعیین شده است. سطح آموزش در این دانشکده ها حداکثر در رده کارشناسی ارشد و منوط به تأمین استانداردهای اعتباربخشی مصوب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی است.


تبصره 3: از زمان تصویب این مصوبه، تشکیل دانشکده (اعم از پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و سایر دانشکده های مرتبط با علوم سلامت) فقط در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی استانی یا ملی و با کسب شرایط لازم و رعایت مصوبات شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی امکان پذیر است.


ماده 3- مجتمع های آموزش عالی سلامت در شهرستان های با جمعیت بیش از یکصد هزار نفر و متناسب با نیاز کشور و با تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی و زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی مربوطه تشکیل می شوند. سطح تربیت نیرو در این مجتمع های آموزشی حداکثر کارشناسی و از داوطلبان بومی خواهد بود.


تبصره: با تشکیل مجتمع های آموزش عالی سلامت در هر شهرستان، شبکه های بهداشتی، درمانی و مجتمع آموزش عالی سلامت به صورت یکپارچه و در قالب شبکه سلامت (مرکب از سه رکن بیمارستان اصلی شهرستان، مرکز بهداشت شهرستان و مرکز آموزش به ورزی) فعالیت خواهند نمود. رئیس مجتمع آموزش عالی سلامت با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مسئول این شبکه خواهد بود.


ماده 4- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است با رعایت سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری به ویژه بندهای (8-1)، 13 و 14 و نیز مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به ساماندهی واحدهای دانشگاهی موجود و طراحی واحدهای آتی طبق سند تفصیلی آمایش سرزمینی آموزش عالی سلامت که به تصویب شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی خواهد رسید، اقدام نماید.


ماده 5- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است پس از یک سال از اجرای این مصوبه، گزارشی از وضعیت اجرای طرح و نواقص احتمالی آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه نماید.


ماده 6- این مصوبه مشتمل بر 6 ماده و 8 تبصره در جلسه 762 مورخ 8/2/1394 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. 


انتهای پیام/





اخبار مرتبط

قویترین تیم هسته‎ای تاریخ مذاکرات در این دولت انتخاب شد/نباید بگذاریم اقتصاد ایران در خدمت شرکت‌های خارجی باشد/سفرهای خارجی مسئولان باید کاهش پیدا کند
قانون مدیریت خدمات کشوری تمدید شد
قانون امکان سنجی انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور ابلاغ شد
کسی حق ندارد با سردار دیپلماسی به زبان بی‌احترامی حرف بزند/خواب نمی‌بینیم، به فالگیر و جن‎گیر هم معتقد نیستیم + فیلم
جهانگیری: بخش زیادی از مشکلات بیماران MS تا سال آینده حل خواهد شد




۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن