تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867312314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات بیمه تکمیلی فرهنگیان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش به جزئیات بیمه تکمیلی فرهنگیان اشاره کرد و گفت: بسته شماره ۲ با در بر داشتن تمام تعهدات بسته‌های ۳ و ۴ ، به عنوان بسته نهایی بیمه تکمیلی فرهنگیان انتخاب شد.

به گزارش تراز ،سید محمد بطحایی از انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان با شرکت آتیه‌سازان حافظ خبر داد و اظهار داشت: این قرارداد از تاریخ اول خرداد ۹۴ به صورت ۴ و ۱۲ ماهه با این شرکت منعقد شد.

وی افزود: برخورد همزمانی انعقاد قرارداد با تعطیلی مدارس، جابه‌جایی فرهنگیان در تابستان، همزمان نبودن انعقاد قرارداد با بیمه تکمیلی بازنشستگان در شهریورماه و بروز وقفه ۳ تا ۴ ماه برای همکارانی که اوایل مهر ماه بازنشسته می‌شوند از جمله دلایل زمان ۴ ماهه و یک ساله بودن این قرارداد است.

* بسته شماره ۲ با ۶۵ درصد بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داد

بطحایی از نظرسنجی به عمل آمده در خصوص ۴ بسته معرفی شده به فرهنگیان خبر داد و افزود: بسته شماره ۲ با ۶۵ درصد و بسته‌های شماره ۳ و ۴ با ۲۵ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین امتیاز نظرسنجی از همکاران فرهنگی را به خود اختصاص داده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش ادامه داد: بسته شماره ۲ نیز با در بر داشتن تمام تعهدات بسته‌های ۳ و ۴ به عنوان بسته نهایی بیمه تکمیلی فرهنگیان انتخاب شد.

وی، تنها تفاوت بسته شماره ۱ با ۲ را صرفاً پوشش دندانپزشکی با خسارت محدود عنوان کرد و گفت: در صورت درخواست فرهنگیان، هر یک از استان‌های کشور می‌توانند خدمات بسته شماره ۱ را نیز برای آنها پیش‌بینی کنند.

*بسته شماره ۲ با نرخ ۳۰ هزار تومان اجرا می شود

بطحایی، با اشاره به استعلام به عمل آمده از شرکت‌های بیمه در خصوص نرخ قرارداد، حداقل رشد نرخ حق بیمه نسبت به سال گذشته را ۲.۵ برابر اعلام کرد و افزود: برای جلوگیری از افزایش حق بیمه مقرر شد بسته شماره ۲ با نرخ ۳۰ هزار تومان اجرا و از این مبلغ نیمی توسط فرد و نیمی توسط وزارت آموزش و پرورش پرداخت شود.

وی نحوه نظارت، محاسبه و پرداخت هزینه‌ها را از جمله موارد قابل توجه عنوان کرد و ادامه داد: در روش مذکور، هزینه‌های بیمه‌شدگان فرهنگی با نظارت مستقیم آموزش و پرورش پرداخت خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش تصریح کرد: با توجه به افزایش حق بیمه در صنعت بیمه کشور تلاش بر این است با مدیریت صحیح منابع و انتخاب روش اجرا به صورت صندوقی با حداقل نرخ افزایش، قرارداد بیمه تکمیلی انجام شود.

وی یکی از مزیت‌های مهم شرکت آتیه‌سازان حافظ را ارتباط کاری و اداری آن با سازمان بیمه سلامت اعلام کردو افزود: خوشبختانه این ارتباط علاوه بر مرتفع کردن برخی مشکلات، موجب تسهیل در انجام امور بیمه‌ای خواهد شد.

* تمام هزینه‌های دارویی و درمانی بیماران صعب‌العلاج فرهنگی پیش بینی شد

بطحایی از انعقاد قرارداد سال گذشته این شرکت با بیش از ۹ هزار مرکز درمانی خبر داد و اظهار داشت: در صورت جابه‌جایی شرکت بیمه‌گر، قطعاً شرکت جدید نیازمند فرصت چندماهه برای انعقاد قرارداد با این مراکز خواهد بود.

وی اجرای روش جدید در بیمه تکمیلی سال جاری را گامی موثر برای افزایش مراجع درمانی و امکان دسترسی بهتر و ساده تر همکاران فرهنگی بیمه شده به این مراکز عنوان کرد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش همچنین تمامی نیازهای درمانی همکاران فرهنگی در این قرارداد را همچون تعهدات سال گذشته ذکر و گفت: تمام هزینه‌های دارویی و درمانی بیماران صعب‌العلاج و پرهزینه نیز در این قرارداد لحاظ شده است.

وی با اشاره به آسیب‌شناسی به عمل آمده از قرارداد سال گذشته در راستای پرداخت هرچه بهتر خسارات بیمه‌ای فرهنگیان تصریح کرد: در اجرای این قرارداد به روش صندوقی و با توجه به مدیریت بر منابع مالی توسط وزارت آموزش و پرورش، مدت زمان پرداخت خسارت کاهش خواهد یافت.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد: ظرف کمتر از ۱۵ روز کاری هزینه‌های درمانی بیمه‌شدگان به حساب آن‌ها واریز گردد.

بطحایی نحوه محاسبه و پرداخت هزینه‌های درمانی بیمه‌شدگان فرهنگی را از دیگر اهم موارد برشمرد و افزود: با اجرایی شدن روش مذکور همه هزینه‌های بیمه‌شدگان با نظارت آموزش و پرورش محاسبه و پرداخت خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به عدم انعقاد قرارداد سال گذشته برخی مراجع درمانی با شرکت آتیه‌سازان گفت: انعقاد قرارداد این شرکت با بیش از ۹۰۰۰ مرکز درمانی منجر به بهبود روند اجرایی قرارداد خواهد شد.

گفتنی است از زمان آغاز قرارداد بیمه تکمیلی درمان طی سال ۸۹ شرکت‌های بیمه همواره برای انعقاد قرارداد با پزشکان متخصص و داروخانه‌ها با مشکلاتی مواجه بودند. در حال حاضر نیز عدم تمایل برخی پزشکان متخصص و فوق تخصص به انعقاد قرارداد با شرکت های بیمه و همچنین وجود برخی مشکلات برای داروخانه‌ها به دلیل تفکیک بیمه پایه و تکمیلی توسط آن‌ها از جمله معضلات فراروی بیمه‌های تکمیلی است و مختص آموزش و پرورش نیست.

شایان ذکر است: شرکت آتیه‌سازان حافظ برای انعقاد قرارداد با داروخانه‌ها و پزشکانی که تمایل به همکاری دارند اعلام آمادگی می‌نماید.

بطحایی تأکید کرد: با توجه به تعهدات پیش‌بینی شده قطعاً مشکلی در ارتباط با تأمین هزینه‌های درمانی فرهنگیان وجود نخواهد داشت و امید می‌رود این قرارداد موجبات رضایتمندی بیش از پیش همکاران فرهنگی را به همراه داشته باشد.

وی در پایان پیش‌بینی کرد: با اجرای روش جدید بیمه تکمیلی، دسترسی به مراکز طرف قرارداد سهل‌تر از گذشته و پرداخت هزینه‌های درمانی به بیمه‌شدگان در مراکز غیر طرف قرارداد با سرعت و دقت بیشتر صورت گیرد.


منبع: فارس



يكشنبه 10 خرداد 1394 ساعت 07:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن