تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868070240




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش به فیلم ضرب و شتم یک متهم در شیراز


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
واکنش به فیلم ضرب و شتم یک متهم در شیراز




فرمانده نیروی انتظامی کشور به انتشار فیلمی از صحنه‌های درگیری مردم با متهمی که گفته می‌شود عامل آزار و اذیت دانشجوی خودکشی کرده دانشگاه شیراز بوده است، واکنش نشان داد.





خبرگزاری ایسنا: فرمانده نیروی انتظامی کشور به انتشار فیلمی از صحنه‌های درگیری مردم با متهمی که گفته می‌شود عامل آزار و اذیت دانشجوی خودکشی کرده دانشگاه شیراز بوده است، واکنش نشان داد.

سردار حسین اشتری در حاشیه حضور در هفتمین جشنواره جوان سرباز که صبح امروز به میزبانی ناجا در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی بدون شک تاثیر زیادی در ارتقای روحیه سربازان خواهد داشت و ما هفتمین مرحله از این جشنواره را که به میزبانی ناجا بود، امروز برگزار کردیم.

وی با تاکید بر اینکه سربازان نقش مهمی در تامین امنیت کشور دارند، گفت: مقام معظم رهبری نیز تاکید زیادی در شان و منزلت سربازان و ارتقای آن داشته‌اند و توصیه‌هایی را چندین سال پیش به ستاد کل نیروهای مسلح داشته‌اند.

فرمانده نیروی انتظامی کشور با بیان اینکه سرباز می‌تواند در ماموریت‌های ناجا به ما کمک کند، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در طول مدت حدود 21 ماهی که سربازان مشغول خدمت در نیروهای مسلح هستند، برای خودشان نیز منشاء برکاتی است، در حقیقت آنان علاوه بر اینکه منشاء برکات برای کشور هستند در طول این مدت تجربیاتی نیز به دست می‌آورند که در طول زندگی آینده و در جامعه، خانواده و زندگی شخصی‌شان آن را به کار می‌بندند.

اشتری درباره اینکه چرا این سربازان برگزیده با این حجم از اختراعات از سربازی معاف نشده‌اند؟ گفت: در این خصوص قانون مشخص کرده است که اگر اختراعی در سطح ملی بوده و تاثیرگذار باشد، به سرباز معافیت تعلق می‌گیرد اما اگر در مرتبه‌های پایین‌تر قرار بگیرد، در سطح نیروهای مسلح تشویق شده و ممکن است به آنان کسر خدمتی نیز تعلق بگیرد.

فرمانده نیروی انتظامی کشور در پایان در واکنش به فیلم منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی که گفته می‌شود مربوط به دستگیری عامل آزار و اذیت دختر دانشجوی شیرازی است که چندی پیش خودکشی کرده بود، گفت: حضور متهمان در صحنه وقوع جرم با نظر مقام قضایی است و به دستور آنان انجام می‌شود، اما در این بین ممکن است تعرض مردم نیز رخ دهد که پلیس سعی می‌کند از آن جلوگیری کند اما گاهی این موضوع به دلیل خشم مردم از عامل آن حادثه است.






تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن