تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867946597




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضعیت پرونده 650 میلیون یورویی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آخرین وضعیت پرونده 650 میلیون یورویی




طبق آخرین اخبار از پرونده ای که در دی ماه دو سال گذشته مطرح و به پرونده رانت 650 میلیون یورویی معروف شد، این پرونده هنوز در صف نوبت رسیدگی شورای رقابت است و شورای رقابت در جلسه‌ای با توکلی، نماینده مجلس بار دیگر این پرونده را مورد بررسی قرار داده‌است.





خبرگزاری ایسنا: طبق آخرین اخبار از پرونده ای که در دی ماه دو سال گذشته مطرح و به پرونده رانت 650 میلیون یورویی معروف شد، این پرونده هنوز در صف نوبت رسیدگی شورای رقابت است و شورای رقابت در جلسه‌ای با توکلی، نماینده مجلس بار دیگر این پرونده را مورد بررسی قرار داده‌است.

موضوع پرونده رانت 650میلیون یورویی که در دی ماه سال 1392 از سوی احمد توکلی نماینده مجلس مطرح شد، تفاهمی بین بانک مرکزی و یک شرکت‌ وارد‌کننده بوده است که براین اساس این شرکت خصوصی توانست 650 میلیون یورو معادل 900 میلیون دلار کالا را بدون پرداخت معادل ریالی آن قبل از واردات به کشور وارد کند.

در حالی که پس از گذشت هفت ماه از طرح این پرونده شورای رقابت اظهارنظری در مورد این پرونده دیوان محاسبات به پرونده ورود کرد. در این میان با تاکید بر این‌که موضوع تخلف صورت گرفته بحث انحصار بوده است و مهم‌ترین وظیفه شورای رقابت نیز مقابله با انحصار است، کارشناسان تنها مرجع صالح به رسیدگی در مورد پرونده 650 میلیون یورویی را شورای رقابت می‌دانستند.

از سوی دیگر با ورود دیوان محاسبات به این پرونده و محرز دانست تفاهم صورت گرفته بین «یک تاجر مشهور» و بانک مرکزی ولی‌الله سیف رییس بانک مرکزی به این امر اعتراض کرده و با اشاره به بحث ضد رقابتی بودن پرونده پیش آمده تصریح کرد که ورود دیوان محاسبات به این امر غیرقانونی بوده است.

بنابراین در نهایت در شهریورماه سال قبل شورای رقابت با توجیه سکوت خود در برابر پرونده 650 میلیون یورویی برای نخستین بار طی جلسه‌ای به این پرونده ورود پیدا کرد.

رییس شورای رقابت با تاکید بر این‌که علت عدم ورود این شورا به پرونده مذکور ارجاع نشدن آن به شورای رقابت است، اعلام کرد که برای رسیدگی به این پرونده شورا منتظر جمع‌آوری اطلاعات از نهادهای مختلف از جمله بازرسی کل مجلس، دیوان محاسبات و بانک مرکزی است.

چندی بعد در دی‌ماه سال قبل شورای رقابت در جلسه‌ دیگری پرونده 650 میلیون یورویی را براساس بند «تبعیض در شورای معامله است» با وظایف این شورا مرتبط دانست و تصریح کرد که جزییات این پرونده تا زمان جمع‌شدن کامل اطلاعات محرمانه خواهد ماند.

اما در آخرین اظهار نظرها رضا شیوا از پیگیری این پرونده در سال جاری خبر داده بود و در این مورد اظهار کرده بود که شورای رقابت منتظر اطلاعاتی است که باید از گمرک و وزارت صنایع و معادن به دست این شورا برسد.

سه پرونده از سوی نمایندگان در شورای رقابت مطرح است

محمدعلی مددی - عضو ناظر شورای رقابت - در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در مورد پرونده‌ای که به پرونده 650 میلیون یورویی معروف شده است، اعلام کرد: این پرونده همراه با دو پرونده دیگر از طرف نمایندگان مطرح شده و در جلسه‌ای که اخیرا شورای رقابت با توکلی-نماینده مجلس- داشته است در رابطه با این پرونده صحبت‌هایی صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه قرار است تصمیماتی در ماههای آینده در این مورد از سوی شورای رقابت گرفته شود درباره گزارش‌هایی که قرار بود از مراجع مختلف به این شورا ارائه شود افزود: گزارش‌ها در مورد این پرونده استعلام شده‌اند و به محض پاسخ در این مورد تصمیم‌گیری می‌شود.







تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن