تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831033387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی ثباتی سیاسی رژیم صهیونیستی و شکنندگی امنیت داخلی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بی ثباتی سیاسی رژیم صهیونیستی و شکنندگی امنیت داخلی
بی‌ثباتی در کابینه، برگزاری انتخابات متعدد در فواصل زمانی کوتاه و تشدید اختلافات حزبی در رژیم صهیونیستی از جمله مواردی هستند که با تأثیرگذاری بر قدرت اقتصادی در نهایت منجر به ظهور تهدیدهای امنیتی فزاینده و چالش های لاینحل برای اشغالگران صهیونیست شده اند.


به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران؛ در حالی که بر اساس قوانین کِنست رژیم اشغالگر قدس، انتخابات این رژیم باید هر چهار سال یکبار برگزار شود، صهیونیست ها تنها در یک دهه اخیر در 4 انتخابات پای صندوق های رأی رفته اند.


هاآرتص در گزارشی در حالی که به نگرانی سیاستمداران صهیونیست از بی ثباتی سیاسی و تهدید جدی این مسئله برای امنیت داخلی آن رژیم اشاره می کند، از گسترش حصار منطقه ای روز افزونی صحبت می کند که همچنان بر هراس اشغالگران در قلب اراضی فلسطینی دامن می زند و آنان را از ترسیم آینده ای مجهول و مجعول باز می دارد.


افزایش قدرت تدافعی مبارزان فلسطینی در گردان‌های شهید عزالدین قسّام (شاخه نظامی جنبش مقاومت ‌اسلامی ‌فلسطین- حماس) و گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد ‌اسلامی ‌فلسطین)، استحکام مقاومت حزب الله لبنان، و احتمال حصول توافق نهایی اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل به همراه آلمان با ایران، از جمله خطراتی هستند که نویسنده این مقاله از آنها یاد می کند و از دغدغه های این روزهای اشغالگران قدس شریف می گوید.


در حالی که کارشناسان، تعداد انتخابات برگزار شده در یک بازه زمانی معین و میزان تغییر کابینه را از جمله شاخص های وجود ثبات در یک مجموعه حاکمیتی می دانند، این رژیم مدت هاست از فقدان چنین عاملی در درون ساز و کار متزلزل خود در کنار سایر نقاط خطر و آستانه های امنیتی پیش رویش رنج می برد.


نگارنده این گزارش در عین حال که داعیه «ساختار پایدار» برای اسرائیل دارد، در مقابل، ناچار به یکی از بزرگترین موانع ثبات سیاسی و مدیریتی در بدنه حاکمیت جعلیِ مدیریت حزبی در میان اعضای "لیکود" و "کارگر" اعتراف می کند که، چه در گذشته و چه اکنون، همواره از جایگاه قبلی خود گسسته اند و به تشکیل حزب دلخواه خود دست یازیده اند یا اینکه به ناچار و به یکباره در لباس اپوزیسیون در آمده اند.


بی ثباتی سیاسی، اکنون منجر به ضعف مدیریت و تضعیف اقتصاد این رژیم شده که هر دو در نهایت امنیت داخلی آن را هدف قرار خواهند داد. فقدان یک ساختار پایدار واقعی، به ناچار با ورود وزرای جدید و بالطبع دستور کار متفاوت، دو چندان خواهد شد و از استحکام کابینه خواهد کاست. در هر انتخابات معمولاً حدود یک سوم اعضای کابینه تغییر خواهند کرد که این خود مانعی برای اجرای سیاست های کوتاه مدت و بلند مدت هر یک از وزرا به شمار می رود.


وقتی یک وزیر بداند مدت زیادی در جایگاه فعلی خود باقی نخواهد ماند، بر دلسردی او در پیاده کردن اهداف و سیاستگذاری های حزبی اش خواهد افزود. علاوه بر این، فقدان استحکام درون سازمانی، چیزی از کارآیی عملکرد آنها حتی در جامه عمل پوشاندن به ابتدایی ترین مطالبات مورد انتظار از آنها باقی نخواهد گذاشت.


کابینه ضعیف و بی ثبات، عوارض و عواقب متعددی در پی خواهد داشت و این طور نیست که تهدید امنیتی فقط در صورت عدم انسجام سازمانی در وزارت دفاع نگران کننده باشد. متفکران علوم سیاسی، دولت مستضعف و تشکیلات سیاسی رو به استضعاف را آغاز مناقشه می دانند و این تازه ابتدای راه است. به عنوان مثال، کابینه بی ثبات در چنین رژیمی، با همه آنچه که از سوابق و مختصات عملکرد آن می دانیم، قادر به ایجاد یک ساختار نظام مند کنترل و توازن نیز نخواهد بود که بتواند بدون خسارت از پس هزینه های ناشی از تعارضات و بحران های جدید عبور کند. با این منطق، هر چه نظام سیاسی خود ساختۀ اسرائیل بیش از پیش از پله های افول بالا برود، میزان آسیب پذیری آن هم بیشتر خواهد شد.


مضاعف بر همه این موارد باید گفت اقتصاد نیز از این ناکارآمدی سیاسی در امان نخواهد بود. بر اساس یکی از پژوهش های صورت گرفته در سال 2013 در "مرکز توانمندسازی اسرائیل" در تل آویو -- که یک نهاد حمایتی برای  تمرکز بر اصلاح قوانین انتخابات و افزایش مشارکت شهروندی -- است، بی ثباتی سیاسی با عملکرد ضعیف در برخی شاخص های اقتصادی از قبیل آزادی کسب و کار، رقابت پذیری و میزان مشارکت بین المللی، دارای ارتباط متقابل است.


اقتصاد ضعیف، هم از قدرت نرم خواهد کاست و هم از قدرت سخت، که این هر دو از بایسته های امنیت داخلی در یک مجموعه به حساب می آیند. بدون داشتن یک اقتصاد سالم، بالطبع قادر به تأمین هزینه های نظامی که تضمین کننده قدرت سخت است نخواهیم بود و مسلماً احساس امنیت مالی در برقراری روابط تجاری با دیگر کشورها نیز به تدریج از ذهن تجار و فعالان اقتصادی رخت بر خواهد بست. 


انتهای پیام/




اخبار مرتبط

برخلاف دستور دولت، همچنان به تحریم اسرائیل ادامه می‌دهیم
پیشنهاد نتانیاهو برای آغاز مذاکرات صلح فلسطین
فعالان فلسطینی: اشغالگران فقط زبان زور را می‌فهمند
شايد نتانياهو شبيه اردوغان باشد اما اسرائيل، ترکيه نيست
رکوردداران تروریسم دولتی در نظم نوین جهانی!/ طرح‌های ذلّت‌بار سازش، با فلسطین چه کرد؟/ درس‌هایی که باید از فرهنگ پایداری و استقامت گرفت




۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن