تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832539881




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایتی از آشفته‌ بازار «سلول‌درمانی» در کشور |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روایتی از آشفته‌ بازار «سلول‌درمانی» در کشور
کد خبر: ۵۰۳۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵ - 27 May 2015


عضو هیات ارزشیابی هماتولوژی و بانک خون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر لزوم بکارگیری مقررات و سازمان‌های نظارتی در استفاده از سلول‌های بنیادی تصریح کرد: هر مداخله‌ای که با استفاده از سلول‌های بنیادی انجام می‌شود، در اولین گام باید استاندارد و روش‌های کاری مربوط به آن روشن شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علی‌اکبر پورفتح‌الله در ادامه با بیان اینکه «باید ادبیات سلول‌درمانی در کشور ما تغییر کند» اظهار کرد: بر این اساس یکی از خطرات برای کسانی که در حوزه سلول‌درمانی وارد می‌شوند، این است که انتقال سلول‌های بنیادی از یک فرد ناشناس به فرد ناشناس دیگر تبعات زیادی می‌تواند به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: این تبعات در دنیا به کرات اتفاق افتاده است مانند ابتلا به ویروس HIV، هپاتیت، جنون گاوی و ده‌ها ویروس نوظهور که هر روز در حال گسترش است. همچنین بیماری‌های نوپدیدی ممکن است در نتیجه این فعالیت‌ها به وجود آید؛ اینها از جمله خطراتی است که در حال حاضر کشور ما را تهدید می‌کند و می‌تواند بیماران را با مشکلاتی عدیده روبه‌رو سازد.

پورفتح‌الله تاکید کرد: باید توجه داشت علی‌رغم اینکه دانش ما در خصوص سلول بسیار بالاست اما در مقابل، حجم نادانسته‌های ما نسبت به این دانش بسیار بیشتر است.

عضو هیات ارزشیابی هماتولوژی و بانک خون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در کشور ما به دلیل عدم مطالعه و ارزیابی، سلول‌درمانی به راحتی انجام می‌پذیرد که این می‎تواند بسیار خطرناک بوده و انتقال‌دهنده برخی از بیماری‌ها باشد؛ گام نخست در هر مداخله‌ای که در زمینه سلول‌درمانی انجام می‌شود، شناسایی استانداردها و روش‌های کاری مربوط به آن و نیز امکانات مورد استفاده است.

پورفتح‌الله با اشاره به اینکه تدوین مقررات در حوزه سلول‌درمانی باید توسط افراد متخصص انجام شود، گفت: سلول‌درمانی در کشور باید توسط ارگان‌های نظارتی و بازرسی‌های سالانه مورد بررسی قرار گیرد؛ در حال حاضر ادعاهایی مبنی بر اینکه با سلول‌های بنیادی می‌توان هر کاری را انجام داد، مطرح می‌شود. باید توجه داشت بیشتر اقداماتی که در حوزه سلول‌درمانی انجام می‌شود، اثربخشی ثابت نشده‌ای داشته و تنها هزینه‌های سنگینی را برای مردم به همراه دارد.

عضو هیات ارزشیابی هماتولوژی و بانک خون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید در کشور مقرراتی باشد که بتوان در حوزه سلول‌درمانی از آن تبعیت کرد، عنوان کرد: اما بازهم این قوانین کفایت نکرده و باید سازمان مشخصی برای نظارت بر اجرای این مقررات وجود داشته باشد؛ سازمانی تحت عنوان نظارت بر فرآورده‌های بیولوژیک که فرایندهای بیولوژیکی مورد ارزیابی قرار گیرد تا اگر زمانی بیماری منتقل شد با مراجعه به مجریان، بازخواست و پاسخگویی دستگاه‌ها الزامی باشد.

وی گفت: درحال حاضر برخی کشورهای دنیا قوانین و مقررات سختی برای آزمایشات سلول‌های بنیادی وضع کرده‌اند؛ متاسفانه دانشمندان کشورهای غربی به دلیل ضعف قوانین کشورهای در حال توسعه یا توسعه نیافته ایده‌های تحقیقاتی خود را در قالب پروژه‌های تحقیقاتی همکاری مشترک یا انجمن‌های بین‌المللی با عنوان فعالیت علمی در این کشورها انجام می‌دهند.

عضو هیات ارزشیابی هماتولوژی و بانک خون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: باید دید این فعالیت‌ها دارای چه هزینه فایده‌ای است؛ سازمانی که مقررات بکارگیری سلول‌های بنیادی را وضع می‌کند، الزاما نباید دولتی باشد بلکه نهادهای مردمی هم می‌توانند نسبت به تدوین این مقررات و نظارت بر اجرای آن فعالیت کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن