تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826268888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنانه شدن فقر، گریبان کل جامعه را می‌گیرد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: زنانه شدن فقر، گریبان کل جامعه را می‌گیرد
کد خبر: ۵۰۳۸۶۰
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹ - 27 May 2015


عضو شورای مشورتی دولت اصلاحات عدم توجه به مشکلات زنان را ناشی از نگاه دولت‌ها به این قشر دانست و گفت: متولی اصلی ایجاد فرصت‌های برابر برای زنان در فرآیند توسعه یافتگی کشور منحصر به قوه مجریه نیست بلکه حکومت به معنای عام باید وظیفه خود در‌ این‌باره را انجام دهد.

به گزارش آنا، آذر منصوری در مورد زنانه شدن فقر در کشور اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توان به عنوان پدیده‌های مجزا از یکدیگر بررسی و مورد ارزیابی قرار دهیم، زیرا آسیب‌های اجتماعی به مثابه یک مجموعه در هم تنیده و به هم پیوسته است.

وی افزود: فقر به خصوص در حوزه زنان، می‌تواند بسترساز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد و روسپی‌گری باشد. آسیب اجتماعی فقر ناشی از عدم اشتغال و بیکاری زنان در جامعه است و به تعبیر روشن‌تر خلاء حضور زنان در مشارکت اقتصادی زمینه ساز فقر زنانه در کشورمان است.

این فعال حوزه زنان گفت: مقوله فقدان مشارکت اقتصادی زنان ایران را نمی‌توانیم جدای از مشارکت زنان در حوزه‌های دیگر و در شاخص‌های دیگر مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم زیرا به طور طبیعی یک شاخص بر شاخص دیگر تاثیر گذار است. عدم توجه به مطالبات زنان و دیدن این مطالبات در برنامه‌های توسعه دولت‌ها به نوعی فقدان جریان توانمندسازی زنان در برنامه‌های دولت‌ها نه تنها زمینه‌ساز و گسترش دهنده فقر زنانه در جامعه ما خواهد بود بلکه یک مجموعه‌ای از آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی را متوجه نیمی از پیکره جامعه ما خواهد کرد.

عضو شورای مشورتی دولت اصلاحات ادامه داد: آثار و تبعات پدیده زنانه شدن فقر در کشور نه تنها متوجه جامعه زنان ایران خواهد بود بلکه در صورت ادامه و گسترش این بی‌توجهی از سوی مسئولان و دولت‌ها آثار و تبعات منفی بسیاری را متوجه کل کشور خواهد کرد.

منصوری یادآور شد: اگر ما نقش زنان را محدود به خانواده در نظر بگیریم، برهمین اساس ناتوانی و عدم تسلط زن بر منابع اقتصادی به عنوان منبع تولید قدرت باعث می‌شود زنان ما نتوانند در آینده نسل آینده سازی را تربیت کنند، بنابراین اینجاست که عدم توجه به مشکلات اقتصادی و بسترهایی که باعث مشکلات اجتماعی زنان می‌شود در کل جامعه نمود پیدا می‌کند به طوری که عوارض و پیامدهای آن دامن همه جامعه را خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: همه نهادهای وابسته به قدرت باید در تقویت مشارکت اقتصادی و اجتماعی زنان ایفای مسئولیت کنند زیرا طبیعتا نهاد‌ها و دستگاه های دولتی کشور در پدید آمدن این مشکل اجتماعی و عدم توسعه یافتگی همه جانبه نقش دارند.

منصوری گفت: فقدان ایجاد فرصت‌های برابر محدود به قوه مجریه نیست، زیرا چنانچه قوای دیگر نیز این نگاه را به عنوان صورت مساله و به عنوان یک چالش در کشور در نظر نگیرند طبیعتا پدید آمدن مشکلات اجتماعی همه آحاد جامعه را درگیر خود خواهد کرد.

عضو شورای مرکزی جمعیت زنان مسلمان نواندیش تاکید کرد: دولت‌ها به عنوان نهاد اجرایی و به عنوان نهاد منتخبی که وظیفه دارد فصل سوم قانون اساسی را اجرا کند در این ارتباط نقش جدی تری می‌تواند داشته باشد. آمدن و رفتن دولت‌ها و عملکرد یازده دولت شکل گرفته پس از انقلاب به نوعی ارزیابی موفقیت و یا عدم موفقیت دولت‌ها در این حوزه نیز می‌تواند تاثیر گذار باشد و این موضوع را اثبات کند.

منصوری گفت: طبیعتا دولتی که بتواند اقتصاد را سامان دهد و رشد اقتصادی مورد نظر در سند چشم انداز توسعه کشور را نیز مورد توجه قرار دهد، می‌تواند ‌فرصت‌های کسب و کار مناسب را برای زنان و مردان فراهم کند، ‌تورم را کنترل کند و از رفتن به زیر خط فقر و فقیر‌تر شدن افراد جامعه جلوگیری کند و آثار آن در جامعه نیز نمود پیدا می‌کند.

وی افزود: تصور می‌کنم کنش زنان و مردان جامعه تحت تاثیر آموزه‌هایی است که زمینه ساز این حرکت و کنش اجتماعی، فرهنگی و سیاسی می‌شود. طبیعتا این موضوع هم متوجه زنان و هم مردان جامعه است. آموزش‌هایی که از بدو کودکی تا زمانی که یک دختر و پسر به دوران بلوغ و جوانی می‌رسند تا تشکیل یک زندگی مشترک و در عرصه اجتماعی حضور پیدا می‌کنند تحت تاثیر آموزش‌های خانواده و نهادهای رسمی و غیر رسمی در کشور است که نقش تعلیم و تربیت را بر عهده دارند؛ آموزه‌هایی که مدام تنها یک نقش را برای زنان تعریف و این باور را در زن ایجاد می‌کند که تنها نقش مادری و همسری را بر عهده دارد. بنابراین تا زمانی که این آموزه‌ها به صورت نادرست به مردم کشور ارائه می‌شود ما با فقدان مشارکت اقتصادی و اجتماعی زنان در کشور مواجه خواهیم بود.

وی یادآور شد: حرکت‌هایی که بعد از انقلاب اسلامی بوجود آمده، نشان می‌دهد که تاکنون حضور زنان ایرانی در بزنگاه‌های مهم و تعیین کننده روند امیدبخشی را پیش روی ما قرار داده است اما تا زمانی که تلاش برای مشارکت همه جانبه زنان از جانب فعالان این حوزه و از سوی زنان صورت نگیرد ما با فقدان مشارکت در ابعاد کلان آن مواجه خواهیم بود. بنابراین به‌‌ همان میزان که دولت‌های مستقر باید از ساز و کار لازم و مکانیزم موجود و تجربیات سایر کشور‌ها برای افزایش این توانمندی و حضور موثر استفاده کنند جامعه زنان ایران و فعالان این حوزه نیز باید با توجه به ضرورت مساله تلاش جدی تری را در این عرصه داشته باشند.

عضو شورای مشورتی دولت اصلاحات ادامه داد: دکتر روحانی در شعارهای تبلیغاتی در زمان انتخابات اعلام کردند که تمام تلاش خود را برای افزایش اختیارات و استفاده از ظرفیت‌های موجود زنان استفاده می‌کنند تا زنان بتوانند به حقوق برابر دست پیدا کنند. بر همین اساس پس از روی کار آمدن و به دست گرفتن مسئولیت دولت نیز حداقل در دو سال گذشته به مناسبت روز زن به درستی بر جریان سازی عدالت جنسیتی در کشور تاکید کردند. بنابراین فکر می‌کنم این عدالت جنسیتی اگر به عنوان یک ضرورت برای دولت پذیرفته است طبیعتا این ضرورت باید آثار خود را به نوعی در برنامه توسعه در بکار‌گیری و انتصاب زنان در پست‌های مدیریتی کلان و خرد نشان دهد. از دولت تدبیر و امید انتظار می‌رود از ظرفیت‌های موجود برای تحقق شعار‌ها و اهداف برای تحقق عدالت جنسیتی استفاده کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن