تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870951946




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران شاهراه ترانزیتی اروپا/ کاهش ۲هزار کیلومتری مسیر آسیا-اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


اقتصاد > راه و مسکن ؛
ایران شاهراه ترانزیتی اروپا/ کاهش ۲هزار کیلومتری مسیر آسیا-اروپا
ایران با همکاری کشورهای منطقه مهمترین مسیر ترانزیت ریلی از چین به اروپا را راه اندازی می‌کند که این مسیر دو هزار کیلومتر طول مسیر ریلی چین به اروپا را کاهش می‌دهد.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، موضوع افزایش ترانزیت و توسعه خطوط ریلی از سیاست‌هایی است که همواره مورد توجه دولت‌ها بوده و در واقع حمل و نقل ریلی به دلیل ایمنی بیشتر، مصرف سوخت کمتر و امکان جابجایی کالا در نقاط مختلف، سهم زیادی را در جابجایی کالا دارد و کشور ما هم  که یکی از بزرگترین ذخایر معدنی و نفتی در جهان را دارا است، سیاست‌هایی را برای توسعه حمل و نقل ریلی طراحی کرده است.

در حال حاضر کشور ما دارای ۱۰ هزار و ۳۹۲ کیلومتر شبکه ریلی استاندارد و ۹۶ کیلومتر ریل عریض در میرجاوه - زاهدان است که در مجموع راه آهن ایران، ۲۱ میلیون نفر مسافر و بیش از ۳۲ میلیون تن بار را جابجا می‌کند که البته نیاز کشور به جابجایی مسافر و کالا بیش از این رقم است و باید ساخت راه آهن در کشور توسعه بیشتری پیدا کند.

یکی از مسیرهایی که در حال حاضر بسیار مورد توجه دولت قرار گرفته اتصال ریلی چین به اروپا از مسیر ایران است که در راستای این سیاست، راه آهن ایران -  افغانستان- تاجیکستان - قرقیزستان – چین در دولت مطرح شده است که با اتصال ریلی ایران به چین، سهم ترانزیت در کشور افزایش یافته و ایران جایگاه شاهراه ترانزیتی شرق به غرب را به دست می آورد. با تکمیل این مسیر ریلی، کوتاه ترین مسیر از آسیای دور به اروپا ایجاد شده و دو هزار کیلومتر از مسیر فعلی کوتاه تر می شود و طول سفر ۴۰ درصد کاهش می یابد که این موضوع از مهمترین مزیت‌های این خط ریلی محسوب شده و نقش ایران را به عنوان یکی از مراکز مهم ترانزیت منطقه تثبیت می‌کند.

در حال حاضر اغلب راه‌آهن ها در این مسیر ریلی وجود دارد و فقط بخشی از افغانستان باقی مانده که باید خط آهن در آن ایجاد شود که در حال حاضر توافق هایی  در این بخش انجام گرفته تا کشور افغانستان با همکاری ایران ادامه این راه آهن را در داخل خاک کشور خود بسازد.

کاهش ۴۰ درصدی زمان سفر با عبور قطار از ایران

در این رابطه عباس نظری مدیرکل امور بین الملل راه آهن جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه ایران از نظر جغرافیایی مابین کشورهای آسیایی و اروپایی قرار گرفته است، گفت: ما هرچقدر که بتوانیم اتصالات ریلی را به کشورهای همسایه افزایش دهیم، امتیاز کریدوری بیشتری به دست می‌آوریم و سایر کشورها باید به اجبار بارها  از سرزمین ما عبور کنند.

وی با اشاره به اینکه هر خطی که از کشورهای دیگر به کشور ما متصل می‌شود به همان نسبت بر جابجایی بارها تاثیر مستقیم دارد، اظهار داشت: راه آهن گرگان – اینچه برون در آینده ۱۰ میلیون تن جابجایی بار خواهد داشت در حالیکه رقم کل ترانزیت کشور در حال حاضر ۱۰ میلیون تن است.

نظری با تاکید بر اینکه ایران توانسته در این مدت ارتباطات بین المللی مناسبی  ایجاد کند، بیان کرد: ایران با کشورهای افغانستان، پاکستان، کشورهای CIS، ترکیه و آذربایجان اتصال ریلی دارد که از طریق این کشورها به روسیه متصل می‌شود ضمن آنکه از طریق مرز شملچه و خسروی به کشور عراق متصل می‌شویم.

وی با اشاره به اتصال ریلی چین به اروپا از طریق ایران، گفت: مسیرهای ریلی در این بخش وجود دارد و فقط بین ایران و چین، برخی از مسیرها باید ریل گذاری شود که توافقات اولیه هم در این زمینه انجام گرفته است.

مدیرکل امور بین الملل راه آهن جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه اگر این کریدور احداث شود نسبت به کل کریدورهای منطقه نزدیکترین مسیر بین آسیا و اروپا خواهد بود، افزود: با کوتاه شدن مسیر ۴۰ درصد از زمان سفر کاهش می یابد و این مسیر ریلی را بسیار پررونق خواهد کرد./مهر/110
 



۰۴/۰۳/۱۳۹۴ - ۰۷:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن