محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844720441
خط قرمز بازرسی هسته یی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ شنبه 2 خرداد 1394 خط قرمز بازرسی هسته یی تهران- ایرنا-ایران بارها اعلام کرده در عین حال که آمادگی دارد همکاری های خود با آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی بیشتر از تاسیسات هسته ای اش را افزایش دهد، مخالف آن است که بازرسان از مراکز نظامی و غیرهسته یی بازدید کنند. روزنامه های امروز به بررسی این مساله پرداختند.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 2 خرداد 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** دیوار دفاعی برای زیاده خواهی آمریکا بسته شد
روزنامه ی «اعتماد» با عنوان نخست قرار دادن «توقف پیشرفت ها دوئل تریبون ها» به سراغ مذاکرات هسته یی و حاشیه های آن رفت و نوشت: مذاکرات هسته ای میان ایران و ١+٥ در چندسطح ادامه دارد. اگر بنای تیم های مذاکره کننده ایران و شش کشور مقابل آن از نخستین روزهای آغاز دور جدید مذاکرات در سایه دولت یازدهم در سپتامبر ٢٠١٣ در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، عدم وسعت بخشیدن به دامنه این مذاکرات تا سطح رسانه ها بود، امروز دیگر در حالی که کمتر از ٤٠ روز تا پایان ضرب الاجل زمانی ٣٠ ژوئن باقی مانده است، رسانه ها به میدانی برای دوئل های مذاکراتی تبدیل شده اند.
به نوشته ی اعتماد، مذاکره کنندگان ایرانی شاید به نسبت همتاهای خود در شش کشور دیگر کمترین هیاهوهای رسانه ای را برای حفظ ماهیت مذاکرات به راه انداخته اند اما فضاسازی های رسانه ای طرف مقابل به خصوص ایالات متحده گاه ایران را هم به واکنش وادار می سازد. گاه توپ از زمین طرف مقابل به زمین ایران پرتاب می شود و گاه این ایران است که بازی را به زمین امریکا می کشاند.
روزنامه ی «حمایت» هم با «سخنان رهبری فصل الخطاب است، اجازه زیاده خواهی نمی دهیم» به سراغ همراهی مسوولان نظام برای جلوگیری از زیاده خواهی آمریکا رفت و نوشت: در پی سخنان حکیمانه و مواضع قاطعانه رهبرمعظم انقلاب در چهارشنبه گذشته در دانشگاه امام حسین علیه السلام که تاکید کردند؛«بازجویی از دانشمندان هسته ای و بازرسی از مراکر نظامی را اجازه نمی دهیم»، مسئولان ارشد کشورمان در دولت، وزارت خارجه، مجلس، صدا وسیما و نیروهای مسلح ، ضمن مطاع دانستن فرمایشات رهبری و همراهی مردم در این باره خاطرنشان ساختند که ملت ایران اجازه زیاده خواهی به امریکایی ها نمی دهد.
به نوشته ی حمایت، این واکنش یکپارچه مسئولان کشورمان در حالی است که پنجشنبه گذشته بار دیگر کاخ سفید، ساز زیاده خواهی کوک کرد و ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عباراتی تهدید آمیز مدعی شد اگر در نهایت نتوانیم نیاز لازم خود را برای دسترسی به تاسیسات مربوط و ابعاد نظامی برنامه هسته ای ایران فراهم کنیم به طور قطع توافقی در کار نخواهد بود.!
«ظریف: به خطوط قرمز هسته ای پایبندیم» هم عنوان نخست روزنامه ی «اطلاعات» بود که در این گزارش به نقل از محمد جواد ظریف آمده است: تیم مذاکره کننده خود را مقید به حفظ خطوط قرمز نظام در همه مباحث مذاکرات هسته ای از جمله فردو می داند. اجازه زیاده خواهی رادر مذاکرات به غرب نمی دهیم.
اطلاعات در بخش دیگری از گزارش خود به پاسخ «مرضیه افخم» سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات «ماری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اشاره کرد و نوشت: ماری هارف گفته بود که اگر آمریکا به تضمین های لازم برای دسترسی به ابعاد فعالیت های هسته ای ایران نرسد توافق را امضا نخواهد کرد. در پاسخ به این اظهارات، مرضیه افخم تاکید کرد تا همه موضوع های مورد نظر جمهوری اسلامی ایران هم مشخص نشود و به نتیجه نرسد ؛ توافقی نخواهد بود. نظرات ایران در همه موارد به صورت مشخص و شفاف از ابتدای مذاکرات مطرح شده است.
در همین پیوند، روزنامه ی «ابتکار» هم به این بخش از سخنان رییس جمهوری در جمع مردم تبریز که «مذاکره کنندگان هسته ای به خطوط قرمز واقفند» اشاره کرد و به نقل از وی نوشت: تحقیق و توسعه خط قرمز ماست و مذاکره کنندگان به خطوط قرمز واقفند. نظرات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای دولت مطاع است و هرگز توافقی را امضا نمی کنیم که به کسی اجازه دسترسی به اسرار علمی و نظامی کشور را بدهد و به ملت ایران قول می دهم هر کس که امروز شاهد این مذاکرات است و فردا به آن مراجعه می کند، نسبت به مباحث مطرح شده در حوزه های فنی، حقوقی و قضایی احساس غرور و افتخار کند و به دیپلمات ها و کسانی که به نمایندگی از ملت ایران بر سر میز مذاکره نشسته و حرف می زنند، فخر ورزد.
«حسین شریعتمداری» مدیر مسوول روزنامه ی «کیهان» هم در جمع انبوه فعالان فرهنگی سیاسی استان مازندران، «چالش هسته ای از نگاه آمریکا کلید براندازی است» را مطرح کرد و با بیانی ناامیدانه گفت: چالش 12 ساله هسته ای فقط تابلوی هسته ای دارد اما موضوع آن هسته ای نیست. ایران در پی توافق مطلوب است ولی آمریکا در این چالش کلید براندازی جمهوری اسلامی ایران را جستجو می کند و به همین علت با اطمینان کامل می توان گفت که توافق هسته ای محال است.
این در حالی است که روزنامه ی «شرق» گفت و گوی «جفری گولدبرگ» با «باراک اوباما» را مدنظر قرار داد و نوشت: چندین ماه است برای به کرسی نشاندن حرفش با همه درافتاده، با جمهوری خواهان، رژیم اسرائیل، اعراب خلیج فارس و... . باراک اوباما می گوید آبرویش را به میان آورده است. رئیس جمهور جوان و سنت شکن آمریکا ابراز امیدواری کرده 20 سال دیگر زنده باشد تا آینده توافق هسته ای با ایران را ببیند. اوباما در گفت وگویی مفصل با نشریه آمریکایی آتلانتیک از توافق هسته ای با ایران دفاع کرده و گفته درباره این توافق پای آبرویش در میان است. اوباما ابراز امیدواری کرده اگر خدا بخواهد 20 سال دیگر زنده خواهم بود و اگر ایران به سلاح هسته ای دست یابد این موضوع به اسم من تمام می شود.
*** کرکره احزاب بالا رفت
«عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور روز پنجشنبه 31 اردیبهشت، زنگ آغاز به کار دوباری خانه ی احزاب را به صدا درآورد تا نمایندگان 133 حزب پس از گذر پنج سال دوری از خانه، به فعالیت قانونی خود ادامه دهند؛ موضوعی که از جمله محورهای برجسته ی روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «قانون» در گزارشی از «بخت خانه احزاب باز شد!» گفت و نوشت: کلید تدبیر بالاخره به قفل زنگ زده خانه احزاب خورد و در این خانه را بعد از 5 سال باز کرد. سال 89 بود که سید صولت مرتضوی، معاون وزیر کشور وقت اعلام کرد فعالیت خانه احزاب غیر قانونی است. از نگاه او دلیل این مسئله ایراداتی بود که کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور به اساسنامه آنها گرفته بود. اما همزمان با غیرقانونی خواندن فعالیت این خانه، محمدعلی پورموسوی، مدیرکل سیاسی وزارت کشور وقت پرده از تعطیل کردن خانه احزاب برداشت. بر اساس آنچه که این مسئول در دوران تصدی اش گفته بود عدم تمدید پروانه این تشکل به دلیل وجود اختلافات داخلی میان اعضای آن، قفلی بر در خانه احزاب زد که تا امروز این قفل با هیچ تدبیری باز نشد مگر با تدبیری که اکنون به کار بسته اند.
قانون در بخشی دیگر به گزارش خود از تلاش های وزیر کشور در این بازگشایی اشاره کرد و نوشت: رحمانی فضلی پس از آنکه روحانی به وضعیت احزاب در کشور انتقاد کرد جلسات متعددی برای بالا بردن کرکره تشکل های سیاسی انجام داد. البته این کار، به راحتی صورت نگرفت و یک سال و چند ماه از دولت وقت گرفت اما از آنجا که قرار است خانه احزاب محلی برای گفتمان غیرسیاسی تشکل های سیاسی باشد در نهایت رحمانی فضلی موفق شد هیات رئیسه موقت این خانه را روز پنج شنبه گذشته با نماینده 127 حزب تشکیل دهد تا اساسنامه اصلاح و تدوین شود.
گزارش میدانی روزنامه ی «فرهیختگان» از این جلسه ی بازگشایی هم با عنوان «کلید، در خانه احزاب چرخید» منتشر شد. گزارشگر قانون نوشت: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور 15:09 دقیقه برای سخنرانی با تدابیر ویژه وارد سالن شد و سخنرانی کرد. او در سخنرانی خود تاکید کرد «نظر دولت یازدهم از ابتدا بر تقویت احزاب بود چراکه یکی از پایه های دموکراسی و مردم سالاری دینی موضوع کار حزبی کردن و توجه به ساختارهای آن است.»
در همین پیوند، روزنامه ی «مردم سالاری» هم در گزارشی با اشاره به برگزاری این مجمع عمومی با حضور وزیر و معاونان وزارت کشور و با مشارکت 133 حزب و تشکل سیاسی، از انتخابات انجام شده در این مجمع گفت و نوشت: پس از سخنان حجت الاسلام مرتضوی و وزیر کشور و پس از مشورت ها، نزاع ها و اظهارنظرها، با رای اکثریت، مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری و محمدحسن غفوری فرد به ترتیب با 71 و 33 رأی به عنوان رئیس و نایب رئیس موقت مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب و ظفرزاده و نمازی به ترتیب با 64 و 49 رأی منشی اول و منشی دوم و حشمتیان و خانم نقیئی به ترتیب ناظر اول و دوم مجمع فوق العاده خانه احزاب شدند.
به گزارش مردم سالاری، خروجی دیگر این جلسه نیز این بود که نشست مجمع فوق العاده خانه احزاب سه هفته دیگر با دستور کار اصلاح اساسنامه دنبال شود تا اصولگرایان به این خواسته و شرط خود برای مشارکت در احیای خانه احزاب دست یابند. مصطفی کواکبیان از احزاب حاضر در مجمع فوق العاده خانه احزاب خواست تا در مورد اصلاح اساسنامه خانه احزاب 10 خردادماه سال جاری پیشنهادات خود را به صورت مکتوب به دبیرخانه خانه احزاب ارسال کند. البته محمدحسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشورهم گفت که از طریق شهرداری تهران مکان مناسبی را در اختیار خانه احزاب قرار می دهد.
روزنامه ی اعتماد هم در این باره نوشت: از اصلاح طلبان آیت الله موسوی تبریزی، رییس چند دوره خانه احزاب برجسته ترین چهره ای بود که در سالن حضور داشت و جایی در ردیف پنجم سالن برای خود انتخاب کرده بود. اصولگرایان نیز با زعامت محمد نبی حبیبی، دبیرکل موتلفه آمده بودند. او هم مانند موسوی تبریزی ترجیح داد در ردیف اول ننشیند هر چند که تا پایان مراسم با هر اتفاق چند ردیفی جلوتر آمد و در نهایت هنگام شمارش آرا در ردیف اول نشسته بود. در میان تیم جبهه پیروان که متشکل از احمد سجادی، احمد کریمی اصفهانی، دبیرکل جامعه اصناف و بازاریان، نبی حبیبی و محسن کوهکن بود جلسات سرپایی و صحبت های دو، سه نفره شروع شد.
در همین راستا، «محمود میر لوحی» فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی با عنوان «خانه احزاب و مسئولیت اصلاح طلبان» که در روزنامه ی «آرمان» منتشر شد نوشت: رسالت و هدف اصلی این خانه در گذشته چنین تعریف شد که محلی برای همه احزاب موجود کشور باشد تا آنها بتوانند مسائل غیرسیاسی خود را در خانه احزاب مطرح کنند. از این رو انتظار می رود اصلاح طلبان که در اکثر مواقع به دلیل علایق و باورهای عمیق به کار حزبی در این خانه اکثریت را در دست دارند به نحوی خانه را مدیریت کنند که غیراصلاح طلب ها هم علاقه مند به فعالیت و حضور در خانه احزاب باشند؛ افرادی که امروز عقاید سیاسی آنها در کشور شناخته شده و مورد تائید است.
*** دندان طمع قاچاق بر پیکره سوخت و کالا
طبق آخرین آمارها متاسفانه قاچاق سوخت و ارز، رتبه های نخست کالاهای قاچاق از کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که مرزنشینان به دلیل نبود شغل و درآمد خود را محق دانسته و این تجارت را به عنوان شغل خود قلمداد می کنند و متوجه ضررهای ویرانگر آن بر پیکره اقتصاد کشور نیستند.
«تهدید اقتصاد با قاچاق سازمان یافته» عنوان گزارش روزنامه ی «جام جم» از معضل پدیده سازمان یافته، غیرعادی و گسترده ی قاچاق کالا و انرژی در کشور بود.
به گزارش خبرنگار جام جم، براساس آمار اعلامی و رسمی، حجم قاچاق سوخت و ارز در سال 92 به 60 هزار میلیارد تومان رسیده است که با احتساب دلار 3000 تومانی گرد شده، معادل 20 میلیارد دلار می شود. براساس همین آمار، روزانه پنج میلیون لیتر انواع سوخت از ایران به دو کشور پاکستان و افغانستان قاچاق می شود. البته این فقط حجم قاچاق سوخت و ارز است و ارقام مربوط به قاچاق کالا در آن لحاظ نشده است. حال آن که ارقام قاچاق کالاهایی چون سیگار، پوشاک، میوه، تلفن همراه، لوازم صوتی و تصویری و غیره حکایت های جداگانه ای برای خود دارد. همچنین این آمار مربوط به دو سال پیش است و به احتمال زیاد آمار سال 93 که هنوز اعلام نشده، ارقام بزرگ تری را در خود جای داده است.
جام جم در ادامه نوشت: نگاهی به آمار و ارقام اعلامی درباره حجم قاچاق کالا نشان می دهد این ارقام آن قدر بزرگ است که از حد میلیارد تومان گذشته و برای شمارش آن باید 1000میلیارد تومان را به کار برد؛ ارقامی که بسیاری قادر به درست نوشتن صفرهای آن هم نیستند چه رسد به این که بخواهند بزرگی آن و تاثیرش در اقتصاد کشور را درک کنند.
روزنامه ی «تفاهم» هم «کوله برها، هفته ای 37 میلیارد تومان کالا واردکشور می کنند» را عنوان نخست قرار داد و به نقل از «محمد کارگر» مسسول دفتر بهبود فرآیندهای گمرکی، تجار و اقتصادی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نوشت: معافیت های مالیاتی انحرافاتی را به همراه دارد و می توان گفت حدود 37 هزار کوله بر چهار نوبت در هفته، حداقل نفری یک میلیون تومان کالا وارد کشور می کنند. گسترده شدن فعالیت های غیر قانونی مثل قاچاق کالا از جمله معایب تعرفه های گمرکی است که البته به منظور حمایت از بعضی اقشار جامعه، برخی معافیت های گمرکی نیز اعمال می شود که به نوبه خود، دارای معایبی است.
به نوشته ی تفاهم، کارگر با بیان اینکه وجود معافیت ها یا تخفیفات گمرکی تبعات منفی دارد، اظهار کرد: کاهش درآمد دولتی، جعل اسناد و مدارک، کم اظهاری در گمرکات، تهدید سلامت جامعه یا ایجاد فساد مالی در سازمان های ذیربط از جمله پیامدهای منفی معافیت ها محسوب می شود. برنامه ریزی برای تقویت صادرات از مبادی مرزی رسمی مانند بازارچه های مرزی در راستای تامین معیشت مرزنشینان، نظارت و اشراف بر تمامی مبادی ورود و خروج کالا، تکریم مرزنشینان و توسعه متوازن و پایدار اقتصادی در نواحی مرزی از جمله خط مشی های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری است.
*** زنگ پایان «اردیبهشت تئاتر ایران» به صدا درآمد
عصر پنجشنبه 31 اردیبهشت ماه، مراسم پایانی «اردیبهشت تئاتر ایران» با حضور «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «علی مرادخانی» معاون هنری، «مهدی شفیعی» مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی، جمعی از هنرمندان و اصحاب رسانه در مجموعه تئاتر تهران(خاوران) برگزار شد.
روزنامه ی «ایران» به سراغ این مراسم رفت و در گزارشی با عنوان «آغازی باشکوه برای تئاتر 94» که با عکسی از این مراسم در صفحه ی نخست منتشر شد، نوشت: این مراسم که تا حدودی تحت تأثیر درگذشت دو هنرمند تئاتر، مصطفی عبداللهی و ثریا شیرزادی بود اشقیاخوانی انجام شد و در ادامه از یک عمر فعالیت داوود رشیدی بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون با حضور علی جنتی قدردانی به عمل آمد. داوود رشیدی با همراهی همسرش احترام برومند روی سن آمد و با تشویق حضار در سالن روبه رو شد. بعد از آن علی جنتی لوح تقدیر و تندیس اردیبهشت تئاتر ایران را به پاس تجلیل از یک عمر تلاش هنرمندانه به این هنرمند اهدا کرد.
بنا به گزارش این روزنامه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تأکید بر پویا بودن هنر نمایش اظهار داشت: هر میزان که هنرمند به زبان مردم آشناتر و دغدغه ها و آرمان های آنها را بداند بر استحکام رابطه خویش با مخاطب خواهد افزود، به همین جهت است که هنر نمایش را مردمی ترین هنر لقب داده اند. از این رو خلوصی که در هنر تئاتر دیده می شود در سایر هنرها نمی توان یافت.
به نوشته ی ایران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال 94 در وزارت ارشاد گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از نامگذاری سال 94 با عنوان تئاتر برای افزایش تالارها و تئاتر شهرهای شهرستان ها و حمایت از تولید تئاتر و گروه های نمایشی تصمیم جدی دارد. ضمن اینکه شهرداری تهران گام های بلندی در این زمینه برداشته است که نمونه آن گشایش همین مجموعه خاوران است.
روزنامه ی «شهروند» هم با « شبح سرطان بر سر جشن تئاتر افتاد»، از ابراز نگرانی هنرمندان از شیوع بیماری سرطان در میان مردم و هنرمندان گفت و نوشت: هنرمندان و فعالان از وزیر ارشاد خواستند تا پیامی درباره مبارزه با سونامی سرطان به رئیس جمهوری برسانند، چراکه مردم یک به یک درحال گرفتار شدن به این بیماری هستند. در این مراسم از بهرام ریحانی، هنرمند تئاتر که او هم سال پیش بر اثر سرطان درگذشت، یاد شد.
به گزارش شهروند، سید محمد هادی ایازی قائم مقام وزیر بهداشت که از دیگر افرادی بود که در بخش پایانی جشن اردیبهشت تئاتر ایران تقدیر شد، درباره ی سرطان گفت: «میانگین ابتلا به سرطان در کشورهای توسعه یافته بیشتر از کشور ما است اما در سال های اخیر رشد سرطان و بیماری های قلبی در کشور ما بسیار زیاد شده است تا جایی که درحال حاضر نزدیک به 75 درصد از مرگ ومیرها به دلیل ابتلا به بیماری های غیرواگیر گزارش شده است.» او معتقد است به کمک هنرمندان می توانند در زمینه آگاهی سازی و اطلاع رسانی درباره چگونگی پیشگیری از این بیماری ها فعالیت های موثری داشته باشند.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9294**2054
02/03/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
جعفری در گفتوگو با فارس: پذیرش بازرسی از تاسیسات نظامی معنا ندارد/با گذر از خط قرمزها مجلس ورود میکند
جعفری در گفتوگو با فارس پذیرش بازرسی از تاسیسات نظامی معنا ندارد با گذر از خط قرمزها مجلس ورود میکندنماینده مردم بجنورد در مجلس گفت معنا ندارد ما اطلاعات نظامی و امنیتی خو را به اسم محدود یا مدیریت شده در اختیار دشمن بگذاریم قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامیامام جمعه شاهرود: مخالف بازرسی غیر منطقی از تاسیسات هسته ای هستیم
امام جمعه شاهرود مخالف بازرسی غیر منطقی از تاسیسات هسته ای هستیم شاهرود - ایرنا - امام جمعه شاهرود گفت گروه 1 5 بداند ما با هرگونه بازرسی سرزده و غیرمنطقی از تاسیسات هسته ای یا نظامی ایران در هرنقطه ای که باشد سخت مخالف هستیم و آن را نمی پذیریم حجت الاسلام محمود ترابی شاهرودیتکرار/نقویحسینی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه تهران: اجازه بازرسی «کشتی نجات» را نمیدهیم/ طرح م
تکرار نقویحسینی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه تهران اجازه بازرسی کشتی نجات را نمیدهیم طرح مجلس برای حراست از حقوق هستهای ملتسخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت جمهوری اسلامی ایران در یمن دخالت نمیکند و دشمنان میدانند که اگر ما در یمن دخالت میکردیم در همانايران با هيچگونه نظام بازرسي از تاسياست غيرهستهاي موافقت نخواهد کرد
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۰ ۴۵ق ظ بعيدي نژاد تاکيد کرد ايران با هيچگونه نظام بازرسي از تاسياست غيرهستهاي موافقت نخواهد کرد موج - عضو تيم مذاکره کننده کشورمان تاکيد کرد تيم مذاکره کننده با پذيرش هيچگونه نظام بازرسي از تاسياست غيرهستهاي شامل تاسيسات نظامي که بنا به تعريف با مواد هستهآقا تهرانی : حفظ حقوق هسته ای از خطوط قرمز نظام است
آقا تهرانی حفظ حقوق هسته ای از خطوط قرمز نظام است قزوین - ایرنا - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت مذاکره کنندگان باید خطوط قرمز نظام را در مذاکرات هسته ای رعایت کنند و حقوق هسته ای از جمله این خطوط قرمز است به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی دوبعیدی نژاد: تیم مذاکرهکننده با هیچگونه نظام بازرسی از تاسیسات غیرهستهای موافقت نخواهد کرد
بعیدی نژاد تیم مذاکرهکننده با هیچگونه نظام بازرسی از تاسیسات غیرهستهای موافقت نخواهد کرد عضو تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان طی یاددشتی در صفحه اینستاگرام خود توضیحاتی درباره بازرسیهای آژانس بین المللی انرژی اتمی با عنوان در حکایت امکان بازرسی از تاسیسات نظامی داده است بهشرکت همسایگان عربی ایران در بازرسی از تاسیسات هستهای!
خبرگزاری رویترز مطرح کرد شرکت همسایگان عربی ایران در بازرسی از تاسیسات هستهای برای هرگونه پیشرفتی ایران را باید به عنوان یک شریک در مسائل منطقه شرکت داد و این شرکت دادن باید از همسایگان عرب تهران در خلیج فارس آغاز شود به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز همزمان با تلاش برخی کشبازرسیهای آژانس از تأسیسات هستهای باید در قالب NPT باشد
لاسجردی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران بازرسیهای آژانس از تأسیسات هستهای باید در قالب NPT باشد یک کارشناس سیاست خارجی با اشاره به اظهارات اوباما مبنی براینکه ایران با بازرسیهایی روبه رو خواهد شد که نظیر نداشتهاند گفت هدفی که اوباما از طرح چنین مسائلی دارد این است که بتواننظریف: مقید به حفظ خطوط قرمز نظام در موضوع فردو هستیم/اجازه بازرسی نظامی داده نمی شود
ظریف مقید به حفظ خطوط قرمز نظام در موضوع فردو هستیم اجازه بازرسی نظامی داده نمی شود وزیر امورخارجه با بیان اینکه قطعا اجازه زیاده خواهی در مذاکرات را به غرب نمی دهیم گفت تیم مذاکره کننده خود را مقید به حفظ خطوط قرمز نظام در تمام مباحث مذاکرات هسته ای از جمله فردو می داند به گدر مجلس بر مخالفت با بازرسی از مراکز نظامی و مصاحبه با دانشمندان هستهای تاکید کردیم
یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰ ۱۵ معاون وزیر خارجه ایران درباره نشست غیرعلنی امروز مجلس گفت جناب آقای دکتر ظریف و بنده در این جلسه بر مخالفت با بازرسی یا بازدید از هرگونه مراکز نظامی و یا مصاحبه با دانشمندان هستهای کشورمان تاکید کرده و تشریح کردیم که در طول مذاکرات اصولا راه هرگونه سسبحانی نیا:بازرسی از تأسیسات نظامی در مذاکرات هسته ای جایی ندارد
سبحانی نیا بازرسی از تأسیسات نظامی در مذاکرات هسته ای جایی ندارد تهران - ایرنا- عضو هیأت رییسه مجلس با بیان اینکه بازرسی از تأسیسات نظامی در مذاکرات هسته ای یاران و غرب جایی ندارد گفت امروز غرب دریک چارچوب و رویکرد افزون طلبی و افزون خواهی به دنبال بازرسی از مراکز هسته ای و نظاممقید به حفظ خطوط قرمز نظام در موضوع فردو هستیم/ اجازه بازرسی نظامی داده نمیشود
مقید به حفظ خطوط قرمز نظام در موضوع فردو هستیم اجازه بازرسی نظامی داده نمیشود وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه قطعآ اجازه زیادهخواهی در مذاکرات را به غرب نمیدهیم گفت تیم مذاکرهکننده خود را مقید به حفظ خطوط قرمز نظام در همه مباحث مذاکرات هستهای از جمله فردو میداندروحانی: تیم هستهای خطوط قرمز را خوب میشناسند
روحانی تیم هستهای خطوط قرمز را خوب میشناسندتاریخ انتشار پنجشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۳۵ رئیس جمهور گفت مذاکره کنندگان به خوبی خط قرمز ها را می شناسند و دولت هم در این زمینه تخصص های لازم را دارد به گزارش مهر حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی ظهر پنج شنبه در نشست شورایاکرمی در گفتوگو با فارس: درخواست بازرسی از مراکز نظامی بهانهجویی است/ایران راستیآزمایی خود را عملاً نشان دا
اکرمی در گفتوگو با فارس درخواست بازرسی از مراکز نظامی بهانهجویی است ایران راستیآزمایی خود را عملاً نشان داده است بحث در تمام دوران مذاکرات پیرامون انرژی هستهای استرئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه بحث در تمام دوران مذاکرات هستهای پیرامون انرژی هستهای است گفبعیدی نژاد: تاسیسات نظامی غیرهسته ای از بازرسی آژانس مبراست
بعیدی نژاد تاسیسات نظامی غیرهسته ای از بازرسی آژانس مبراست تهران - ایرنا - حمید بعیدی نژاد رییس تیم کارشناسی مذاکره کننده ایران گفت تاسیسات نظامی کشور که با مواد هسته ای سروکار ندارد از پذیرش هرگونه نظارت هسته ای مبراست و در واقع برای تامین هدف مد نظر آژانس نیازی به بازرسی از ترهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه افسری امام حسین(ع): اجازه هیچگونه بازرسی از هیچیک از مراکز نظامی داده نمی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه افسری امام حسین ع اجازه هیچگونه بازرسی از هیچیک از مراکز نظامی داده نمیشود مطلقاً اجازه گفتگوی بیگانگان با دانشمندان هستهای و رشتههای حساس را نخواهیم داد مسئولان باید پیام عظمت ملت ایران را در مذاکرات نشان دهندفرمانده کل قوا با اشاره به ادر مناظره «لوزان بدون روتوش»: جبرائیلی: پذیرفتن بازرسی نظامی، چشم دوختن به آینده مبهم است/ ناصری: در
در مناظره لوزان بدون روتوش جبرائیلی پذیرفتن بازرسی نظامی چشم دوختن به آینده مبهم است ناصری در مذاکرات هستهای نسبت به طرف مقابل به موفقیت نزدیکتر هستیمبه همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران غرب بعدازظهر امروز چهارشنبه مناظرهای با عنوان لوزان بدون روتوش با حضور سید یاسر ج-
سیاسی
پربازدیدترینها