واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: سلطه طلبی آمریکا مانع اصلی در مذاکرات هسته ای است بوشهر- ایرنا- نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون دنیا متوجه شده است که سلطه طلبی و زیادخواهی آمریکا مانع از در جریان مذاکرات هسته ای است.
حجت الاسلام موسی احمدی روز شنبه در گفت وگوبا خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: آمریکایی ها در مذاکره همیشه به دنبال زیادخواهی هستند و چارچوبی که مقام معظم رهبری برای تیم مذاکره کننده هسته ای تعیین کرد باعث شد که آمریکا از آن زیادخواهی که در مرحله اول مورد نظر داشت، بتدریج عقب نشینی کند.
وی اضافه کرد: همان طور که مقام معظم رهبری بیان داشتند باید همزمان با امضای توافق هسته ای همه تحریم های هسته ای، نظامی و بحث حقوق بشر به طور یکجا برداشته شود.
نماینده مردم کنگان،دیر،جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: فایده مذاکره این است که دشمن خلع سلاح و در بعد تبلیغاتی خانه نشین شد و این حربه که ایران پای میز مذاکره نمی آید از دست آنها گرفته شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بازرسی از مکان های غیرهسته ای وگفت وگو با افراد و دانشمندان از خط قرمزهاست و این راهی که آنان انتخاب کرده اند، سرانجامی ندارد و ما به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد که دشمن از ظرفیت های نظامی داخل کشور اطلاع پیداکند.
وی گفت: ما در حال تقابل با ابرقدرت ها و اسرائیل هستیم و دستاوردهای نظامی محرمانه است.
نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: ترور و به شهادت رسیدن شخصیت های هسته ای ایران توسط عمال رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی این تجربه را به ما آموخته است که از دانشمندان و دستاوردهای نظام حفاظت کنیم.
احمدی ادامه داد: طرح الزام دولت به صیانت از دستاوردهای هسته ای در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیدکه اگر آمریکا تهدید و تحقیر کرد و یا تحریم ها یکجا برداشته نشد، نمایندگان ایران مذاکرات را ترک کنند.
نماینده مردم کنگان، دیر،جم و عسلویه اضافه کرد: طرح جدیدی در کارگروه هسته ای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی و طرح است که اگر چنانچه تحریم ها یکجا برداشته نشد مذاکرات متوقف شود و دولت به فعالیت هسته ای خود ادامه دهد.
وی افزود: طرح دوم نظارت در نظر گرفته شده است که اگر چنانچه در مذاکرات توافق شد و به نتیجه رسید و تحریم ها یک جا برداشته شد نظارت برنامه ریزی و هدفمند به صورتی باشد که اماکن نظامی و شخصیت های ما مصون از این بازرسی ها باشند.
احمدی اضافه کرد: همچنین این نظارت باید توسط خود آژانس بین المللی انرژی هسته ای صورت گیرد و طوری نباشد که آنها آنلاین بخواهند بر همه امکانات کشور در هرجا نظارت کنند زیرا در این صورت احتمال جاسوسی وجود دارد و به خیلی از موارد دسترسی پیدا می کنند که از نظر امنیتی برای ما خوش آیند نیست. ک/3
7207/6043
02/03/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]