واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
خانه احزاب باید صنفی باشد نه سیاسی نایب رئیس مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب گفت: آنچه تصمیم گرفته شده است اینکه خانه احزاب یک تشکیلات صنفی باشد نه سیاسی، یعنی باید به تحزب کمک کند نه به حزب و جناح خاصی، به هیچ وجه نباید کار حزبی انجام دهد.
به گزارش فرهنگ نیوز ، دکتر حسن غفوری فرد رئیس سابق خانه احزاب با اشاره به مجمع عمومی فوق العاده اخیر خانه احزاب اظهار داشت: خانه احزاب خیلی وقت بود که تعطیل بود و با مذاکرات و پیگیری های فراوان قرار شد مجمع عمومی فوق العاده داشته باشد و اگر افراد برای تغییر اساسنامه، نظراتی دارند ارائه دهند.
وی افزود: با توجه به اینکه درگیری هایی در دوره چهارم خانه احزاب ایجاد شد که عملا منجر به توقف خانه احزاب شد تصمیم گرفته شد تغییرات اساسی در اساسنامه داده شود و بعد از آن انتخاب بر اساس اساسنامه جدید ایجاد شود.
نایب رئیس مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب بیان داشت: مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب روز پنجشنبه نیمه تمام ماند و حتی به شروع بحث درباره تغییر اساسنامه نرسید و بیشتر وقت به تعیین هیات رئیسه جلسه مجمع فوق العاده شد و تصمیم بر این گرفته شد که سه هفته مهلت دهند تا احزاب و گروههای مختلف اگر پیشنهاداتی برای تغییر اساسنامه دارند در هیات رئیسه اعلام کنند و هیات رئیسه دسته بندی کرده و برای اعضاء بفرستد و مورد بررسی قرار گیرد .
غفوری فرد گفت: سه هفته دیگر در جلسه مجمع عمومی فوق العاده خانه احزاب تصمیم گیری درباره پیشنهاد های رسیده گرفته می شود و اصلاح اساسنامه انجام می شود و پس از آن در صورت اصلاح مجمع عمومی عادی تشکیل و انتخاب هیات رئیسه صورت می گیرد.
وی ادامه داد: آنچه تصمیم گرفته شده است اینکه خانه احزاب یک تشکیلات صنفی باشد نه سیاسی، یعنی باید به تحزب کمک کند نه به حزب و جناح خاصی، به هیچ وجه نباید کار حزبی انجام دهد.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: اگر خانه احزاب در اختیار یک جناح چه اصولگرا و چه اصلاح طلب باشد منفعت طلبی را در پی خواهد داشت.
وی افزود: پیشنهادی بود که مدل هفت- هفت- هفت برای سهمیه بندی هر کدام از جناح ها باشد . هر چند پیشنهادهای دیگری نیز مطرح بود و باید منتظر باشیم ببینیم چه پیشنهادی تصویب می شود.
غفوری فرد تصریح کرد: یک موضوع دیگر نیز این بود که سهمیه هر جناحی را احزاب آن ناح باید رای دهند یا دیگران نیز باید رای دهند و این از پیشنهاداتی بود که ارائه شد.
رئیس سابق خانه احزاب در پاسخ به این سوال که برخی اعتقاد دارند وزن میان احزاب از نظر تعداد اعضاء و دفتر و سابقه یکی نیست و برخی احزاب حتی زیر ۱۰ نفر عضو دارند آیا حق رای یکی خواهد بود گفت: این نیاز به نظر مجمع عمومی دارد. هر گروهی استدلال های خودشان را دارند، مثلا موتلفه اسلامی با بیش از ۵۰ سال سابقه حزبی و بیش از ۲۰۰ شعبه در استانها وئ شهرستانها وجود دارد یک طرف و برخی احزاب نیز هستند که تعدادشان به انگشت های دست نمی رسد.
وی افزود: موضوعی که مطرح است اینکه وزن احزاب و سابقه و تعداد شعبه ها و دفاتر انها مشخص شود و نظری دیگر می گویند همین که از وزارت کشور و کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز گرفتند با دیگران یکسان هستند و یک رای دارند.
غفوری فرد با اشاره به تغییر نام خانه احزاب به باشگاه احزاب بیان داشت: این یک پیشنهاد است که از سوی برخی مطرح شده از سوی دیگر برخی می گویند خانه احزاب برند شناخته شده ای برای احزاب آسیایی است و سابقه دارد و باید این سابقه حفظ شود منتها به نظر من بیش از اسم محتوا مهم است و باید مطمئن شویم خانه احزاب صنفی است و نباید کار سیاسی کند.
منبع: افکار نیوز
94/3/3 - 14:52 - 2015-5-24 14:52:31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]