تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860490362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا سهمیه بنزین خرداد ۹۴ واریز نشده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
چرا سهمیه بنزین خرداد ۹۴ واریز نشده است؟
چرا سهمیه بنزین خرداد ۹۴ واریز نشده است؟ عدم شفاف سازی ها و اطلاع رسانی های مسئولین دولت یازدهم در حذف یارانه، باعث ایجاد این نگرانی در بین مردم شده است این بار اقدامی اینچنینی را در یارانه سوخت اتفاق بیفتد وبه صورت ناگهانی با حذف سهمیه سوخت خود یا کاهش آن مواجه شوند.


به گزارش فرهنگ نیوز، طبق زمان مقرر شده، واریز سهمیه بنزین خودروها، روز پایانی هر ماه به کارت های سوخت واریز می شود و البته این روال در طول چندین ماهی که این قانون اجرا می شود، رعایت شده است. اما با توجه به اینکه ۲ روز از آغاز ماه جدید ـ خرداد ماه ـ می گذرد، هنوز از شارژ کارت های سوخت خودروهای شخصی و موتور سیکلت ها خبری نیست.

این اتفاق برای آحاد جامعه خبر مهمی به شمار می آید و حتی نگرانی هایی را برای آنان ایجاد کرده است؛ چرا که از یک سو از ابتدای اسفندماه سال گذشته میزان سهمیه سوخت خودروها تغییرات محسوسی داشت؛ به طوری که سهمیه خودروهای بنزین سوز آموزشگاه های رانندگی از ۳۰۰ لیتر در ماه به ۶۰ لیتر، سهمیه بنزین خودروهای دوگانه سوز آموزشگاه های رانندگی از ۲۰۰ لیتر در ماه به ۶۰ لیتر، سهمیه بنزین یارانه ای تاکسی های خطی بین شهری بنزین سوز از ۹۰۰ لیتر در ماه به ۷۵۰ لیتر، سهمیه بنزین یارانه ای تاکسی های خطی بین شهری دوگانه سوز از ۶۰۰ لیتر در ماه به ۵۰۰ لیتر کاهش یافت. البته پس از اعمال این تغییرات، هنوز تغییری در میزان سهمیه های بنزین یارانه ای خودروهای شخصی و موتورسیکلت ها را شاهد نبوده ایم.

اما از طرف دیگر در سه ماه گذشته، دولت حذف یارانه دهک های بالای درآمدی را در دستور کار خود قرار داده است و حتی یارانه تعدادی از افراد را هم قطع کرده است. اما نگرانی ازآنجاست که دولت در حالی اقدام به حذف یارانه ها کرده است که قبل از آن هیچ اطلاع رسانی نسبت به این اقدام و تصمیم، به مردم نداشته اند و حتی بعد از اقدام نیز صحبت های ضد و نقیضی از مسئولان مربوطه راجع به این موضوع شنیده اند. به نحوی که یک مسئول خبر قطع یارانه ها را تکذیب کرد و مسئولی دیگر از جدی بودن دولت در اجرای این قانون سخن گفته است.

در حال حاضر هم که این قانون اجرایی می شود، هنوز هیچ یک از مسئولان توضیحی راجع به اجرای این قانون برای مردم نداده و سازو کار و نحوه شناسایی و حذف افراد برای مردم تشریح نشده است و گویا قرار هم نیست تشریح شود.

در هر صورت، عدم شفاف سازی ها و اطلاع رسانی های مسئولین دولت یازدهم در حذف یارانه، باعث ایجاد این نگرانی در بین مردم شده است این بار اقدامی اینچنینی در یارانه سوخت اتفاق بیفتد و به صورت ناگهانی با حذف سهمیه سوخت خود یا کاهش آن مواجه شوند. چرا که حدود سه سال است یارانه ۶۰ لیتری سوخت به خودروهای شخصی واریز شده است و حذف یا کاهش ناگهانی آن مخصوصاً برای قشر متوسط و آسیب پذیر که روی این قلم یارانه ای حساب باز کرده اند، سخت و مشکل زا خواهد بود.

منبع: دانا


94/3/2 - 14:30 - 2015-5-23 14:30:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن