تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798515180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خداوند چگونه مهمان دل های بندگانش می شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: آیت الله جوادی آملی می گوید: «خدای سبحان مهمان دلهای شکسته است و آن انکسار را آن فقر را آن خضوع را آن خشوع را آن بندگی خالص را خدا می‌پذیرد.»

به گزارش تراز ،  آیت الله جوادی آملی در جلسات مختلفی به فضیلت این ماه فرخنده اشاره داشته تا اندیشه و انگیزه در نهاد انسان سالک تبلور پیدا نموده و راه پیشرو را به زیبایی طی کند. نکات مهم سخنان این مفسر قرآن و استاد اخلاق در این باره را در ادامه می خوانید.
وجود مبارک امام سجاد(سلام الله عليه)، دعاي او و زيارت او، با تعليم آميخته است. آن امام همام در لابه‌لاي دعا(صلوات شعبانیه) همان ﴿يُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ﴾ را بیان مي‌کردند. در صلوات شعبانیه، انسان خود را در سايه رحمت بي‌انتهايي که خدا نصيب پيامبر مي ‌کند مشمول ادعيه سِعه رحمت ذات اقدس الهي مي‌ نماید. در این دعا به خداوند عرض می کنیم که پیامبر (ص)را شفيع ما قرار بده؛«وَاجْعَلْهُ لي‏ شَفيعاً مُشَفَّعاً وَطَريقاً اِلَيْکَ مَهيَعاً»، در اين جمله حضرت سجاد (علیه السلام) به خدا عرض مي‌ کند: خدایا اين ماه ماه پیامبر و صدر و ذيل این ماه، رحمت است و رحمت بودنِ صدر و ذيل این ماه براي اين است که نبيّ رحمت شب‌ها را به نماز و روزها را به روزه مي‌گذراند. يعني اين زمان را اين متزمّن پربرکت کرد، همان‌طوري که مکان را اين متمکّن پربرکت مي‌کند.
شب و روز ماه شعبان با عبادت پيغمبر زينت گرفت، يعني سنّت او و عادت مستمرّ او اين بود که شب‌ها را زنده‌ می داشت و روزها را روزه می گرفت، و لذا این پیامبر است که این اين ماه را ماه رحمت کرده است.
در همين دعاي نوراني، وجود مبارک امام سجاد(سلام الله عليه) به ما آموخت که بگوييم خدايا اولاً ما را همراه و در کنار پیامبر قرار بده ، ثانیاً نبوّت، رسالت و وحي او را براي من يک طريق باز قرار بده که من اگر بخواهم آن را بپیمایم هيچ کسي مزاحم من نباشد.
اگر کسي واقعاً در خدمت وحي و نبوّت بود اين شخص يک طريق مهيعه و راحت دارد، که نه بيراهه مي‌رود نه راه کسي را مي‌بندد و اگر ـ خداي ناکرده ـ مشکلي داشت اين راه بسته می شود و اين راهِ بسته به مقصد نمي‌رسد همان که فرمود: ﴿فَهُمْ فِي رَيْبِهِمْ يَتَرَدَّدُونَ﴾؛ شک و ترديد باعث عجز است، ولي اگر انسان وارد يک طريق مهيعه شد مرتب بدون مزاحمت به مقصد مي‌رسد.
اين دعاهاي ماه رجب و شعبان براي آن است که انسان را هم شايسته کند که مهمان خدا بشود هم شايسته کند که مهماندار خدا بشود؛در اين معامله سود کلاً مال انسان است چون گاهي خداي سبحان مبايعه مي‌کند خريد و فروش مي ‌کند و با انسان گفتگو دارد چه اينکه در مناجات شعبانيه همين است. اما خدا مهمان ما باشد يعني چه؟ ما چه داريم که او را مهمان کنيم يک و چه وقت او مهمان ما مي‌شود دو؟! اين در حديث قدسي آمده است که «انا عند المنکسرة قلوبهم» يعني خداي سبحان مهمان دلهاي شکسته است و آن انکسار را آن فقر را آن خضوع را آن خشوع را آن بندگي خالص را خدا مي‌پذيرد اين «انا عند المنکسرة قلوبهم» جزء مصاديق مهمان شدن خدا نسبت به دلها است.


منبع: ابنا



شنبه 2 خرداد 1394 ساعت 12:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن