واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: حسینی با بیان اینکه برای رونق و افزایش تولید باید برنامه منسجم و رقابت محور داشته باشیم، گفت: علت اصلی مشکلات اقتصاد و تولید این است که اقتصاد ما مقاومتی نیست و بازار ما تاکنون رقابتی نبوده است و بنگاه های اقتصادی زیاد با این ادبیات آشنا نیستند.
پایگاه خبری تحلیلی تراز: سیدحمید حسینی عضو سابق اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با تراز، در خصوص وضعیت اقتصادی کشور، اظهارداشت: هم اکنون در پارس جنوبی 20 فاز عقب هستیم که سالانه 120 میلیارد دلار از این عقب ماندگی ضرر میکنیم.
رئیس سابق اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی، با بیان اینکه قطر از 3 سال گذشته طرح های توسعه خود را در پارس جنوبی که برای آنها پارس شمالی است ، تکمیل کرده است، افزود: عقب ماندگی در حوزه های مشترک نفتی با قطر ، عربستان و عراق هم موجب شده است آنها روزانه 500 هزار بشکه بیشتر از ما از میادین مشترک برداشت کنند.
حسینی با بیان اینکه فعالان اقتصادی از کمبود نقدینگی رنج می برند، گفت: ایران بزرگترین شبکه نفتکش دنیا را دارد، اما بسیاری از تانکرهای نفتکش کشور به علت تحریم امکان فعالیت ندارد.
عضو سابق اتاق بازرگانی تهران با اشاره به حضور مردم در اقتصاد، بیان کرد: مردم وقتی در صحنه اقتصاد ورود می کنند که چشم انداز امیدوارکننده ای را مشاهده و احساس کنند سرمایه گذاری آنها در درازمدت جواب خواهد داد اما اگر این امیدواری مشاهده نشود سرمایه های مردم از کارهای دلالی و واسطه گری سر در خواهد آورد .
وی با بیان این مطلب که برای رونق و افزایش تولید نیازمند برنامه ریزی منسجم و رقابت محور می خواهد هستیم، افزود: اگر دولت برنامه داشته است، به تدریج اقتصاد کشور از رکود خارج شود و مردم احساس کنند رونق به اقتصاد کشور باز می گردد حضور پررنگ تری در اقتصاد کشور خواهند داشت.
حسینی با بیان اینکه در تولید، توزیع و خدمات و ... مشکلاتی داریم، ادامه داد: علت اصلی این مشکلات این است که اقتصاد ما مقاومتی نیست و بنگاه احساس نمی کند که اگر رضایت مشتری را جلب نکند ، مشتری را از دست می دهد و ضرر می کند.
این فعال بخش خصوصی اضافه کرد: بازار ما تاکنون رقابتی نبوده است و بنگاه های اقتصادی زیاد با این ادبیات آشنا نیستند. شورای رقابت برای در رقابت پذیر کردن اقتصاد کشور به وجود آمده است ولی متاسفانه اقدامی در این زمینه انجام نشده و این شورا از مسیر خود منحرف شده است.
حسینی با بیان اینکه دولت میگوید دوستدار رقابت است، گفت: اما در عمل ساختارها، قوانین و مقررات و رفتارهای دولت رقابتی نیست و زمانی که دولت رفتارش با بنگاه های اقتصادی رقابتی نیست تعهدات خود را اجرا نمی کند و قراردادهایش یک طرفه است، نمی توان انتظار داشت بنگاه های اقتصادی توانمند باشند.
شنبه 2 خرداد 1394 ساعت 10:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]