تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر مردم به هنگامى كه بلاها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868584908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهلت قالیباف برای پاسخ‌ به تخلف اسپیناس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مهلت قالیباف برای پاسخ‌ به تخلف اسپیناس




مهلت محمدباقر قالیباف شهردار تهران برای حاضرشدن در صحن شورا و پاسخ‌دادن درباره مسئله هتل اسپیناس پنجشنبه به پایان رسید.





روزنامه شرق: مهلت محمدباقر قالیباف شهردار تهران برای حاضرشدن در صحن شورا و پاسخ‌دادن درباره مسئله هتل اسپیناس پنجشنبه به پایان رسید.

 حالا او باید یکشنبه در صحن شورای شهر تهران حاضر شود و به سؤال ابوالفضل قناعتی، عضو شورای شهر، درباره تخلفات سازه هتل اسپیناس سعادت‌آباد پاسخ دهد. این در حالی است که قناعتی گفته اگر از پاسخ شهردار راضی نشود، گزینه استیضاح شهردار هم روی میز است.

دردسرهای هتل معروف دارد جدی می‌شود. ماجرا از تذکر دو ماه پیش قناعتی در شورا شروع شد. پس از بی‌توجهی شهرداری به این تذکر و تأکید قالیباف مبنی بر اینکه هیچ تخلفی در اسپیناس صورت نگرفته است، اعضای شورا طرح سؤال را کلید زدند و ٢٤ اردیبهشت ماه نامه طرح سؤال از شورا به شهرداری ارسال شد.

طرح سؤالی که این‌بار قرار است با جدیت دنبال شود؛ چراکه هدف اعضای شورا جلوگیری از ساخت‌وساز غیرقانونی در شهر است. قناعتی هفته گذشته نشستی خبری برگزار کرد و مدارک و اسناد تخلف شهرداری را در اختیار رسانه‌ها قر ار داد و گفت: اجازه ساخت طبقات ١٨، ١٩ و ٢٠ در تاریخ ١٨ اردیبهشت‌ ماه سال ٩٢ به صورت غیرقانونی صادر شده و شهردار منطقه اجازه چنین کاری نداشته است. وی در واکنش به رد این تخلف توسط شهردار تهران با تأکید بر اینکه مسئولان این هتل سه طبقه اضافه‌تر از مصوبه کمیسیون ماده ٥ بارگذاری کرده‌اند، گفت: در جلسه‌ای که با شهردار وقت منطقه ٢ در این زمینه داشتم، شهردار منطقه خود به اینکه این هتل ٣٠٠ متر تخلف ساختمانی دارد اعتراف کرده است.

بر همین اساس او از شهردار تهران پرسیده چرا شهردار این منطقه که با وجود مشاهده تخلف اقدامی نکرده حالا برای مدیریت یک منطقه حساس دیگر انتخاب شده است. این عضو شورای شهر تهران آن‌قدر از گفته‌های خود اطمینان دارد که گفته پرونده این هتل به کمیسیون ماده ١٠٠ رفته و قطعا دستور قلع و قمع صادر خواهد شد. او همین‌طور ابراز امیدواری کرده در کمیسیون ماده ١٠٠ موضوع استخر و اضافه بنا بررسی شود و شهرداری نسبت به اجرای رأی کمیسیون ماده ١٠٠ اقدام کند.

قناعتی در نهایت به شهردار هشدار داده در صورتی که از پاسخ شهردار قانع‌ نشود درباره طرح استیضاح تردید نخواهد کرد.

اما پافشاری شهرداری بر این موضوع که هیچ تخلفی رخ نداده است ادامه دارد و در تازه‌ترین اظهارات پشمچی‌زاده، معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران، به باشگاه خبرنگاران جوان گفته است: مجموع بنا و تراکم مجاز با مصوبه کمیسیون ماده ٥ وجود داشته و به‌دقت رعایت شده است، اما موضوع تعداد طبقات با تعبیر شورای معماری منطقه مرتبط است و بر اساس آن شهرداری منطقه مجاز است با حفظ تراکم سطح اشغال را کم و به تعداد طبقات اضافه کند، بنابراین از نظر ما مغایرت قانونی وجود ندارد و تنها مغایرت قانونی سقف طبقه ١٩ است که یک سازه فولادی روی آن ایجاد شده که این سازه موردتأیید شهرداری منطقه نیست و این موضوع در دی‌ماه سال ٩٣ به کمیسیون ماده ١٠٠ که مرجع رسیدگی به این تخلفات است ارجاع شده و ما منتظر صدور رأی از این کمیسیون هستیم».

قناعتی در واکنش به این اظهارات پشمچی‌زاده به «شرق» گفت: من برای شهرداری تهران به خاطر این مسئولانش متأسفم؛ چراکه بدون داشتن اطلاعات صحبت و عوام‌فریبی می‌کنند. من از معاون معماری و شهرسازی شهرداری درخواست می‌کنم به طرح تفصیلی مراجعه کند. شهردار منطقه می‌تواند با حفظ تراکم و کاهش سطح اشغال مجوز افزایش ارتفاع دهد اما نه در پهنه جی. در سازه‌های واقع در پهنه جی تنها کمیسیون ماده ٥ می‌تواند اجازه افزایش ارتفاع دهد و هتل اسپیناس سعادت‌آباد در پهنه جی قرار دارد.

وی افزود: معاون شهردار اگر به همان قانونی که به آن استناد کرده مراجعه کند مشاهده می‌کند که نوشته شده به استثنای پهنه جی و بعد بیاید در رسانه‌ها صحبت کند. مسئولان شهرداری یا اطلاعات کافی ندارند که ای کاش چنین باشد یا عوام‌فریبی می‌کنند و اگر به عوام‌فریبی ادامه دهند ما ناچاریم اسناد را ارائه دهیم. فقط و فقط کمیسیون ماده ٥ شورای‌عالی معماری و شهرسازی می‌تواند درمورد ارتفاع سازه‌های پهنه جی مجوز صادر کند و نه شورای معماری منطقه و نه شهردار منطقه.

کمیسیون ماده ٥ هم برای شش‌هزارو ٥٠٠ متر تراکمی که مجوز داده وجب‌به‌وجب سازه را تعریف کرده؛ به عنوان مثال ٥٠٠ متر زیر زمین یا ٥٠٠ متر لابی اما دو طبقه اضافی را بدون مجوز این کمیسیون و با چشم‌پوشی شهرداری ساخته‌اند و متخلفان در هر مقامی باید جوابگو باشند.

وی با اشاره به پایان مهلت قانونی شهردار تهران در روز پنجشنبه ٣٠ خرداد گفت: قالیباف باید یکشنبه در صحن شورا پاسخ‌گو باشد یا اینکه با هماهنگی رئیس شورای شهر و اجازه ما مهلتی دو، سه‌روزه برای جمع‌آوری اسناد و مدارک و کسب اطلاعات بگیرد اما طبق قانون شورا یکشنبه باید شهردار تهران به شورا بیاید.







تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن