واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درآمد 20 هزار میلیارد تومانی بازار آی سی تی ایران زنجان - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هم اکنون درآمد بازار حوزه آی سی تیICT کشور 20 هزار میلیارد تومان است و این بازار با توجه به معدل کل جهانی تا 60 هزار میلیارد تومان قابلیت گسترش دارد.
به گزارش ایرنا، محمود واعظی روز پنجشنبه در جمع شماری از فعالان حوزه آی سی تی استان زنجان با اشاره به امکان افزایش درآمد بازار حوزه ICT کشور تا سه برابر، افزود: این مهم به نوبه خود فضای بسیار مناسب را برای حضور فعالان این بخش فراهم می کند.
وی با بیان اینکه بر اساس قانون، وزارت صنایع متولی صنعت آی سی تی کشور است، اظهار کرد: از طریق مجلس شورای اسلامی مجوز گرفته شده است از بودجه ای که صرف توسعه بخش های دیگر می شود به مبلغ 120میلیارد تومان برای توانمندسازی شرکت های کوچک و شرکت هایی که طرح های مختلف در این حوزه دارند اختصاص یابد.
**صادرات محصولات نرم افزار قوت می گیرد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه این وزارتخانه صادرات محصولات نرم افزار را در دستور کار قرار داده است، ادامه داد: صادرات این بخش سود آور است و باید با تکیه بر دانش بتوانیم در این مسیر حرکتهای خوبی داشته باشیم.
وی یادآوری کرد: در جلساتی با شورای عالی توسعه فضای مجازی این وزارتخانه مکلف شده است با همکاری بخش خصوصی و دستگاههای مرتبط تا دو ماه آینده تصمیماتی در حوزه صادرات محصولات نرم افزاری اتخاذ کند.
واعظی همچنین حمایت و کمک به شرکت های مربوط در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات را از سیاست های مهم این وزارتخانه بیان کرد و گفت: طی ماههای گذشته سه بار فراخوان به شرکت های مربوط برای ارائه طرح ها در این بخش داده شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه این وزارتخانه سال گذشته با نیت خیر برای حضور شرکت های ایرانی در انجام پروژه های داخلی وارد عمل شد، ادامه داد: بسیاری از شرکت ها می گفتند می توانند کارهای زیادی در این حوزه انجام دهند اما وزارتخانه بی توجهی می کند.
وی ابراز کرد: این وزارتخانه تصمیم گرفت برای انجام پروژه های مربوط به زیرساخت های ارتباطی و فناوری به جای شرکت های خارجی با کنسرسیوم های داخلی وارد عمل شود.
واعظی افزود: در نهایت مشخص شد کنسرسیوم های متقاضی با اعلام مبلغ مورد نظر بیشتر به دنبال سودآوری و دلالی بودند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه بهره گیری از سرمایه و تجارب شرکت های این بخش در مقایسه با گذشته مورد توجه بیشتری قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: در 20 ماهه گذشته جلسات متعدد با حضور بخش خصوصی برگزار شده و معتقدیم می توان از ایده ها و طرح های آنان در پیشبرد برنامه ها و اهداف استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد: دولت یازدهم خصوصی سازی واقعی را دنبال می کند و برای تحقق آن اقدامات متعدد را مورد توجه قرار داده است.
***مسایل حاشیه ای، مدیریت یکپارچه آی تی را با اخلال مواجه کرده است
معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات نیز گفت: بروز مسائل حاشیه ای مدیریت یکپارچگی حوزه آی تی را با اخلال مواجه کرده است.
نصر الله جهانگرد با اشاره به اینکه از سال گذشته چالش های بی مورد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به خود درگیر کرده است، افزود: برنامه ها را مطابق با برنامه های گروه های سیاسی پیش بردن، مدیریت یکپارچه حوزه آی تی را با مشکل روبرو کرده است.
معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات از تدوین آیین نامه ویژه صادرات محصولات نرم افزاری کشور خبر داد و گفت: تلاش می کنیم تا امسال آیین نامه ویژه صادرات نرم افزار را تدوین کنیم.
جهانگرد با بیان اینکه توسعه فعالیت های اقتصادی در حوزه آی.تی نیازمند حمایت همه جانبه بخش خصوصی است، افزود: در این میان با کمک بخش خصوصی می توان در فضای کسب و کار حوزه آی تی قدم سازنده ای را برداشت و این مهم به نوبه خود به توسعه و رونق اقتصادی منجر می شود.
این مسوول ادامه داد: باید این موضوع را بپذیریم که همه ارکان و زمینه های توسعه برای کشور ایجاد نشده است، هر چند در این زمینه نباید حمایت ها و تلاش های دولت یازدهم را نادیده گرفت.
وی همچنین برلزوم توجه به مراکز رشد و توسعه در سراسر کشور تاکید کرد و گفت: در نظر داریم تا مراکز رشد به عنوان بازوی شتاب دهنده در بحث توسعه مسائل مربوط به حوزه آی.تی و ارتباطات مطرح شوند.
این مقام مسوول خاطر نشان کرد: راه اندازی خط اعتباری ویژه در پست بانک از جمله ماموریت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پیشبرد بهتر فعالیت هاست.
6085/7320 / 6508
31/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]