تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867708976




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش صریح چین به جاسوسی آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
واکنش صریح چین به جاسوسی آمریکا




اندکی پس از ماجرای هشدار نیروی دریایی چین به عملیات جاسوسی و شناسایی هواپیماهای آمریکا بر فراز دریای جنوبی، پکن هواپیماهای نظامی خود را در آسمان مناطق غربی اقیانوس آرام به پرواز درآورد.





خبرگزاری ایرنا: اندکی پس از ماجرای هشدار نیروی دریایی چین به عملیات جاسوسی و شناسایی هواپیماهای آمریکا بر فراز دریای جنوبی، پکن هواپیماهای نظامی خود را در آسمان مناطق غربی اقیانوس آرام به پرواز درآورد.

اقدام چین در به پرواز در آوردن هواپیماهای نظامی خود در حالی صورت می گیرد که تنها یک روز از عملیات شناسایی هواپیماهای آمریکایی در مناطق مورد مناقشه چین با همسایگانش می گذرد که به باور کارشناسان، این موضوع واکنش مستقیم چین به حادثه اخیر محسوب می شود.

«شن جین که»، سخنگوی نیروی هوایی ارتش آزادیبخش چین شب گذشته (پنجشنبه) در نشستی خبری خود در شهر «نانجینگ» سعی کرد پرواز هواپیماهای چینی بر فراز غرب اقیانوس آرام را امری عادی نشان دهد و آن را یک تمرین نظامی ساده معرفی کند.

او در سخنان خود گفت: هواپیماهای نظامی چین برای نخستین بار ضمن پرواز بر فراز تنگه «میاکو» و مناطق غربی اقیانوس آرام، قصد داشتند توانایی خود را در عملیات هوایی راه دور مورد ارزیابی قرار دهند.

این مقام نظامی همچنین با اشاره به انتخاب مسیر پروازی هواپیماهای نظامی چین در جریان این تمرین گفت: ضمن آنکه حریم پروازی تعیین شده برای این هواپیماها، حریم بین المللی بوده است، ارتفاع پرواز و مسیر آن به گونه ای تعیین شده بود که تاثیری بر برنامه پروازهای بین المللی نداشته باشد.

در حالی که این اقدام نظامی چین تنها اندکی پس از پرواز شناسایی هواپیماهای جاسوسی آمریکایی در این حوزه صورت گرفته، سرهنگ «شن جین» می گوید، این اقدام صرفا یک تمرین نظامی معمولی در چارچوب برنامه های عادی سالانه ما برای آموزش خلبانان بود.

سخنگوی نیروی هوایی ارتش چین در ادامه تاکید کرد که این اقدام نظامی، بر علیه هیچ کشور و منطقه خاصی نبوده و برنامه ای معمولی محسوب می شود.

فراز دریای جنوبی چین و جزایر پراکنده در آن، طی چند روز گذشته بارها شاهد پرواز هواپیماهای شناسایی و جاسوسی آمریکایی بود و نیروی دریایی چین روز گذشته در اقدامی بی سابقه هشت بار به یکی از این هواپیماها هشدار داد و خواستار ترک آن از منطقه شد.

دریای جنوبی جایی است که چین آن را قلمرو خود می داند و حتی بر سر مالکیت آن نیز با برخی از همسایگانش مناقشه دارد.

وزارت امورخارجه چین نیز در واکنش به این اقدام آمریکا، خواستار رعایت مواضع بی طرفانه این کشور در منطقه شد و از آمریکا خواست با رعایت سیاست های مناسب، وارد مسائل حاشیه ای در منطقه دریای جنوبی نشود.

دولت چین از آمریکا خواسته است خود را از دریای جنوبی و مناقشات آن کنار بکشد و این مسایل را به چین و همسایگانش واگذار کند.

فیلیپین، ویتنام، مالزی، برونئی، تایوان و ژاپن کشورهایی هستند که ادعای مالکیت بر این مناطق را دارند و این موضوع بارها به مناقشه لفظی میان آنان و چین منجر شده است.







تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن