واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
حواشی جالب مجمع عمومی خانه احزاب
روز نو : مجمع عمومی فوقالعاده و عادی خانه احزاب که پس از گذشت سالها فراز و نشیب با وعده رئیس جمهور صبح امروز در سالن ۶۰۰ نفره وزارت کشور کار خود را آغاز کرد، با حواشی بسیاری همراه بود.
به گزارش ایلنا، پس از اتمام سخنرانی وزیر کشور و خروج وی که سخنران ویژه مجمع عمومی خانه احزاب بود، مقرر شد اعضا، هیات رئیسه خانه احزاب را انتخاب کنند. در همین راستا ۷ نفر از جمله کواکبیان، غفوریفرد، یاری، رئوفیان، کیهانی، مرتضویکیاسری و زارع فومنی کاندیدا شدند.
در ادامه رئوفیان به نفع مرتضویکیاسری از کاندیداتوری برای ریاست خانه احزاب انصراف داد.
همچنین هیات اجرایی صلاحیت زارع فومنی را برای کاندیداتوری در ریاست خانه احزاب رد کرد. چراکه به گفته آنها کاندیدای ریاست خانه احزاب باید حداقل یک سال عضو خانه احزاب باشد، در حالی که فومنی به تازگی مدارک خود را برای عضویت در خانه احزاب ارسال کرده بود.
در ادامه فومنی نسبت به این موضوع اعتراض کرد که در نتیجه انتقادهای او هیات اجرایی تصمیم گرفت وی نیز جزو کاندیداها باقی بماند.
در جریان رایگیری برای ریاست خانه احزاب برخی شخصیتها از جمله آیتالله موسوی تبریزی و محمدنبی حبیبی نسبت به روش رایگیری اعتراض داشتند و معتقد بودند ممکن است برخی از افرادی که رایها را جمعآوری میکنند یا رای میدهند، اصلاً نماینده احزاب نباشند. برای همین امرایی از سوی آیتالله موسوی تبریزی موظف شد که صلاحیت رایدهندگان و رایگیرندگان را بررسی کنند، به همین تا بررسی این موضوع رایگیری متوقف شد.
در جریان برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب برخی شخصیتها که اغلب آنها از چهرههای اصولگرا بودند، نسبت به کل مجموعه برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب اعتراضهایی داشتند؛ در این میان کوهکن و سجادی تلاش کردند مجمع عمومی امروز را غیر قانونی اعلام کنند.
محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی هم از جمله کسانی بود که به شیوه برگزاری انتقاد داشت و اعلام کرد که در این جلسه رای نمیدهد، چون جلسه را به عنوان جلسه مجمع عمومی احزاب نمیشناسد چراکه برخی در این جلسه ۳ برگه را گرفتند و برخی اصلاً نگرفتند و اصلاً از کجا مشخص است که این افراد نماینده کدام احزاب هستند.
بعد از انتخاب هیات رئیسه، رئیس موقت مجمع عمومی عادی و فوقالعاده خانهاحزاب کواکبیان به صورت شفاهی از نمایندگان احزاب درخواست کرد هر کسی موافق ادامه جلسه در جهت اصلاح اساسنامه است، اعلام کند که اکثریت حضار و نمایندگان احزاب با این موضوع موافقت کردند.
در ادامه این بخش محسن کوهکن نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری به مخالفت با این موضوع پرداخت و بیان کرد: هیات رئیسه موقت باید اجازه دهد نمایندگان احزاب اساسنامه را مطالعه و با مشورت و دید بازتری به موضوع بپردازند.
کاشفی با مخالفت با برخی اتفاقهای مراسم امروز مجمع گفت: بعد از چند وقت نمایندگان احزاب در یک جا جمع شدند، بهتر این است که به ادامه جلسه و بررسی اصلاح اساسنامه بپردازیم. این موضوع به بحث و درگیری بین نمایندگان احزاب و تشکلها با یکدیگر و هیات رئیسه موقت انجامید؛ که در این بین محسن کوهکن نامهای را به هیات رئیسه موقت ارائه داد مبنی بر اینکه اگر جلسه ادامه داشته باشد و قرار باشد رایگیری برای اصلاح اساسنامه انجام شود، آنها رای نخواهند داد.
با این وجود کواکبیان رئیس مجمع با ارائه تنفسی اعلام کرد بعد از نماز و ناهار ساعت ۱۴:۱۵ برای ادامه یا عدم ادامه جلسه برگزار خواهد شد که پایان این جلسه نیز با درگیریهای لفظی و تشنجهایی همراه بود.
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]