واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هفدهمین سفر استانی دولت، نماینده مجلس: ریزگردهای نمکی دریاچه ارومیه تهدیدی برای اقتصاد عجب شیر است مراغه - ایرنا - نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی گفت: ریزگردهای نمکی و شوری آب چاه های اطراف دریاچه ارومیه تهدیدی برای اقتصاد عجب شیر است.
مهدی دواتگری چهارشنبه شب در جلسه شورای اداری شهرستان عجب شیر در حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، افزود: احیای این دریاچه در اولویت خواست های مردم منطقه قرار دارد.
وی اظهار کرد: کشاورزی و گردشگری دو محور اصلی توسعه و اشتغال زایی در عجب شیر به شمار می رود و توسعه و رونق آنها نقشی مهم در ایجاد درآمد برای مردم این شهرستان ایفا می کند.
دواتگری ادامه داد: علاوه بر ریزگردهای نمکی حاصل از خشک شدن دریاچه ارومیه، کاهش آبهای زیر زمینی نیز زندگی و اقتصاد مردم این شهرستان را تهدید می کند.
وی با اشاره به اینکه کشاورزی نقطه اتکا اقتصاد مردم این شهرستان است، یادآوری کرد: با ایجاد اشتغال جایگزین به جای کشاورزی، مشکل بیکاری مردم برطرف می شود.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی، گفت: با پیگیری لازم برای تخصیص اعتبار جهت سرعت بخشی در اجرای طرح بیمارستان جدید شهرستان عجب شیر، طرح تکمیل این بیمارستان در سال جاری تداوم می یابد.
دواتگری افزود: برای تملک کنارگذر غربی این شهرستان در سال گذشته بیش از 35 میلیارد ریال هزینه شده و تکمیل آن به 200 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که در این زمینه پیگیری لازم انجام شده است.
فرماندار عجب شیر نیز در این جلسه خواستار تخصیص اعتبار برای سرعت بخشی در ساخت بیمارستان جدید این شهرستان شد و گفت: تاکنون این طرح 17 درصد پیشرفت داشته است.
ابراهیم طاهری افزود: طرح کنارگذر عجب شیر نیز از سال 85 آغاز شده و حدود 10 کیلومتر آن بلاتکلیف مانده که برای تکمیل آن نیاز به تخصیص اعتبار است.
وی با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه حدود 50 کیلومتر با این شهرستان مرز دارد که بیشترین مرز مشترک در سطح استان است، اظهار کرد: با تحقیقات بعمل آمده، عجب شیر در سال های آتی از لحاظ وضعیت آبی با بحران جدی مواجه خواهد شد.
طاهری ادامه داد: از رییس جمهوری انتظار داریم با تخصیص اعتبار برای تکمیل پایاب سد قلعه چای و تغییر الگوی آبیاری، به رفع مشکلات مردم این شهرستان کمک کند.
وی تقویت حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در عجب شیر را فرصتی برای توسعه و شکوفایی اقتصاد این شهرستان دانست و گفت: طرح فضای سبز و لجن درمانی در بندر رحمانلو با دو میلیارد ریال اعتبار اجرا می شود.
فرماندار عجب شیر خواستار تغییر کاربری حمام تاریخی نوبهار این شهرستان به نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی پس از اتمام عملیات مرمتی این اثر شد و گفت: عجب شیر 106 اثر تاریخی ثبت شده دارد که بیشتر آنها نیاز به مرمت دارد و تامین اعتبار برای احیای آنها ضروری است.
امام جمعه عجب شیر نیز در این جلسه با اشاره به آثار تاریخی زیاد در این شهرستان، خواستار ارتقای نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عجب شیر به اداره شد.
حجت الاسلام محمود شربیانی بر ایجاد زیرساخت های لازم، تعریض جاده و تامین امکانات لازم برای سرمایه گذاران و گردشگران در منطقه گردشگری قلعه چای عجب شیر تاکید کرد.
وی یادآوری کرد: با توجه به اقدامات انجام شده در این شهرستان، افق قابل توجهی پیش روی توسعه گردشگری عجب شیر قرار دارد.
شهرستان عجب شیر با 85 هزار نفر جمعیت در 98 کیلومتری جنوب غربی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
7485/8023/1756/ 6508
31/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]