واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تشریح جزئیات همایش الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و هفتمین کنگره پیشگامان پیشرفت
با داوری هایی که با ۹۰ شخصیت علمی صورت گرفته، ۳۵۰ مقاله ارائه شده به همایش الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برای ارائه مناسب تشخیص داده شده است که در مدت دو روز ارائه می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، چهارمین همایش الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و هفتمین کنگره پیشگامان پیشرفت با موضوع «پیشرفت ایران، گذشته، حال وآینده» صبح امروزدرمحل کتابخانه ملی جمهوری اسلامی آغاز شد. در دو روز برگزاری این همایش که به همت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و با حضور حدود 500 تن از صاحبنظران و پژوهشگران علاقهمند مباحث پیشرفت برگزار می شود بالغ بر 350 مقاله طی نشستهای تخصصی مختلف ارائه میشود. دبیر چهارمین همایش الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در تماس تلفنی با برنامه «پیشخوان خبر» شبکه خبر، درباره اهداف برگزاری این همایش ها گفت: ما امسال دو همایش برگزار کردیم. یکی چهارمین همایش الگوی اسلامی ایرانی «پیشرفت ایران، گذشته، حال و آینده» و دیگری هفتمین کنگره پیشگامان پیشرفت.
دکتر هادی اکبرزاده افزود: هر دو همایش دارای اهداف یکسانی است اما مخاطبان متفاوتی دارد. در چهارمین همایش الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، مخاطبان ما شخصیت های علمی، پیشکسوتان، فرهیختگان و شخصیت های حوزوی و دانشگاهی هستند.
وی تاکید کرد: در کنگره پیشگامان پیشرفت مخاطبان بیشتر جوانان خواهان پیشرفت کشور حضور دارند.
وی درباره موضوع همایش گفت: همایش تحت عنوان «پیشرفت ایران، گذشته، حال و آینده» سه برهه زمانی را تشکیل می دهد. یکی تحولات تاریخ است، فراز و فرود به تحولات تاریخ، که ما می خواهیم بررسی کنیم و اینکه این نگاه که چه درس ها و عبرت هایی را ما از تاریخ خودمان و از فراز و فرود تمدنی جامعه خود برای پیشرفت امروز کشور می توانیم دریافت کنیم .
دکتر هادی اکبرزاده گفت: حوزه دیگر حوزه بررسی ظرفیت ها، سرمایه های ماندگار ماست که ما عمدتاً به سرمایه های بالقوه و پنهان اما قابل استحقاق توجه داریم که صاحبنظران این سرمایه ها را تبیین کنند و مشخص کنند و بیینیم برای پیشرفت کشور چگونه می توانیم آنها را از بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم. اما حوزه دیگری که می توان به آن اشاره کرد حوزه آینده پژوهی است، ما به هر حال تحولات موضوعی را در آینده روبرو خواهیم بود که بایستی ارزیابی کنیم، تحولات آینده را رصد کنیم و پدیده هایی را که گمان می رود در آینده رخ بدهد و اندیشمندان باید درباره گفتمان هایی که در آینده در عرصه های مختلف داخلی به وجود خواهد آمد بررسی کنند و برای برنامه های بلندمدت آینده باید از هم اکنون ارزیابی های مختلف را داشته باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که همایش امروز در مقایسه با سه دوره قبل که برگزار شده چه ویژگی ها و تفاوت های خاصی دارد؟، گفت: از نظر تعداد افراد و تعداد مقالاتی که ما دریافت کرده ایم و هایش امسال بیش از دو برابر نسبت به همایش سال قبل افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: امسال حدود 600 مقاله در همایش به دست ما رسیده که در مقایسه با سال قبل که 265 مقاله بود بیش از دو برابر افزایش را نشان می دهد.
وی تاکید کرد: با داوری هایی که با 90 شخصیت علمی صورت گرفته، 350 مقاله ارائه شده به همایش برای ارائه مناسب تشخیص داده شده است که در مدت دو روز ارائه خواهد شد، بنابر این خود کمیت کار نشان دهنده یک توجه جامعه علمی به این مبحث است، ضمن اینکه از لحاظ کیفیت مقالات و افرادی که شرکت می کنند هم ما یک رشدی را شاهد هستیم.
وی افزود: بیش از 500 تن از شخصیت های علمی کشور، در این همایش حضور دارند؛ اضافه بر این ما چند صد جوان دلبسته پیشرفت کشور که تحت پوشش کنگره حضور دارند که حدود 600 مقاله جوانان درباره پیشرفت را به کنگره فرستاده اند و مجموعاً بیش از 300 مقاله انتخاب شده و در لوح فشرده قرار گرفته و بیش از 40 نفر از آنها مقالات خود را به صورت شفاهی ارائه خواهند کرد و بنابر این ما هم از لحاظ کمیت و هم از لحاظ کیفیت یک رشدی را نسبت به سال های قبل مشاهده می کنیم؛ ضمن اینکه ما نخستین باری است که ما کنگره و همایش را همزمان برگزار می کنیم و از دید من زمان آن رسیده که جوانان ما نیز در جلسه های تخصصی با دیدگاه های اندیشمندان در حوزه مربوط به پیشرفت آشنا شوند.
چهار شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]