تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860483886




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهره برداری حداکثری از امکانات و سرمایه های موجود آذربایجان غربی ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار: بهره برداری حداکثری از امکانات و سرمایه های موجود آذربایجان غربی ضروری است ارومیه - ایرنا - استاندار آذربایجان غربی گفت: بهره برداری حداکثری از امکانات و سرمایه های موجود استان ضروری بوده و این موضوع نیازمند توجه است.


قربانعلی سعادت روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: توجه حداکثری و بهره برداری بهینه از امکانات و سرمایه های استانی به ویژه فضاهای ورزشی و آموزشی با توجه به فرا رسیدن ایام اوقات فراغت تابستانی مهم است.
وی با بیان اهمیت نگاه کاربردی به مسایل بخصوص در حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: نوجوانان و جوانان ما نیازمند غنی سازی اوقات فراغت به بهترین وجه ممکن هستند و این قابل قبول نیست که سالنهای ورزشی استان به خاطر کمبود اعتبارات بلااستفاده باقی بمانند.
سعادت ادامه داد: مسوولان آموزش و پرورش آذربایجان غربی باید در راستای جذب جوانان و نوجوانان به اماکن ورزشی تلاش کنند و استانداری نیز در زمینه تجهیز و تعمیر سالنهای ورزشی آماده همکاری با نهاد آموزش و پرورش است.
وی در باره غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تابستان اظهار کرد: مقتضیات سنی دانش آموزان استان در این زمینه متفاوت است و ضروری است تا محتوای برنامه های تدارک دیده شده متناسب با سن جامعه تحت پوشش تدوین شود.
استاندار آذربایجان غربی گفت: باید در راستای پر محتوای کردن برنامه های اوقات فراغت تابستان دانش آموزان تقویت فعالیتهایی مانند اردوهای هجرت نیز مورد توجه باشند تا دانش آموزان علاوه بر آموزش یاری به همنوعان کارهای عملیاتی و اثربخش توام با خاطرات خوب را نیز به دست آورند.
سعادت گفت: نباید در طراحی و تدوین برنامه های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان استان سلایق آنان را نادیده گرفت و باید برنامه های تدوین شده برای اوقات فراغت دانش آموزان به دقت ارزیابی شوند.
وی مهارت آموزی دانش آموزان و ارتقا سطح مهارتی آنان را در طی حضور در کلاسهای آموزشی مهم عنوان کرد و افزود: این امر باید به عنوان یک برنامه محوری برای پربار کردن اوقات فراغت آنان مد نظر مسوولان امر قرار گیرد و با استمرار درست این برنامه ها، آموزش های مختلف در دانش آموزان نهادینه می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این جلسه گزارشی از اقدمات و فعالیت های انجام شده برای بزرگداشت هفته معلم و نیز برنامه های تهیه شده برای اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان را ارائه کرد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز با اشاره به اجرای نظام آموزشی 3-3 به بیان چالشهای مطرح در این مورد پرداخت.
آذربایجان غربی دارای 570 هزار دانش آموز است که در 5500 مدرسه مشغول به تحصیل هستند و از این تعداد حدود 50 درصد در مدارس مقطع ابتدایی تحصیل می کنند.
7125/6008



30/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن