واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در دیدار صمیمی با رحمانیفضلی
دانشجویان افغانستانی از روشنگری وزیر کشور در ارایه تصویر واقعی از زندگی مهاجران تقدیر کردند
جمعی از دانشجویان افغانستانی کانون فردوس ملل دانشگاه شهید بهشتی در دیداری صمیمی با وزیر کشور ایران ضمن تقدیر از این مقام ایرانی در ارائه تصویر واقعی از زندگی مهاجرین، مشکلات خود را با وی در میان گذاشتند.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، جمعی از دانشجویان افغانستانی کانون فردوس ملل دانشگاه شهید بهشتی با عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور دیدار و گفتگو کردند. در ابتدای این دیدار، دانشجویان افغانستانی از سخنان اخیر وزیر کشور درباره مهاجرین در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر کردند. دانشجویان افغانستانی خطاب به وزیر کشور ایران تأکید کردند که سخنان وی در صحن علنی مجلس ادعای مطرح شده درباره اشغال بازار کار ایرانیها توسط مهاجرین را کاملا رد کرده و همچنین میزان جرم و جنایت مهاجرین را اندک و تبلیغات رسانهای دانسته است.
در ادامه این دیدار صمیمی، دانشجویان افغانستانی درخواستهای خود را که در نامهای مکتوب کرده بودند، خدمت وزیر محترم تقدیم کرده و وی نیز ضمن بررسی نامه قول مساعدت و پیگیری خواسته های دانشجویان را داد. در بخشی از این نامه آمده است: موضعگیری و تحلیل درست حضرتعالی در تبیین و تشریح صحیح واقعیتهای جامعه مهاجرین افغانستانی مقیم جمهوری اسلامی ایران در صحن رسمی مجلس شورای اسلامی، بسیار قابل قدر و ارزشمند بوده و نقطه عطفی خواهد بود در تغییر مثبت نگاه جامعه ایرانی و جامعه مهاجرین، بهبود نگاه مسئولان و سران کشور و ایجاد فضای گفتمان کارشناسی و دقیق. در ادامه این نامه آمده است: در این راستا ما جمعی از دانشجویان افغانستانی از این نگاه و حرکت جنابعالی استقبال نموده و آن را سرآغاز فصل جدیدی از مناسبات دوستانه بین دو جامعه میزبان و مهمان میدانیم. دانشجویان افغانستانی در این نامه یادآور شدهاند: با توجه به تاکید و دستور مقام معظم رهبری مبنی بر ثبتنام همه دانشآموزان افغانستانی، چه با اقامت قانونی و چه فاقد مدرک اقامتی در مدارس دولتی، خواهشمندیم در جهت قانونی و اجرایی کردن این دستور در سطح کشور همکاری لازم را مبذول فرمایید. در ادامه این نامه آمده است: افزایش هزینههای تمدید کارت آمایش 10 و کارت کارگری در سال 94، پرداخت این هزینهها برای خانوادههای مهاجرین که عموماً از قشر کارگر و زحمتکش جامعه بوده و فاقد کار و درآمد ثابت هستند، دشوار و در بعضی موارد غیرممکن است. دانشجویان افغانستانی همچنین تأکید کردند که محدودیتهای شغلی تعریف شده برای مهاجرین در حوزههای چهارگانه، عموماً جزو شغلهای یدی و بدون تخصص است. این در حالی است که نسل جدید جامعه مهاجر، دارای افراد متخصص و تحصیل کرده در حوزههای مختلف میباشد. در ادامه این مصالبات دانشجویی آمده است: استفاده از پتانسیل این قشر بصورت قانونی در حوزه تخصصشان قطعاً به نفع اقتصاد کل جامعه خواهد بود. دانشجویان افغانستانی کانون ملل دانشگاه شهید بهشتی در پایان خاطر نشان کردند: روشنگری، بیان حقایق و اهتمام در ارایه تصویر واقعی از زندگی مهاجرین، نشانگر آگاهی، بصیرت و دوراندیشی شما در روابط سیاسی و اجتماعی ملت ایران و ملت افغانستان است. ما دانشجویان افغانستانی وظیفة خود میدانیم که از زحمات و کوششهای بیدریغ شما در این مسیر تقدیر و تشکر کنیم و از خداوند منان عزتمندی و توفیق روز افزون شما را خواستاریم. /انتهای پیام/
94/02/30 - 11:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]