تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك عالم برتر از هزار عابد و هزار زاهد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830960401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضعف مدیریتی در فدراسیون فوتبال به بهانه واقعه تبریز


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ضعف مدیریتی در فدراسیون فوتبال به بهانه واقعه تبریز تهران - ایرنا - سایت الف در ستون تعاملی خود نوشت: پس از آنکه ماجرای کهنه و کشدار فوتبال ما از ابعاد مختلف زخم ناسوری شد که امیدی بر بهبود آن لااقل به این زودی ها متصوّر نبودیم و هنوز تب داغ ماندن یا نماندن سر مربی تیم ملی فروکش نکرده بود که این روزها ماجرای عجیب و غریب استادیوم تبریز و اعلام اشتباه عمدی نتیجه دیدار همزمان که در اصفهان برگزار می شد، همه را در بهت و حیرت فرو برد که نقل محافل و رسانه هاست.


در ادامه مطلب آمده است: مگر نه اینکه قهرمانی یک تیم فوتبال یک رویداد صرفآ ورزشی است که قاعدتآ اثرات چندانی در حوزه های سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی ندارد؟ اگر چنین است – که هست - پس چگونه در یک فاصله زمانی هفت – هشت دقیقه ای تمام وسائل ارتباطی و رسانه ای همزمان دچار اختلال میشود؟ ( به نقل از مدیر عامل تیم نفت تهران در مصاحبه با رسانه ها ) و مگر منافعی غیر از "یک موفقیت ورزشی مطلق " در میان است که امکان رسوخ در سیستم کنترلی و اداری کشور وجود داشته باشد؟ درتجزیه و تحلیل ماهیت امروز فوتبال ما و اتفاقاتی از این دست که خارج از حوزه ورزش و قهرمانی و .. است، صرفنظر از افت شدید بازیکنان از لحاظ کیفی و کمّی که خود داستان کشدار و غم انگیز دیگری است ، ریخت و پاشهای کلان که بعضآ رنگ و بوئی از فساد سنگین مالی بخود میگیرد، وضعیت ناخوشایند امروز را موجب شده که چنین وقایع بیسابقه ای در دنیای ورزش را شاهدیم.
شک نیست که صرفنظر از این که فاصله فوتبال ما روز بروز با آسیا و جهان بیشتر میشود، علل اصلی را باید درعدم ثبات مدیریتی و انتساب مدیران ناکارآمد سیاسی که به ورزش و بویژه فوتبال تسرّی پیدا کرده جستجو کرد.(1) و همین جاست که بیراهه رفتن فوتبال ما آغاز میشود.اگر بپذیریم که سوءمدیریت و فقدان صلاحیّت مدیریتی بنیان هر سیستم – حتی کارآمدی - را متزلزل خواهد کرد، از فوتبالی که بشدت از سوء مدیریت رنج می برد و گردش مالی سالانه آن به دهها میلیارد تومان میرسد، چه انتظاری میتوان داشت؟ همین دو نکته مهم که اشاره شد زمینه مناسبی برای گرایش به انحراف مالی و وقایعی از جنس واقعه تبریز را فراهم نخواهد کرد؟ درکنترل هر سیستم موفّق که از مدیرانی کاربلد، با ثبات و قدرتمند سود میبرد کوچکترین خطایی رخ نخواهد داد و اگر هم رخ دهد قبل از آنکه نضج گرفته و رسانه ای شود در نطفه خفه خواهد شد.
متاسفانه آنچه در سیستم اداره فوتبال ما رخ می دهد شیوه ای بکلی متفاوت است. از یکسو خلاء مدیریتی قدرتمند در راس هرم اداره فدراسیون فوتبال که بصورتی وارونه از سوی تعدادی مربی که بصورت چرخشی در تیم های مطرح کشور جابجا می شوند و تعدادی بازیکن نما که با ایرادات قابل توجه و بدور از دنیای حرفه ای – به معنای عام کلمه – از این تیم به آن تیم شده و با بی اخلاق ترین آنها نیز برخورد قاطع ومتناسبی صورت نمی گیرد منفعلانه عمل کرده و هیچ در اندیشه پیشرفت منطبق با علم روز فوتبال جهان نیست و از سوی دیگر رخنه و رشد افراد و مراکزی که فاقد صلاحیت لازمند، بی شبهه زمینه مناسبی برای ریخت و پاش های کلان و گرایش به سوی حواشی و باند بازی و تبانی و ... بالاخره بسوی فساد خواهد بود. از تازه ترین نمونه های شاخص ضعف مدیریتی را در ماجرای ابقای سرمربی کنونی تیم ملی بوضوح دیدیم. بعد ازماه ها کش و قوس و ناتوانی فدراسیون درانجام ابتدائی ترین مسئولیت، بالاخره در پاسخ به مطالبات عمومی و با دخالت مستقیم دولت و معرفی نماینده تام الاختیار، ماجرا با ماندن سرمربی پرتقالی تیم ملی و در یک مقطع چند روزه به ظاهر خاتمه پیدا کرد. اما چند روز بعد و در نهایت تعجب موضعگیری تند وزیر ورزش و انتقاد شدید شخصی ایشان از این مربی را شاهد بودیم ! طبیعی است سئوال بزرگی در اذهان عمومی شکل می گیرد که چگونه وزارت ورزش با هدف پایان دادن به ماجرا نماینده تام الاختیار معرفی می کند اما بعد از چند روز بالاترین مقام ورزش کشور دوباره کار ساده انتخاب سرمربی را زیر سئوال برده و فرآیند بظاهر پایان یافته آنهم با حضور نماینده خود را مجددا وارد بحران می کند؟
نقدی که بر روال سیاسی وزارت ورزش وارد است اینکه مثلآ آیا امکان آن نبود قبل از معرفی نماینده تام الاختیار و حضور در فرآیند تصمیم گیری، ابهامات امروز جناب وزیرپاسخ داده میشد؟ حال که موضوع بظاهر با دخالت وزارت ورزش در ابقاء سرمربی تیم ملی ظاهرآ بخوشی فیصله پیدا کرده، چه الزامی به رسانه ای کردن ابهامات جناب وزیردر میان بوده؟ اگر افکار عمومی این روند نادرست را به تاثیر گذاری مراکز غیر مسئول نسبت دهد، بخطا رفته است؟ آیا مجموعه این فرآیند ناشی از ضعف مدیریتی و ناتوانی فدراسیون فوتبال از بدیهی ترین مسئولیتهای مدیران این نهاد ورزشی نیست؟
فوتبال ما حکایت غم انگیزی دارد. بعد از هر تورنمنت رسانه ها، کارشناسان و پیشکسوتان فوتبال به ایرادات اساسی اشاره کردند و بیراهه رفتن فوتبال با این سیستم مدیریتی و این روال سنتی و"تاکتیک حسینقلی خانی " را به نقد کشیدند. گفتند و گفتیم که فوتبال جهان بسرعت در حال پیشرفت است. حواشی و اتفاقات عجیب و غریب و آنچه در تبریز گذشت نتیجه مستقیم ضعف مدیریتی است. آن دریابیم و طرحی نو در اندازیم. بار دیگر میگویم " آینده خیلی زود فرا میرسد".
(1) – فوتبال امروز زنگ ورزش نیست که دانش آموزان را به حیاط بفرستند.فوتبال یک علم است که مدیریت علمی خاص خود را میطلبد. انتخاب مدیران سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در حوزه ورزش و بویژه فوتبال نتیجه منفی خواهد داشت. مانند آنچه امروز فوتبال ما رخ داده است.
اول**



30/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن