تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826859120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجازه ندادن به رشد سرمایه های اجتماعی از بین بردن محیط زیست است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست: اجازه ندادن به رشد سرمایه های اجتماعی از بین بردن محیط زیست است گرگان - ایرنا - معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اجازه ندادن به رشد سرمایه های اجتماعی، سرمایه محیط زیست را از بین می برد.


به گزارش ایرنا مهناز مظاهری روز سه شنبه در مراسم گشایش نخستین کارگاه آموزشی «نقش شبکه سازمان های مردم نهاد محیط زیستی برای ارتقاء اجتماعی» در گرگان افزود: رؤسای شبکه ها و فعالان محیط زیستی تجربه بالایی دارند اما باید این تجربه همراه با دانش نیز باشد.
وی اظهار کرد: ما مدیریت سرمایه های اجتماعی را برای ارتقاء سرمایه محیط زیست نیاز داریم زیرا اگر در 9 سال و نیم گذشته از فعالیت سمن های محیط زیستی جلوگیری نمی شد امروز مشکلات زاگرس، زاینده رود، زنده رود و بسیاری جاهای دیگر را نداشتیم.
وی با بیان این که از عمر بشر بر روی کره زمین 10 هزار سال می گذرد اظهار کرد: اما نحوه استفاده بشر از این کره خاکی در این مدت به گونه ای بوده که از عمر شش میلیارد ساله زمین، گویی بشر بیش از چهار میلیارد سال بر روی آن زندگی کرده است.
وی ادامه داد: اکنون وضعیت طوری شده که روزانه سه گونه ماهی از دست می رود، جنگل ها با گونه های گیاهی نادر از بین می روند و ما به دنبال جاده سازی در جنگل هستیم، از سوی دیگر در همین استان از منابع آب زیرزمینی برای کشت برنج استفاده می شود که نمونه های دیگر آن در سراسر کشور مشهود و ملموس است.
مظاهری گفت: نشست امروز بعد از قریب به دو سال از تشکیل شبکه سازمان های مردم نهاد محیط زیستی آن قدر مهم بود که رییس سازمان قصد داشت در این کارگاه حضور داشته باشد اما به دلیل سفر خارجی ضروری نتوانست بیاید.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در کشورهای دیگر دنیا برای تشکیل سازمان های مردم نهاد تلاش می کنند در صورتی که ما در ایران در حوزه محیط زیست قریب به 420 تشکل داشتیم و امروز به 772 تشکل رسیده اما آن چه برای ما مهم است کیفی سازی فعالیت های این سمن هاست.
به گفته مظاهری امروز در آمریکا بیش از دو میلیون و 700 هزار سمن برای جمعیت 300 میلیونی آن وجود دارد اما بیشترین آلودگی در آمریکا گزارش شده و این نشان می دهد که آنان به کمیت سمن ها توجه می کنند ودر واقع این کشور به اندازه 3.5 کره زمین استفاده اکولوژیک داشته و در ایران نیز این میزان 1.5 کره زمین است که اگر ما هم به همین روال پیش رویم به عدد 2 خواهیم رسید که این مهم یک تهدید محسوب می شود.
وی یادآور شد: از سوی دیگر در کشوری مانند هندوستان در آموزه های دینی اش صحبت از جهان هستی کرده و آمار جا پای اکولوژیک گذاشتن در این کشور تنها 0.6 است و این نشان می دهد که آنان به آموزه های دین بیشتر از ما توجه می کنند و به جهان هستی و طبیعت بیش از ما احترام می گذارند.
معاون سازمان محیط زیست همچنین گفت: دولت تدبیر و امید به تشکل ها و سمن ها اعتقاد راسخ دارد و کلیدی که رییس جمهور در زمان انتخابات معرفی کرد در بحث محیط زیست و مسائل زیست محیطی به دست همین سمن هاست که باید آن را در قفل محیط زیست بیاندازیم و این قفل گذشته را باز کنیم.
مظاهری یادآور شد: حفاظت محیط زیست برای سازمان های مردم نهاد یک تسهیل گر محسوب می شود و امیدواریم با برنامه ریزی که در برنامه ششم توسعه داریم این سمن ها در مجلس کرسی داشته باشند و حتی در کمیسیون های فرعی دولت حضور داشته باشند و بحث کنند و اساسنامه علمی کارشناسانه به دولت ارائه دهند.
وی ادامه داد: نقشه راه باید در دستان شما باشد و آموزش در دست بگیرید و به مردم نیز در جهت فرهنگ سازی آموزش دهید.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برای تولید و صنعت برخی مردم فکر می کنند که با از بین بردن محیط زیست، مشکلات اشتغال و اقتصاد آنان حل می شود، این در حالی است که از سوی دیگر معضلات آینده زیست محیطی را که آسیب های زیادی به آنان وارد می کند را به علت نداشتن شناخت و آگاهی کافی، نمی بینند.
به گفته معاون سازمان محیط زیست یک ضلع از مثلث توسعه پایدار بحث فرهنگ سازی است که در اقتصاد گنجانده شده و امروز بعد از دو دهه سیاستگذاری توسعه پایدار باید آن سیاست ها را اجرایی کنیم.
مظاهری تاکید کرد: ما بر اساس اصل 50 قانون اساسی برای خود و آیندگان در قبال محیط زیست مسئول هستیم.
نخستین کارگاه آموزشی نقش شبکه سازمان های مردم نهاد محیط زیستی برای ارتقاء سرمایه اجتماعی از روز سه شنبه در گرگان مرکز استان گلستان آغاز به کار کرده است.
در این دوره کارگاهی که به مدت سه روز در سالن آمفی تئاتر اداره کل محیط زیست استان گلستان در حال برگزاری است رؤسای شبکه سمن های محیط زیستی کشور حضور دارند.
در قالب این دوره، پنج کارگاه با موضوع ویژگی های سازمان های مردم نهاد، وضعیت توسعه و برنامه ریزی کلان در کشور (محیط زیست)، نحوه تبدیل تشکل های مردم نهاد به مقام مشورتی در سازمان ملل، مدیریت شبکه پس از شکل گیری شبکه های استانی و مدیریت حوزه آبخیز برگزار می شود.
همچنین در نخستین روز این کارگاه دو پنل با حضور کارشناسان و متخصصان امر برگزار می شود.
مدیریت کارگاه ها را نیز دکتر هوشنگ جزی، دکتر سعدالدین، دکتر گلشن پژوه و دکتر اردشیر گراوند بر عهده دارند.
در حاشیه این دوره، آشنایی نمایندگان سمن های شبکه استانی با برنامه های جشنواره بین المللی فیلم سبز و بازدید از شرکت آریا زیست پاک به همراه بازدید از تالاب های بین المللی آلاگل، آجی گل و آلماگل اجرا خواهد شد.
در این کارگاه که اولین مورد بعد از تشکیل شبکه سمن های محیط زیستی کشور (حدود دو سال قبل) است محمد درویش مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، ناصر مقدسی قائم مقام سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به همراه چند تن از مسوولان کشوری و استانی حضور دارند.
در استان گلستان 38 تشکل زیست محیطی به صورت اسمی وجود دارد که تنها 11 تشکل ثبت شده هستند و مابقی در حال تکمیل مراحل ثبت نام می باشند.
3014/6159 / 1539



29/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن