واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۷:۲ب.ظ)
معاون استاندار: جامعه براي رفع مشکلات بيکاري به کارآفرين نياز دارد موج - معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري گفت: جامعه براي رفع مشکلات بيکاري به کارآفرين نياز دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ حاتمي در مراسم تجليل از اساتيد و دانشجويان برتر دانشگاه علمي و کاربردي فني و حرفهاي که در سالن اجتماعات اداره کل آموزش فني وحرفه اي استان کرمانشاه برگزار شد، به اهميت کار مراکز علمي و کاربردي اشاره کرد و اظهار داشت: ايجاد تناسب ميان دانشجويان رشتههاي فني و نظري در اين استان نيازمند بازنگري و ارائه راهکار است.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري کرمانشاه با اشاره به اينکه جامعه براي رفع مشکلات بيکاري به کارآفرين نياز دارد، بيان کرد: امروزه فاصله و جدايي مسير دانشگاه و صنعت به مفهوم عام جامعه از مشکلات اساسي کشور و بهويژه استان کرمانشاه است و مراکز آموزش فني و حرفهاي و علمي و کاربردي با همکاري صنعتگران مهمترين نقش را در نزديک ساختن حوزه علمي و اجرايي در جامعه بر عهده دارند.
حاتمي از شناسايي ۱۰ مرکز استارت آپ در کشور طي سال گذشته خبرداد و گفت: امسال نيز برنامه ريزي هاي لازم براي شناسايي ۳۰ مرکز استارت آپ ديگر صورت گرفته و در دستور کار است .همچنين دومين مرکز استارت آپ کشور در استان کرمانشاه راه اندازي خواهد شد که اين مرکز که پس از تهران تنها مرکز استارت آپ کشور خواهد بود به زودي در استان کرمانشاه و با هدف شناسايي نخبگان استان و رسيدن به راهکارهايي براي توسعه استان راه اندازي مي شود.
معاون استاندار با تاکيد بر معضل بيکاري موجود در استان، راه اندازي مرکز استارت آپ را آغازي براي ارائه راهکارهاي مناسب در رفع اين مشکل برشمرد و تصريح کرد: با راهاندازي مرکز استارت آپ و ارائه الگوها و مدلهاي جديد کسب و کار توسط نخبگان جذب شده در اين مرکز مي توان به ايجاد اشتغال در استان و اشتغالزايي اميدوار بود و اين مرکز مي تواند نقش مهمي را در اين زمينه ايفا کند.
وي بر حمايت از شرکت هاي دانش بنيان تاکيد کرد و گفت: هم اکنون هشت مرکز رشد در استان کرمانشاه فعاليت داشته و شرکت هاي موجود در اين مراکز رشد با بهره گيري از حمايت صندوق کار آفريني مهر و اميد مي توانند در رفع مشکل بيکاري استان کمک کننده باشند.
معاون استاندار از اجراي ۱۰۰ پروژه در حوزه IT به عنوان زيرساخت اجراي پروژه استان مجازي خبر داد و گفت: براي اين موضوع به دنبال جذب سرمايه گذار خصوصي در داخل و خارج استان هستيم که بتوانيم هر چه سريعتر پروژه استان مجازي را در استان عملياتي و به نتيجه برسانيم.
وي از فعاليت چهار کنسرسيوم بزرگ در حوزه IT در استان خبرداد که طي ماه هاي گذشته تشکيل شده اند و گفت: کنسرسيوم هاي ذکر شده مي توانند نقش مهمي در اجراي پروژه هاي ذکر شده براي تبديل استان به استان مجازي داشته باشند.
معاون استاندار کرمانشاه اشاره اي به کشورهاي توسعه يافته و پيشرفت هاي آنان در حوزه هاي علمي داشت و گفت: اين کشورها با ترويج روحيه مسئوليت پذيري در جامعه توانسته اند به اين جايگاه دست يابند.
وي بر ترويج روحيه ايثارگري نيز در جامعه تاکيد کرد و داشتن اين روحيه را زمينه ساز اصلي پيروزي ملت ايران در هشت سال دفاع مقدس برشمرد.
حاتمي افزود: ترويج اين روحيه در شرايط کنوني کشور نيز مي تواند عامل پيروزي، ترقي و توسعه باشد.
معاون استاندار کرمانشاه، بار ديگر نبود يک حلقه واسط بين دانشگاه و بازار کار و صنعت را يکي از مهمترين مشکلات در سر راه توسعه و اشتغال کشور و استان دانست و تصريح کرد: راه ايجاد اين حلقه واسط مهارت است و بايد به سمت مهارت آموزي حرکت کرد.
وي افزود: استان کرمانشاه از نظر داشتن رشتههاي فني ضعيف بوده و اين موضوع يکي از مهمترين مشکلات فارغ التحصيلان براي بازار کار است که از مهارت کافي برخوردار نيستندو ما براي توسعه استان نيازمند کارآفريناني با روحيه ايثارگري و هم چنين مجهز به مهارت هاي فني و مهارتي برپايه علم و دانش هستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]