واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرمانده انتظامی استان کرمان: مطبوعات پلیس را کمک کنند کرمان - ایرنا - فرمانده انتظامی استان کرمان با تاکید بر نقش مطبوعات برای افزایش انضباط در جامعه گفت: از مطبوعات می خواهیم در جامعه ای که دغدغه ها و تنگناهای مردم زیاد است، پلیس را کمک کنند.
به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی خانه مطبوعات استان کرمان سردار حسین چناریان در بازدید از خانه مطبوعات استان ضمن اظهار خرسندی از بازگشایی مجدد این تشکل صنفی افزود: ما می دانیم که خانه مطبوعات مرکز هدایت و هماهنگی مطبوعات استان است و نقش موثری در این حوزه دارد؛ اکنون هم خرسندیم که این خانه فعال شده است.
وی خاطرنشان کرد: بنده کار به مسایل خاص این نهاد ندارم ضمن اینکه با همه دوستان تاکنون ارتباط و تعامل داشته ایم ولی امروز به عنوان پلیس، خوشحالیم که خلاء وجود چنین مرکز هدایت کننده ای را دیگر احساس نمی کنیم.
فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه ما جامعه پرمساله ای داریم اظهار کرد: در بسیاری نقاط دنیا احساس امنیت مردم بالاست چون مسایل اجتماعی آنها کم و کنترل شده است اما ما در حالی که ناامنی نداریم، شاهد عدم احساس امنیت در مردم هستیم.
وی ادامه داد: در جامعه ما مسایل اجتماعی، بدرفتاری، بی انضباطی و مهاجرت های متعددی وجود دارد که باعث شده مردم احساس امنیت خود را از دست بدهند.
سردار چناریان در تشریح گفته خود به ذکر مثالی پرداخت و افزود: همین که شما پشت چراغ قرمز ایستاده و می بینید خودرویی چراغ قرمز را عبور می کند، خود این اتفاق در شما احساس ناامنی ایجاد می کند.
وی تصریح کرد: ما بر نقش مطبوعات برای آرام کردن مردم و افزایش انضباط در جامعه تاکید داریم؛ خوشبختانه فعالان مطبوعاتی ما در کرمان نجابت و شرافت دارند و جنجال های رسانه ای که در برخی استان ها وجود دارد را نداریم با این وجود از مطبوعات می خواهیم در جامعه ای که دغدغه ها و تنگناهای مردم زیاد است پلیس را کمک کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمان با بیان اینکه رسانه ها نباید باعث سردرگمی مردم شوند اظهار کرد: امنیت یک محصول عمومی است و دستگاه های زیادی در ایجاد آن نقش دارند اما متاسفانه گاهی دستگاه های ما وظیفه خود را انجام نمی دهند.
وی ادامه داد: 70 درصد قربانیان جرم و کسانی که دست به ارتکاب جرم می زنند به دلیل عدم آگاهی شان است و حالا سووال اینجاست که این آگاه سازی را چه کسانی باید انجام بدهند.
سردار چناریان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سامانه 110 پلیس سالانه 900 هزار بار زنگ می خورد گفت: هیچ دستگاهی مثل پلیس با مردم ارتباط ندارد.
فرمانده انتظامی استان کرمان همچنین با اشاره به تاثیرات شبکه های اجتماعی بیان کرد: اگر بر این فضا مسلط نشده و در آن به خوبی حضور نیابیم از دنیا عقب می مانیم؛ این شبکه ها همان قدر که قدرت دارند و می توانند سودمند باشند به همین میزان هم آسیب رسان هستند.
وی اظهار کرد: با وجود چنین شرایطی، فعالان رسانه ای ما دیگر نباید خود را محدود به یک روزنامه یا مجله کنند.
وی در جریان این دیدار، به تلاش های شبانه روزی پلیس در انجام وظایف خود نیز اشاره کرد و گفت: گاهی اما از سوی مردم قضاوت هایی می شود که وقتی به صورت علمی آن را بررسی می کنیم، ثابت می شود که این قضاوت ها با واقعیت مطابقت نداشته و تنها برداشت ذهنی مردم است.
سردار چناریان به برخی انتقاداتی که از حضور پلیس در تجمعاتی از جمله آنچه در جریان فوت مرتضی پاشایی رخ داد نیز پاسخ داد و گفت: این خواننده فوت شده و به یک افتخار مثلا علمی نایل نشده بود که بخواهند برایش پایکوبی بکنند من خودم همان شب در پارک مادر حضور یافتم و به همکارانم اعلام کردم کاری انجام ندهند و فقط مراقب امنیت مردم باشند اما ناگهان در گوشه ای رقص و پایکوبی به راه افتاد یا اینکه در میدان کوثر خانمی سراغ من آمد و مضطرب و پریشان پرسید که چرا راه را باز نمی کنید؟ پدرم بیمار است در ماشین دارد جان می دهد و نمی توانم از این مسیر عبور کنم.
وی افزود: خوب اگر پلیس در این صحنه حضور نداشت همان خانم یا صدها شهروند دیگر که از این راهبندان ها دچار مشکل شدند نمی پرسیدند که پلیس این مملکت کجاست.
معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان نیز به نقش رسانه ها در جامعه اشاره و اظهار کرد: رسانه ها می توانند همکار خوبی برای پلیس باشند و رسالت ما و رسانه ها در یک راستا است.
سرهنگ علیرضا پریور از اینکه خانه مطبوعات کرمان فعالیت خود را آغاز کرده است ابراز خرسندی کرد و گفت: امیدواریم وضعیت مناسب کنونی خانه مطبوعات ادامه یابد تا به وضعیت مطلوب تری در رسانه های استان نیز دست یابیم.
مدیر خانه مطبوعات استان کرمان نیز با بیان اینکه 300 نفر عضو در این تشکل صنفی غیر دولتی داریم گفت: خانه مطبوعات نقش تسهیل گری، مشاوره ای، آموزشی و کارشناسی در حوزه مطبوعات دارد و می تواند به دستگاه های اجرایی در این زمینه خدماتی ارایه کند.
محمد لطیف کار از تمایل جدی خانه مطبوعات بر تعامل گسترده با نیروی انتظامی خبر داد و اظهار کرد: در این راستا علاقمندیم تا دوره ها و کارگاه های آموزش حادثه نویسی در کرمان داشته باشیم چون در وضعیت فعلی به دلیل اینکه اخبار حوادث تنها از یک کانال خاص روابط عمومی منتشر می شود یکسان نویسی رواج یافته که ابدا جذابیت ندارد و از سویی به خاطر نبود خبرنگاران تخصصی در این زمینه گاهی سوء تفاهم و چالش هایی نیز ایجاد می شود.
وی افزود: در حوزه ی عکس حوادث هم دچار کمبود جدی هستیم و اغلب مجبور به استفاده از عکس های تزیینی می باشیم که با پرورش خبرنگاران تخصصی حوزه حوادث می توان این ضعف ها را رفع کرد.
سردار چناریان فرمانده انتظامی استان کرمان نیز آمادگی خود برای برگزاری دوره های آموزش خبرنویسی حوادث را اعلام کرد.
7439/3028
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]