محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843370977
وال استریت ژورنال: «نه» بزرگ اوباما به ملک سلمان و اعراب خلیج فارس در مورد ایران / خبری از تعهد آمریکا برای دفاع از اعراب نیست
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وال استریت ژورنال: «نه» بزرگ اوباما به ملک سلمان و اعراب خلیج فارس در مورد ایران / خبری از تعهد آمریکا برای دفاع از اعراب نیست
وال استریت ژورنال نوشت: قرار است باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، حمایت نظامی از متحدان عرب را افزایش دهد و آن ها نیز در عوض به او پیشنهاد کرده اند با وجود تردیدهای فراوانی که درباره پیامدهای احتمالی توافق هسته ای با ایران دارند حاضرند از او برای دستیابی به توافق «قابل راستی آزمایی» با ایران حمایت کنند.
به گزارش نامه نیوز، بیانیه روز پنجشنبه مبنی بر حمایت شش کشور حاشیه خلیج [فارس]، از جمله عربستان سعودی، می تواند به منزله حمایت از تلاش های اوباما برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران باشد که در صورت تحقق، نشانه کامیابی عمده ای برای سیاست خارجی وی در دوران ریاست جمهوری اش تلقی خواهد شد.
به علت عدم حضور شاه عربستان سعودی، که هفته گذشته و تنها چند ساعت پیش از آن که انتظار می رفت به واشنگتن سفر کند، انصراف داد، این نشست، که در استراحتگاه رئیس جمهور آمریکا واقع در کمپ دیوید برگزار شد، - با وجود حضور سایر سران عالی رتبه – انسجام خود را تا حدی از دست داد.
در بیانیه مشترکی که پس از این نشست منتشر شد، آمده بود: «توافقی جامع و قابل راستی آزمایی که در آن نگرانی های منطقه ای و بین المللی درباره برنامه هسته ای ایران به طور کامل در نظر گرفته شود، در راستای منافع امنیتی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج [فارس] و آمریکا» خواهد بود. به هر حال عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، تأکید کرد که تردیدها در این باره هم چنان ادامه دارد. وی گفت: «ما نمی دانیم که ایرانی ها شرایطی که باید بپذیرند را خواهند پذیرفت یا نه.»
اوباما بار دیگر بر تعهد آمریکا برای دفاع از شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس در برابر تهاجم خارجی و گسترش همکاری های امنیتی و تسریع انتقال تسلیحات به کشورهای سنی نشین عرب تأکید کرد.
اوباما در کنفرانس خبری که پس از پایان این نشست برگزار شد، اعلام کرد: «هدف از همکاری های امنیتی با کشورهای عرب حوزه خلیج [فارس] به هیچ وجه رویارویی بلند مدت با ایران یا حتی به حاشیه راندن این کشور نیست. هدف اصلی ما از تقویت توانمندی شرکایمان در شورای همکاری خلیج [فارس] اطمینان یافتن از آن است که شرکای ما بتوانند به لحاظ سیاسی و دیپلماتیک و از موضع اعتماد و قدرت با ایران مقابله کنند.»
مثال آشکاری از نگرانی هایی که کشورهای حاشیه خلیج [فارس] درباره دولت تهران دارند، شناورهای نیروی دریایی ایران هستند که در روز پنجشنبه به سوی نفتکشی که با پرچم سنگاپور و در آب های بین المللی خلیج فارس در حرکت بود ، شلیک و آن را تعقیب کردند.
به گفته بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید، که در نشست های روز پنجشنبه حضور داشت: «این دقیقاً از همان نوع چالش هایی است که بسیاری از شرکای ما در شورای همکاری خلیج فارس بر آن تأکید دارند.»
مسؤولان عرب سرسختانه معتقد بودند که این اقدام ایران باید بررسی شود. وزیر خارجه عربستان گفت این کار «نقض آشکار قوانین بین المللی است و نباید به ایرانی ها اجازه داد که به این گونه اقدامات مبادرت کنند.»
او در ادامه افزود: «دلیل آن ها برای انجام این کار هر چه که باشد، باید متوقف شود.»
مسؤولان عالی رتبه آمریکا در نشست های کمپ دیوید گفتند واشنگتن نمی خواهد زمامداران عرب در زمینه فناوری های هسته ای با ایران رقابت کنند یا این که رقابت تسلیحاتی گسترده تری را در این منطقه به راه اندازند.
رودز گفت: «ایران الگویی برای دستیابی به فناوری هسته ای نیست. ما نمی خواهیم در این منطقه شاهد هیچ نوع رقابت تسلیحاتی باشیم. اگر کشوری به داشتن انرژی هسته ای علاقمند باشد برای دستیابی به چنین امکانی راه های شناخته ای وجود دارد.»
برخی از کشورهای عرب، از جمله عربستان سعودی، به طور علنی اعلام کرده اند باید بتوانند به همان فناوری های هسته ای که ایران در اختیار دارد ، دسترسی داشته باشند.
اوباما این نشست را که از روز چهارشنبه در کاخ سفید آغاز شد و تا روز پنجشنبه در کمپ دیوید ادامه یافت، برگزار کرد و این اقدام او در راستای متقاعد ساختن متحدان عرب صورت گرفت تا بدانند که توافق با ایران باید سبب شود که آن ها بیشتر و نه کمتر، از ثبات منطقه ای خود اطمینان یابند.
برخی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج [فارس] تلاش کردند تا پیمان دوجانبه دفاعی با دولت آمریکا امضا کنند که آمریکا را به مداخله نظامی برای حمایت از آن ها در برابر تهاجم خارجی ملزم کند. آن ها هم چنین به دنبال دستیابی به برخی از تجهیزات نظامی پیشرفته آمریکا، مانند جنگنده چندمنظوره اف- 35 بودند .
در بیانیه ای که آمریکا روز پنجشنبه منتشر کرد هیچ مطلبی که نشان دهنده تعهد آمریکا برای دفاع از متحدانش در حاشیه خلیج [فارس] باشد به چشم نمی خورد.
مسؤلان آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای تقویت توانمندی های خود جهت مبارزه با تروریست بین المللی، تضمین کشتیرانی در خلیج [فارس] و افزایش امنیت سایبری، کارگروه هایی تشکیل خواهند داد.
تهدیدی(!) که ایران به وجود آورده و امکان پیشرفت دیپلماتیک در گفتگوهای هسته ای، مهم ترین موضوع بحث ها در نشست کمپ دیوید بود. اوباما از متحدان عرب آمریکا خواست در صورت تحقق یافتن توافق هسته ای، رابطه جدیدی با دولت تهران برقرار کنند.
در بیانیه ای که منتشر شد هم چنین آمده است : «آمریکا و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج [فارس] بار دیگر اعلام کردند آماده اند روابط خود را با ایران عادی کنند مشروط بر اینکه تهران از فعالیت های بی ثبات کننده خود دست بردارد و بر این باورند که چنین روابطی می تواند به امنیت منطقه کمک کند.»
بر اساس توافقی که مذاکره کنندگان تلاش می کنند تا 30 ژوئن آن را نهایی کنند، دولت تهران اجازه خواهد داشت بخش قابل ملاحظه ای از زیربنای مهم هسته ای خود، از جمله بیش از 5000 سانتریفوژ برای غنی سازی اورانیوم و یک رآکتور آب سنگین، را حفظ کند.
منبع: تیک
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]
صفحات پیشنهادی
وال استریت ژورنال: بمب هسته ای، راه حل ملک سلمان برای مقابله با ایران!
وال استریت ژورنال بمب هسته ای راه حل ملک سلمان برای مقابله با ایران وال استریت ژورنال نوشت توافق هسته ای که امریکا و قدرت های جهانی امیدوار به دستیابی به آن با ایران هسند محدودیت هایی را برای برنامه هسته ای تهران ایجاد می کند این توافق در حال تبدیل به ضرب الاجلی برای توسعهادعای الحیات: ایران در میان اعراب فقط عربستان را تهدید می کند / ملک سلمان به فکر اتحاد با اعراب خلیج فارس علیه
ادعای الحیات ایران در میان اعراب فقط عربستان را تهدید می کند ملک سلمان به فکر اتحاد با اعراب خلیج فارس علیه تهران باشد الحیات نوشت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در اظهارات خود که از سوی شبکه العربیه پخش شد گفت واشنگتن به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در مقابله با هرگونهلس انجلس تایمز: اعراب خلیج فارس از اوباما این درخواست را دارند: ایران مهار شود!
لس انجلس تایمز اعراب خلیج فارس از اوباما این درخواست را دارند ایران مهار شود لس انجلس تایمز نوشت باراک اوباما این هفته میزبان زمامداران و شیوخ کشورهای نفت خیز حوزه خلیج فارس با هدف تقویت اتحاد امریکا و دولت های مسلمان سنی دراجلاس کمپ دیوید خواهد بود هر دو طرف می دانند کهوال استریت ژورنال: اوباما باید اعراب و رژیم صهیونیستی را متقاعد کند
وال استریت ژورنال اوباما باید اعراب و رژیم صهیونیستی را متقاعد کند تهران- ایرنا- روزنامه وال استریت ژورنال با یادآوری مذاکرات روزهای گذشته آمریکا و سران شورای همکاری خلیج فارس در کمپ دیوید نوشت که باراک اوباما همچنان باید اعراب و رژیم صهیونیستی را نسبت به توافق هسته ای با ایوال استریتژورنال: عدم حضور ملک سلمان در کمپ دیوید نشانه اختلاف شدید واشنگتن و ریاض است
وال استریتژورنال عدم حضور ملک سلمان در کمپ دیوید نشانه اختلاف شدید واشنگتن و ریاض استروزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال با اشاره به تصمیم پادشاه عربستان برای عدم حضور در نشست واشنگتن گزارش کرد نبود ملک سلمان در نشست آمریکا نمایانگر شکاف و اختلاف ریاض با واشنگتن است به گزارش گدیدار اوباما با ملک سلمان؛ چهارشنبه هفته جاری در کاخ سفید
دیدار اوباما با ملک سلمان چهارشنبه هفته جاری در کاخ سفید خبرگزاری پانا وزیران امور خارجه آمریکا و کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس ضمن دیدار با یکدیگر درباره توافق هستهای با ایران و جنگ یمن گفتوگو کردند ۱۳۹۴ شنبه ۱۹ ارديبهشت ساعت 11 13 به گزارش سرویس سیاسی پانا به نقل از خبرگزااوباما باید انتخاب کند، ایران یا کشورهای خلیج فارس؟
روزنامه لندنی الشرق الاوسط اوباما باید انتخاب کند ایران یا کشورهای خلیج فارس این مساله به مرحله پیشرفته ای از کشمکش و درگیری بین دیدگاه ایران و دیدگاه کشورهای عربی به رهبری عربستان درباره اینکه چه کسی سرنوشت این منطقه را تعیین می کند رسیده است به گزارش سرویس سیاسی جاماوباما و ملک سلمان درباره ایران رایزنی کردند
اوباما و ملک سلمان درباره ایران رایزنی کردندتاریخ انتشار سه شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۲۵ پادشاه عربستان پس از اعلام عدم حضور در نشست کمپ دیوید با رئیس جمهور آمریکا تلفنی گفتگو کرد به گزارش فاکس نیوز کاخ سفید اعلام کرد باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دوشنبه با سلمان بن عبدالباج اوباما به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس: سپر موشکی برای مقابله با ایران
باج اوباما به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس سپر موشکی برای مقابله با ایران باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در دیدار هفته آتی خود با رهبران کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پیشنهاد ایجاد یک سیستم دفاع ضد موشکی برای این کشورها به منظور مقابله با تهدید موشک های دوربرد ایران ارایه خواهد کغارت ثروت اعراب خلیج فارس با موج ایران هراسی
گزارش العالم غارت ثروت اعراب خلیج فارس با موج ایران هراسی آمریکا و کشورهای غربی اروپا به دنبال گرفتن سهم هرچه بیشتر از منطقه کشورهای حوزه خلیج فارس هستند و به خوبی از عامل ایجاد ترس و وحشت برای رسیدن به این هدف خود استفاده می کنند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز به نقل از پایگاهدیفنس وان: اعراب تنها 4 دقیقه برای مقابله با موشکهای ایران فرصت دارند / وحشت از تهران وجه مشترک کشورهای عرب خ
دیفنس وان اعراب تنها 4 دقیقه برای مقابله با موشکهای ایران فرصت دارند وحشت از تهران وجه مشترک کشورهای عرب خلیج فارس دیفنس وان نوشت اگر ایران به کشورهای خاورمیانه موشک های بالستیک خود را شلیک کند چه هسته ای باشد چه نباشد اعراب خلیج فارس تنها چهار دقیقه فرصت دارند که با آن مقاوباما: با کشورهای خلیج فارس برای مقابله با هرگونه تهاجم می مانیم
اوباما با کشورهای خلیج فارس برای مقابله با هرگونه تهاجم می مانیم تهران - ایرنا - باراک اوباما رییس جمهور آمریکا پیش از صدور بیانیه مشترک کشورهای عربی شورای همکاری خلیج فارس و دولت آمریکا تصریح کرد که آمریکا در کنار این کشورها برای مقابله با هر گونه تهدید و حمله احتمالی می ماندگفتوگوی تلفنی اوباما و ملک سلمان درباره ایران
سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۹ رییسجمهور آمریکا و پادشاه عربستان در تماس تلفنی با یکدیگر درباره مذاکرات هستهای ایران و گروه 1 5 گفتوگو و بر اهمیت حصول یک توافق جامع تاکید کردند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی کاخ سفید باراک اوباما رئیسسلمان از آمریکا و مذاکره با ایران راضی نیست/اوباما به اعراب درباره ایران اطمینان می دهد
سلمان از آمریکا و مذاکره با ایران راضی نیست اوباما به اعراب درباره ایران اطمینان می دهد سلمان از میزان حمایت آمریکا از عربستان و مذاکرات ۱ ۵ راضی نیست اوباما از وضع داخلی کشورهای عربی انتقاد دارد اوباما می خواهد به سران عرب اطمینان دهد امضای توافق نامه با ایران به زیان آنیویورک تایمز: ناامیدی ملک سلمان از اوباما در مورد ایران / دعوت کاخ سفید را رد می کنیم، اما راهی جز آمریکا ندا
نیویورک تایمز ناامیدی ملک سلمان از اوباما در مورد ایران دعوت کاخ سفید را رد می کنیم اما راهی جز آمریکا نداریم نیویورک تایمز نوشت مقامات عرب عدم حضور ملک سلمان در نشست سران عرب در آمریکا را نشانه دلسردی آن از رویکرد کاخ سفید در قبال ایران می دانند به گزارش نامه نیوزادعاي وال استريت ژورنال: ايراني ها تنگه هرمز را نا امن کرده اند
ادعاي وال استريت ژورنال ايراني ها تنگه هرمز را نا امن کرده اندتاریخ انتشار جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۰۰ روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال مدعی شد ایرانی ها تنگه هرمز را ناامن کرده اند به گزارش صدا و سیما دایان نیسن بوم در تحلیلی برای این روزنامه آمریکایی نوشت قایقنشست اوباما و سران 6 کشور جنوب خلیج فارس در کمپ دیوید: استقبال از توافق هسته ای/ تسریع در فروش سلاح / راه اند
نشست اوباما و سران 6 کشور جنوب خلیج فارس در کمپ دیوید استقبال از توافق هسته ای تسریع در فروش سلاح راه اندازی سامانه دفاع موشکی این بیانیه تاکید می کند کشورهای جنوب خلیج فارس نیز التزام خود را به مشورت و رایزنی با آمریکا قبل از برنامه ریزی برای هر اقدام نظامی اعلام می کنند-
سیاسی
پربازدیدترینها