تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834383144
روزنامه حامی دولت: تناقضگویی دولتیها عمدی است
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آفتاب یزد
روزنامه حامی دولت: تناقضگویی دولتیها عمدی است روزنامه آفتاب یزد تصریح کرد: اگر آن طور که نمایندگان مجلس میگویند تغییر در ساختار مدیریتی دولت اتفاق خواهد افتاد و امری غیر قابل انکار است پس صحبت های رئیس دفتر ریاست جمهوری مبنی بر عدم تغییر در مدیران دولت نشانه چیست؟
به گزارش فرهنگ نیوز ، روزنامه آفتاب یزد در شماره امروز خود نوشت: دوگانگی کلام مسئولین در احتمال تغییر در کابینه دولت روحانی این روزها هر از چند گاهی تیتر رسانه ها میشود. گاهی سخن از تغییر و احتمال آن به میان میآید، گاهی دو پهلو از وجود تغییر یاد میشود و گاهی هم به طورکلی هر گونه تغییری در کابینه دولت روحانی تکذیب میشود.
اما جدیدترین خبری که پیرامون این موضوع بیان شده است، صحبت های نهاوندیان رئیس دفتر ریاست جمهوری است که در باره احتمال تغییرات در کابینه میگوید :" در این مورد هیچ تصمیمی اتخاذ نشده است. بلکه آنچه که گفته شده در خصوص عملکرد وزراست که این اتفاق یک فرآیند طبیعی است که لازمه تدبیر و امید است. اما تغییرات مدیریتی در دستور کار نیست".
اکنون تغییر یکی از مدیران (فرماندارجهرم )در همین چند روز گذشته از یک سو، صحبت های چند وقت پیش مسئولینی چون حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهو رو نوبخت سخنگوی دولت درباره تغییر در وزرا و مدیران از سویی دیگر، و حال بیانی متفاوت از نهاوندیان در باره عدم تغییر در مدیران و وزرا، این سوال را مطرح میکند که آیا درباره تغییرات آینده در دولت روحانی نگاه های متفاوت و متناقض در بین مسئولین حکمفرماست؟ یا این بیانات متفاوت، نشانی از وقوع رخدادهایی مدیریتی در آینده دولتمردان خواهد بود؟ و یا شاید هم صحبت های نهاوندیان آب پاکی را روی دست همه کسانی که از تغییر سخن گفته اند ریخت؟
مرگ یک خانواده یا تغییر در کابینه
ابراهیم نکو نماینده مجلس در اینباره در گفتگو با آفتابیزد میگوید: تغییرات در کابینه به مثابه از دنیا رفتن یک فردی از یک خانواده است که سعی میکنند مر گ آن یک فرد را به تدریج و با تغییرات در گفتار بیان کنند، مثل اینکه گاهی گفته میشود در فرد علائم زندگی دیده شده است و زمانی دیگر گفته میشود آن فرد در گذشته است تا زمانیکه مرگ حتمی را ابلاغ کنند. این تفاوت و تناقض گفتاربرای این است که بتوانند آثار منفی آن مرگ را در آینده کمتر کنند. در دولت فعلی هم به نظر تغییراتی خواهیم داشت و دولت برای اینکه بتواند استحکام لازم را در ساختار داشته باشد و از تزلزل خود در آینده به ویژه انتخابات آتی جلوگیری کند تغییراتی را در خود ایجاد خواهد کرد"
وی اضافه میکند: لازم است دولت با آزمون خطاهایی که در گذشته وجود داشته است، گزینه های ضعیف و ایراددار خود را شناسایی و نسبت به تغییر دادن آنها اقدام کند.
نکو اضافه میکند: این موضوع به این معنا نیست که دولت تغییرات را به معنای سیاسی، انجام خواهد داد بلکه تلاش میکند افرادی که همسویی لازم با دولت دارند را در کنار خود نگه دارد. "
اما محمد علی اسفنانی نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی در گفتگو با آفتاب یزد دراینباره میگوید: تغییرات در هیئت دولت غیر محتمل نیست اما همین الان هم در بین استانداران و فرمانداران، افراد زیادی داریم که ضعفهایی دارند و بر کسی پوشیده نیست که اگر کسی نتواند در حدود و اندازه های خودش ظاهر شود باید تغییر کند.
این نماینده مجلس ادامه می دهد: البته اینکه چه کسانی قرار است در لیست این تغییرات قرار بگیرند قابل پیش بینی نیست.
شیوه خاص دولت های ما تغییر را اجتناب ناپذیر میکند
محمد علی اسفنانی درباره اینکه چرا تغییرات در دولت رویدادی غیر قابل بازگشت است به ما چنین پاسخ میدهد: معمولا دولت هایی که در کشورهایی مثل ما بر سر کار می آیند به دلیل اینکه به صورت حزبی نیستند و افرادی که وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوی می شوند یا به صورت مستقل و یا تحتحمایت جناح های سیاسی خاص به مسند قدرت میرسند، در چینش نیرو و در بحث انتخاب وزراء و کابینه نمیتوانند خیلی مشخص عمل کنند چرا که از یک ساختار تشکیلاتی معین پیروی نمیکنند.
وی اضافه میکند: به خاطر همین، دولت های ایران زمانیکه شروع به کار می کنند، تازه به فکر تشکیل کابینه می افتند در این هنگام یا نیروهایی که در حد خود نسبت به آنها شناخت دارند را انتخاب می کنند و یا در برخی موارد تحت فشار جناحها و گروهها دست به انتخاب میزنند. نتیجه این امر تشکیل دولتی است که پشتوانه حزبی و تشکیلاتی کمی دارد. پس دولت هایی که در کشور ما پای به عرصه می گذارند معمولا در فاصله زمانی کوتاه مدت اقدام به تغییراتی در کابینه و هیئت دولت می کنند که بیشترین این تغییرات کابینه هم در دولتهای نهم و دهم بود.
این نماینده مجلس ادامه می دهد: طبیعی است که دولت آقای روحانی هم از این قاعده مستثنی نیست و احتمال اینکه دولت بخواهد نیروهای خودش را تغییر دهد وجود دارد."
وحدت یا تناقض
اگر آن طور که این نمایندگان مجلس میگویند تغییر در ساختار مدیریتی دولت اتفاق خواهد افتاد و امری غیر قابل انکار است پس صحبت های رئیس دفتر ریاست جمهوری مبنی بر عدم تغییردر مدیران دولت نشانه چیست؟ و چرا از نهادهای مسئول صحبت های چندگانهای در این زمینه به گوش میرسد؟ ابراهیم نکو دبیر کمیسیون اقتصادی به آفتاب یزد پاسخ میدهد :" اتفاقا این گونه مصاحبهها و نظرات متفاوت، خبر تغییرات احتمالی در دولت آینده را تقویت میکند، در عالم سیاست باید بعضی از اظهار نظرهای مثبت را منفی دانست و برخی اظهار نظرهای منفی را مثبت تلقی کرد. من صحبت های آقای نهاوندیان را به منزله ایجاد یک نوع آرامش موقتی میدانم که مطرح میشود تا آثار منفی که ممکن است بحث تغییرات به جای بگذارد را به حداقل برساند. "
این در حالی است که محمد علی اسفنانی عضو کمیسیون حقوقی مجلس، در باره دوگانگی سخنان مسئولین درباره تغییر در ساختار مدیریتی دولت به ما پاسخ میدهد: اساس این سخنرانیها و حرف و حدیثها پیرامون تغییر، بی برنامه نیست و من دوگانگی صحبت هایی که مسئولین دولت در اینباره میزنند را در یک راستا و هدف مشترک ارزیابی میکنم. "
جالب آنجاست که ابراهیم نکو هم همین نظر را تایید میکند و میگوید :" دوگانگی صحبت مسئولین دولت را ناهماهنگی نمی دانم بلکه سیاستی میدانم برای آمادهسازی جامعه برای تغییراتی که در آینده رخ خواهد داد. دو گفتار متفاوت دو مسئول در باره یک موضوع با گویشی خاص را باید به منزله اتفاق نظر تلقی کرد و نه مغایرت با یکدیگر. بنابراین هر دوی این گفتارها وحدت کلمه در تصمیم دولت را نشان می دهد"
تغییر در سطح وزرا نیست اما آمادگی برای آن وجود دارد
اما چنانچه قرار بر تغییردر ساختار مدیریتی در کشور باشد آیا ممکن است، این تغییرات در راس کابینه و وزرا صورت گیرد ؟ابراهیم نکو در اینباره پاسخ میدهد: "دولت با توجه به نزدیکی انتخابات، تغییر و برنامهریزی برای وزرا نخواهد داشت، چرا که این تغییرات میتواند به بدنه دولت آسیب برساند.
اما این نماینده مجلس از سوی دیگر نیز این مطلب را اضافه میکند :" علی رغم اینکه دولت به نظر نمیآید خود بخواهد تا در تغییر وزرا وارد عمل شود اما آماده این موضوع هست که اگر مجلس شورای اسلامی، برخی از این وزرای فعلی را استیضاح کند، گزینههایی همسوتر و قویتری را وارد عرصه وزارتخانه بکند، یعنی دولت جانشین های احتمالی برای برخی وزرایی که در حال حاضر در خطر استیضاح هستند و یا پایه های سستی دارند را انتخاب کرده است ".
نکو تاکید میکند: با تمامی این احوال بیشتر تغییرات در حوزه سیاسی وزارتخانهها رخ خواهد داد که میشود به تغییر فرمانداران و استانداران اشاره کرد.
وی ادامه میدهد: این احتمال هم وجود دارد تا در زیرمجموعههای آموزش عالی، وزارت علوم و آموزش و پرورش هم تغییراتی رخ دهد.
این نماینده مجلس ادامه میدهد: هم اکنون در بعضی جاها استانداران و فرماندارانی هستند که با اهداف دولت همسو نیستند، بنابراین در جاییکه احساس شود استانداران و فرمانداران برخلاف برنامه دولت عمل میکنند باید این اجازه را به دولت داد تا بتواند نسبت به این تغییرات در جهت تامین خواست های دولت اقدام کند.
حال باید منتظر زمان بود و دید که آیا به واقع تناقض در گفتارها، گمانه زنی درباره تغییر در مدیران دولت روحانی را تبدیل به واقعیت خواهد کرد یا خیر.
94/2/29 - 11:25 - 2015-5-19 11:25:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
خبربرکناری نعمتزاده در روزنامه حامیان دولت
خبربرکناری نعمتزاده در روزنامه حامیان دولت روزنامه اصلاح طلب آرمان نوشت رئیسجمهور نیز بارها به اعضای کابینه گفته است که در مبارزه با فساد اهتمام جدی داشته باشند گفته شده که وزیر صنعت معدن و تجارت به این تاکیدات جدی رئیسجمهور اهمیت چندانی قائل نیست به گزارش فرهنگ نیوز اینروزنامه اعتماد:بسیاری از فرمانداران همسو با دولت نیستند، دولت هم برای تغییر آنها کاری نمی کند
روزنامه اعتماد بسیاری از فرمانداران همسو با دولت نیستند دولت هم برای تغییر آنها کاری نمی کند شايد انتصابي كه در استانداري مركزي روي داده اين بحثها را نو كرده باشد و بسياري مطالبات خود مبني بر ايجاد تغييرات در طيف وسيعتري را مطرح ميكنند به گزارش نامه نیوز روزنامه اعتمایک روزنامه نگار منتقد دولت عراق کشته شد
یک روزنامه نگار منتقد دولت عراق کشته شد جسد راعد الجبوری روزنامه نگار عراقی منتقد دولت این کشور در منزلش در بغداد پیدا شد تابناک جسد راعد الجبوری روزنامه نگار عراقی منتقد دولت این کشور در منزلش در بغداد پیدا شد آثاری از جراحات حاصل از شلیک یک گلوله روی بدن این خبرنگار مشاهده شدتذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دولتیها
یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۹ نمایندگان مجلس در پایان جلسه علنی امروز خود تذکراتی به مسئولین اجرایی کشور دادند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا متن تذکرات کتبی نمایندگان که توسط عضو هیأت رئیسه مجلس مطرح شد به شرح زیر است -شوهانی نماینده ایلام به وزیاتهام تازه روزنامه رسالت به دولت: شما کارگران و معلمان و قومیتها را به ناآرامی دعوت می کنید
اتهام تازه روزنامه رسالت به دولت شما کارگران و معلمان و قومیتها را به ناآرامی دعوت می کنید سیاست > دولت - روزنامه رسالت در سرمقاله خود که به مدیران دولت روحانی اشاره دارد نوشت آنها سعي ميکنند که کارگران و معلمان و قوميتها را براي ناآرامي تحرتذکرات کتبی مجلسیها به دولتیها
یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۸ تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی کشور امروز در جلسه علنی توسط حسین سبحانینیا عضو هیأت رئیسه مجلس قرائت شد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا متن این تذکرات به شرح زیر است قاضیپور نماینده ارومیه محجوب نمایندنمايندهحاميدولت:برخي وزرا جايدفاع نگذاشتند
روزنامه اعتماد نمايندهحاميدولت برخي وزرا جايدفاع نگذاشتند دولت همان اول كار كه ميخواست كابينه را انتخاب كند يا استاندارانش را منصوب كند رايزنيهاي زيادي با جاهاي مختلف كرد كه البته طبيعي هم بود الان بعد از ۲۰ ماه كه از عمر دولت ميگذرد به نظر ميرسد كه نياز براي ترميم تيمخط و نشان روزنامه های اصلاح طلب برای دولت به روایت کیهان
خط و نشان روزنامه های اصلاح طلب برای دولت به روایت کیهانتاریخ انتشار سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۶ ۲۶ روزنامه کیهان نوشت گفت این روزها مدعیان اصلاحات بدجوری برای دولت روحانی خط و نشان میکشند گفتم که چی چه خط و نشانی گفت مقاله مینویسند و مصاحبه و سخنرانی می&zروزنامه اعتماد:بیساری از فرمانداران همسو با دولت نیستند؛دولت هم برای تغییر آنها کاری نمی کند
روزنامه اعتماد بیساری از فرمانداران همسو با دولت نیستند دولت هم برای تغییر آنها کاری نمی کند سیاست > دولت - روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم میرلوحی معاون وزیر کشور در دوره اصلاحات نوشت عملكردي كه اصلاحطلبان نگران هستند و گله دارند كه با ادامه اين وضعيت در فضسفر استانی فرمایشی، صدای حامیان دولت را هم درآورد
جمهوری اسلامی سفر استانی فرمایشی صدای حامیان دولت را هم درآورد یک روزنامه حامی دولت از نحوه سفر استانی رئیسجمهور انتقاد کرد به گزارش فرهنگ نیوز روزنامه جمهوری اسلامی درباره سفر روحانی به استان فارس نوشت در برخی موارد از سوی آقای روحانی نمایندگانی به شهرستانها اعزام شدهکیانوشراد: مخالف استانی شدن انتخابات هستم مجبوریم نیروهای حامی دولت را برای انتخابات معرفی کنیم/ در وضعیت بهت
کیانوشراد مخالف استانی شدن انتخابات هستممجبوریم نیروهای حامی دولت را برای انتخابات معرفی کنیم در وضعیت بهتری بودیم طور دیگری رفتار میکردیمنماینده اصلاحطلب مجلس ششم گفت مجبور هستیم انتخابهایی را در انتخابات آینده داشته باشیم که در آن اکثریت نیروهای حامی دولت حضور داشته باشناخبار ویژه روزنامههای کشور روایت مشاور روحانی از رانت ارزی دولتهای سازندگی و اصلاحات/ درخواست کابینه برای اج
اخبار ویژه روزنامههای کشورروایت مشاور روحانی از رانت ارزی دولتهای سازندگی و اصلاحات درخواست کابینه برای اجرای ابلاغیه سال 56اخبار ویژه روزنامههای کشور در روز دوشنبه را از نظر میگذرانید به گزارش خبرگزاری فارس اخبار ویژه روزنامههای کشور در روز دوشنبه 94 2 21 را در ادامفیاض زاهد در گفتوگو با روزنامه آفتابیزد: اگر دولت پاسخ فداکاری عارف را با «نالوتیگری» دهد جامعه
فیاض زاهد در گفتوگو با روزنامه آفتابیزد اگر دولت پاسخ فداکاری عارف را با نالوتیگری دهد جامعه واکنش نشان میدهدفعال سیاسی اصلاح طلب گفت اگر روحانی به گونهای عمل کند که در افکار عمومی این گونه استنباط شود که دولت پاسخ آن فداکاری اخلاقی و بزرگ سیاسی را با بیتوجهی و نالوتیگرگزارش روزنامه دولت از جزئیات پرونده خاکستری هتل تارا
گزارش روزنامه دولت از جزئیات پرونده خاکستری هتل تارا روزنامه ایران نوشت ماجرای حادثه مهاباد که در آن مرگ دختر میهمانداری در سقوط از هتل جنجالساز شده بود به صورت ویژه و فوقالعاده از سوی مقامات قضایی و پلیسی تحت رسیدگی است نه تنها مسئولان بلکه خانواده این دختر جوان و مرد هتلدامدیر مسئول سابق روزنامه خراسان در گفت و گو با فارس: لزوم اعتماد متقابل میان دولت و رسانهها / دولت انتظار تملق
مدیر مسئول سابق روزنامه خراسان در گفت و گو با فارس لزوم اعتماد متقابل میان دولت و رسانهها دولت انتظار تملق از رسانهها نداشته باشدمدیر مسئول سابق روزنامه خراسان با بیان اینکه دولت از رسانهها انتظار تملق نداشته باشد گفت انتظار فعالان رسانهای این است که دولت گونهای اطلاعرس- رییس دانشگاه آزاد همدان: دولت یازدهم حامی پژوهش های کاربردی است
رییس دانشگاه آزاد همدان دولت یازدهم حامی پژوهش های کاربردی است تویسرکان- ایرنا- رییس دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت دولت یازدهم با محوریت معاونت فن آوری ریاست جمهوری با جدیدت به حمایت از پژوهش های کاربردی ورود پیدا کرده است سعید جامه بزرگی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزومعاون وزیر ارشاد: دولت، حامی رسانه های مروج همدلی و همزبانی است
معاون وزیر ارشاد دولت حامی رسانه های مروج همدلی و همزبانی است ارومیه - ایرنا - معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت دولت یازدهم از رسانه های مروج همدلی همزبانی و وحدت حمایت می کند حسین انتظامی چهارشنبه شب در آیین اختتامیه ششمین سمینار تعامل اقوام ادیان مطبوعات و رس-
سیاسی
پربازدیدترینها