تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870289587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبود نظارت و گرانی نان به بهانه آزادپزی! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نبود نظارت و گرانی نان به بهانه آزادپزی!
کد خبر: ۵۰۱۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴ - 19 May 2015


عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از گرانی نان به بهانه آزادپزی و نبود نظارت های لازم، گفت: دولت در حالی که هنوز فازدوم هدفمندی یارانه ها را عملیاتی و اجرایی نکرده قیمت نان، گاز، برق،آب و سایر موارد را به نحوی افزایش داده است.

سیدناصر موسوی لارگانی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از نابسامانی نرخ نان و سوءاستفاده برخی نانوایی‌ها از آزادپزی،گفت: موضوع نان و قیمت آن یکی از نکات بسیار حساس است  چرا که همه اقشار جامعه از فقیر وغنی به نان نیاز دارند.

نماینده مردم فلاورجان درمجلس شورای اسلامی افزود: درحال حاضر و به دلیل افزایش چندباره قیمت نان بسیاری از خانواده ها با وجود اینکه هنوز نانوایی ها آزادپز نشده و آرد یارانه ای توزیع می شود،فقط قدرت خرید همین نان را دارند و سایر اقلام مثل ماکارانی را نمی توانند خریداری کنند.

 انتقاد از نبود نظارت و گرانی نان به بهانه آزادپزی

عضوهیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه غذای قالب اکثراقشار جامعه نان است،تصریح کرد:  این درحالی است که دولت درصدد است قیمت نان را آزاد کند و برخی از نانوایی با همین بهانه دوباره قیمت نان را افزایش داده اند و این وضعیت باعث سردرگمی مردم شده است.

موسوی لارگانی با اشاره به اینکه مردم درمورد کیفیت و قیمت نان با مشکل جدی مواجه شده و نگرانی های بسیاری دارند،ادامه داد: همیشه بازرس و ناظر مقابل نانوایی ها حاضر نیست تا برعرضه نان به قیمت قانونی و با کیفیت مناسب نظارت کند و در حال حاضر مردم با مشکلات متعددی روبه رو هستند به طوری که نمی توانند تشخیص دهند که  کدام نانوایی آزادپز و کدام نان یارانه ای عرضه می کنند.

افزایش چند برابری قیمت ها قبل از اجرای فازدوم هدفمندی یارانه ها/دولت یارانه نان را افزایش دهد

این نماینده مردم درمجلس نهم افزود: نکته دیگر که باید در نظر داشت این است که اگر در زمان دولت قبل آرد و نان گران شد،درعوض یارانه مخصوصی را برای نان پرداخت کردند.

وی تصریح کرد:این درحالی است که قیمت نان درحال حاضر تا بیش ازدوبرابر افزایش یافته اما مبلغی به یارانه نان اضافه نشده است.

موسوی لارگانی تاکید کرد: قوت قالب فقرای جامعه نان است و دولت باید فکری به حال آنها کند،اگر قرار است نان با قیمت آزاد به مردم عرضه شود،باید طوری برنامه ریزی کنند که اقشار ضعیف بتوانند نان ارزانتری تهیه کنند و یا اینکه یارانه نان را افزایش دهند تا این افراد درتامین نان با مشکل مواجه نشوند.

این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: دولت،وزارتخانه های جهادکشاورزی و صنعت،معدن و تجارت که متولی ومتصدی اصلی نرخ گذاری نان و نظارت برکیفیت آن هستند،تکلیف مردم را مشخص کنند.

وی با بیان اینکه روزانه بسیاری از مردم که نسبت به افزایش قیمت ها و گرانی ها اعتراض دارند به دفاتر نمایندگان مراجعه می کنند،تصریح کرد: فازدوم هدفمندی یارانه ها اصلا عملیاتی و اجرایی نشده اما دولت قیمت گاز، برق،آب و سایر موارد را به نحوی افزایش داده که نگرانی‌های بسیاری را برای مردم ایجاد کرده چراکه برخی از مردم توان پرداخت هزینه‌های زندگی را ندارند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن