تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871125899




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسب مقام اول کشوری توسط مرکز کنترل و عملیات هلال احمر آذربایجان غربی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کسب مقام اول کشوری توسط مرکز کنترل و عملیات هلال احمر آذربایجان غربی ارومیه - ایرنا - مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی در ارزیابی سازمان امداد و نجات کشور در بین 31 استان، مقام نخست را به خود اختصاص داد.


به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، مسوول مرکز کنترل هماهنگی عملیات (EOC) استان در این خصوص گفت: این مرکز در طول اجرای طرح های نوروزی عملکرد قابل قبولی در ارائه خدمات امداد و نجات داشت.
یحیی خلیلی در خصوص معیارهای این انتخاب اظهار کرد: ثبت به موقع و سریع عملیات، نگارش موقعیت دقیق حادثه، نگارش دقیق شرح حادثه، پیوست عکس و مستندات و حضور و غیاب ارتباط رادیویی از شاخص های مهم این انتخاب بود.
وی پاسخگویی 24 ساعته به ندای امداد، آماده به کار بودن سیستم ارتباط تصویری ( ویدئو کنفرانس ) و تهیه کامل طرح عملیاتی شعب را از دیگر معیار های ارزیابی مراکز کنترل هماهنگی استان ها اعلام کرد.
در این ارزیابی مراکز کنترل و هماهنگی عملیات استان های اردبیل و کرمانشاه در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.
*** معرفی دو مدرسه امدادگر در ارومیه به عنوان مدارس برتر کشور
دو مجتمع آموزشی متین و خیام در روستای دیزج مرگور ارومیه که 750 نفر دانش آموز آن در قالب طرح دادرس با امداد و کمک های اولیه آشنا شده اند به عنوان نخستین مدارس امدادگر کشور معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر آذربایجان غربی، عباس سید زکریایی مدیرعامل این جمعیت عصر روز دوشنبه در مراسم معرفی این مدارس با اشاره به لزوم توجه به بحث آموزش های همگانی گفت: آموزش عمومی و همگانی بخشی از فعالیت های این نهاد اجتماعی در راستای ایجاد آگاهی در جامعه و افزایش اطلاع رسانی به عموم مردم در مواجهه با سوانح، بلایای طبیعی و نحوه برخورد و امداد رسانی به مصدومان و حادثه دیدگان است.
وی افزود: از سال گذشته تا به امروز توانسته ایم به همت مربیان این جمعیت نزدیک به 13 هزار نفر از مردم استان را با اصول اولیه امداد و نجات و کمک های اولیه آشنا کنیم و 25 روستای این استان را به خود کفایی امدادی برسانیم.
وی از مدارس، ادارات، دانشگاه ها، مراکز پرتجمع و خانواده ها به عنوان گروه های هدف در امر آموزش های همگانی نام برد و اظهار کرد: طرح ملی دادرس با هدف آموزش اصول کمک های اولیه و آموزش های امدادی و بهره مندی از پتانسیل دانش آموزان و معلمان و همچنین افزایش حس انسان دوستی و کرامت انسانی و گسترش فعالیت های امدادی و بشردوستانه اجرا می شود.
وی با بیان اینکه طرح ملی دادرس با همکاری و مشارکت آموزش و پرورش اجرا می شود، گفت: دانش آموزان در قالب این طرح آموزش و مهارت های امدادی لازم را به هنگام بروز حوادث و بلایا فرا می گیرند.
در این مراسم به منظور ترویج فرهنگ صحیح تغذیه و اهمیت مصرف صبحانه، از دانش آموزان با شیر، تخم مرغ، نان محلی، میوه و سبزیجات پذیرایی شد.
چهار مربی آموزشی جمعیت هلال احمر شهرستان ارومیه در مدت زمان سه ماهه، آموزش و تربیت 750 دانش آموزان این دو مجتمع آموزشی را بر عهده داشتند.
7126/2093



29/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن