تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826682663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه آهن هند روزانه 30 میلیون مسافر را جابجا می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: با انجام 140 میلیارد دلار سرمایه گذاری راه آهن هند روزانه 30 میلیون مسافر را جابجا می کند دهلی نو-ایرنا- راه آهن نخستین گزینه سفر مردم فقیر هند است و دولت قصد دارد با انجام 140 میلیارد دلار سرمایه گذاری طی پنج سال آینده، روزانه حدود 30 میلیون مسافر را با استفاده از این وسیله حمل و نقل عمومی جابجا کند.


به گزارش ایرنا،به گفته «سورش پرابهو»، وزیر راه آهن هند،با اشاره به اینکه راه آهن این کشور در حال حاضر روزانه 23 میلیون نفر را جابجا می کند ، افزود: دولت قصد دارد حدود 140 میلیارد دلار برای توسعه بخش راه آهن این کشور طی پنج سال آینده سرمایه گذاری کند.
او می گوید:هر جا یک خط راه آهن داریم ما آن را به دو خط تبدیل می کنیم، هر جا دو خط دارد، یک خط دیگر به آن افزوده می شود چون زمین در دسترس است و فواید این سرمایه گذاری خیلی زود برمی گردد.
هند یکی از بزرگترین سیستم های راه آهن دنیا را دارد که با مدیریت واحدی اداره می شود. راه آهن هند 115 هزار کیلومتر ریل در مسیر 65 هزار و 436 کیلومتری را پوشش می دهد.
239 هزار و 281 واگن باری، 62 هزار و 924 واگن مسافری و 9 هزار و 13 لوکوموتیو در ناوگان راه آهن هند کار می کنند.
برآورد می شود که این راه آهن در سال 15-2014 حدود هشت میلیارد و 300 میلیون مسافر (بیش از 23 میلیون مسافر در روز) را بین هفت هزار و 172 ایستگاه جابجا کند.
در سال مالی 2015 -2014 راه آهن هند درآمدی معادل 26 میلیارد دلار داشت که 17 میلیارد دلار آن از بار تامین شد. راه آهن هند هیچ یارانه ای از دولت برای ارایه خدمات دریافت نمی کند.
بر اساس گزارشهای رسمی ، این سازمان با استخدام یک میلیون و 307 هزار نفر (آمار سال 2013) هفتمین کارفرمای بزرگ دنیاست. راه آهن، بخصوص برای محموله های باری بزرگ در مسافت های طولانی وسیله حمل نقل مقرون به صرفه ای محسوب می شود. راه آهن از نظر انرژی، شش برابر و از نظر استفاده از زمین، چهار برابر نسبت به جاده مقرون به صرفه تر است. همچنین از نظر ایمنی و تاثیرات زیست محیطی نیز مناسب تر است.
راه آهن کشور پرجمعیت هند با افزایش تنوع خدمات، سفرهای گرانقیمتی که اندکی ارزان تر از هواپیماست و همچنین سفرهای ارزانقیمتی که حتی بلیت مسافران در آن کنترل نمی شود را ارایه می دهد. به این ترتیب، راه آهن وسیله حمل و نقلی برای عموم مردم به شمار می رود هر چند قطارهایی هستند که با سرعت از مقابل زاغه ها عبور می کنند تا ساکنان این مناطق تصور سوار شدن بر آنها را هم نداشته باشند.

**راه آهنی با بیش از 170 سال قدمت

حمل و نقل ریلی در هند به نیمه قرن نوزدهم میلادی برمی گردد. از سال 1853 تا 1929 حدود 66 هزار کیلومتر راه آهن در این کشور احداث شد که بیشتر مناطق این کشور را پوشش می داد. راه آهن هند در ابتدا گروهی از شرکت های بخش خصوصی را شامل می شد. مهندسان نظامی کمپانی هند شرقی و بعدها ارتش بریتانیا-هند در ساخت راه آهن مشارکت کردند و سپس آن را به مهندسان غیرنظامی سپردند.
در سال 1875 حدود 95 میلیون پوند از سوی کمپانی های بریتانیایی در راه آهن هند سرمایه گذاری شد و شبکه راه آهن این کشور تا سال 1880 به حدود 14 هزار و 500 کیلومتر رسید. در سال 1896 هند خود آغاز به ساخت لوکوموتیو کرد.
در سال 1900 یک کمپانی بنام راه آهن شبه جزیره هند (GIPR ) که مسوولیت اداره راه آهن را به عهده داشت دولتی شد و پس از آن شبکه راه آهن به ایالت های آسام، راجستان و آندراپرادش گسترش یافت و در سال 1907 دولت تقریبا همه کمپانی های راه آهن را خرید.
در جنگ جهانی اول راه آهن هند از سوی نیروهای بریتانیایی مورد استفاده قرار می گرفت. در پایان جنگ خسارت های زیادی به راه آهن وارد شده بود و نیاز به تعمیر داشت.
پس از استقلال از استعمار بریتانیا نیز هند راه آهنی فرسوده را به ارث برد که حدود 40 درصد آن به خاک پاکستان تعلق داشت. هند باید راه آهن خود را با توجه به تقسیمات ارضی جدید توسعه می داد. در سال 1952، شبکه های راه آهن به ناحیه تبدیل شد. اکنون راه آهن هند 16 ناحیه دارد و توسعه اقتصادی هند به خودکفایی این کشور در زمینه راه آهن منجر شده است.
تاریخچه طولانی راه آهن هند موجب شده که ساختمان ایستگاه های قدیمی برخی شهرها از جمله بمبئی و دهلی مورد بازدید گردشگران قرار گیرد.
اکنون دو راه آهن قدیمی هند شامل پایانه چترپاتی شیواجی و راه آهن کوهستانی هند (شامل سه خط راه آهن) در فهرست آثار تاریخی یونسکو به ثبت رسیده است.
*آساق*264*1600*1579



29/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن