واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: براساس آمار ستاد هماهنگی؛ 70 درصد از معتادان در دستگاه های دولتی و خصوصی اشتغال داشتند بجنورد - ایرنا - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرخراسان شمالی گفت: براساس آمار ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور، 70 درصد از معتادان شناسایی شده در بخش های دولتی و غیردولتی اشتغال داشتند.
به گزارش ایرنا ابراهیم قربانی دوشنبه شب در نشست شورای مشورتی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی در بجنورد اظهار کرد: براساس این آمار اعتیاد عامل اصلی بیکاری و فقر خانواده ها محسوب می شود.
وی اضافه کرد: این نظرسنجی نشان می دهد که فقر و بیکاری نمی تواند عامل اصلی روی آوری جامعه به مواد مخدر و اعتیاد تلقی شود.
بر اساس این نظرسنجی کاهش حساسیت جامعه نسبت به اعتیادمواد مخدر مهم ترین علت گسترش این بلای خانمانسوز در جامعه و کم اثری طرح های پیشگیرانه است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی گفت: امروز اعتیاد به عنوان یک معضل و آسیب اجتماعی تهدیدی برای تمام خانواده هاست و اعتیاد برای دام انداختن همه شهروندان کمین کرده است.
قربانی افزود:برای کاهش معضل اعتیاد در جامعه باید حساسیت ها را نسبت به این بلای خانمانسوز افزایش داد و برای این کار نیازمند کمک تمام مردم از جمله رسانه ها است.
به گفته وی با وجود گسترش اعتیاد در جامعه همچنان بی توجهی به این معضل اجتماعی در جامعه وجود داشته و حساسیت ها نسبت به این آسیب اجتماعی ایجاد نشده است.
وی از کم کاری دستگاه های عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در انجام وظایف محوله نیز انتقاد کرد و خواهان پرکار تر شدن این حوزه ها از جمله آموزش و پرورش در طرح های مبارزه با مواد مخدر شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی کاهش سن اعتیاد و گسترش اعتیاد در روستاها را از دیگر معضل های این بخش اعلام کرد.
*اجرای 23 مصوبه شورای هماهنگی مواد مخدر در استان
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی از اجرایی شدن 23 مصوبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که با حضور وزیر کشور تشکیل شده خبر داد.
قربانی راه اندازی اقامتگاه معتادان در لنگر بجنورد، اقامتگاه معتادان زن در شیروان، جانمایی نمایشگاه دایمی مواد مخدر، توسعه کلینک های درمانی و نظارت بر این حوزه را از مهم ترین مصوبه های اجرایی این شورا دانست.
وی در این نشست همچنین از تشکیل کارگروه مطبوعات و رسانه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی به عنوان نخستین استان طراح این کمیته خبر داد.
براساس آمار غیر رسمی،10 تا 15 هزار معتاد شناسایی شده در خراسان شمالی زندگی می کنند که هم اکنون برای ترک آن ها حدود 137 کلنیک فعال است.
طبق آمار دادگستری استان خراسان شمالی از دو هزار و 300 زندانی در بند در این استان حدود 70درصد آنان را مواد مخدری تشکیل می دهند.
همچنین طبق همین آمار 80 درصد از زنان زندانی در زندان های استان خراسان شمالی را بانوان معتاد و درگیر مواد مخدر هستند.ک3
6982/ 6042
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]