واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار خراسان رضوی بر بسترسازی برای ایجاد اشتغال در تایباد تاکید کرد مشهد - ایرنا - استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در تایباد به ویژه در منطقه مرزی دوغارون باید بستر ایجاد اشتغال در این شهرستان فراهم شود.

علیرضا رشیدیان که روز دوشنبه در جریان سفرهای دوره ای خود به نقاط مختلف استان خراسان رضوی به شهرستان مرزی تایباد سفر کرده بود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان تایباد از جمله مناطقی است که به لحاظ صادرات، واردات و ترانزیت کالا در زمره گمرکات برتر کشور محسوب می شود.
وی گفت: پایانه مرزی دوغارون نیز همه ساله توانسته در زمینه ورود و خروج مسافر از افغانستان به ایران و بالعکس جایگاه خوبی در سطح پایانه های کشور کسب کند.
استاندار خراسان رضوی افزود: همچنین تایباد به عنوان یکی از قطبهای کشاورزی استان مطرح است زیرا سالانه بطور میانگین 36 هزار تن محصول زراعی و دو هزار تن محصول باغی در این شهرستان تولید می شود.
وی ادامه داد: با بهره گیری بیش از پیش از ظرفیتهای بالقوه تایباد می توان شاهد رونق اقتصادی در منطقه و استان بود.
حسین شرافتی راد فرماندار تایباد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در سفر چند ساعته استاندار خراسان رضوی به این شهرستان شتاب بخشی به روند اجرای پروژه راه آهن مشهد - دوغارون، وضعیت اعتبارات پروژه فاضلاب شهری، واگذاری معادن شهرستان به شرکتهای فراگیر محلی، واگذاری تاغزارها به شهرداری جهت ایجاد فضای سبز، مشکلات مربوط به شهرک صنعتی، بازارچه مرزی و تهیه طرح جامع گردشگری از مهمترین موضوعاتی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مرکز شهرستان 110 هزار نفری تایباد در فاصله 228 کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است. تایباد مرکب از دو شهر، دو بخش مرکزی و میان ولایت دارای 38 روستا است. 36 هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.
تایباد از سمت شرق و جنوب شرق هم مرز با کشور افغانستان است
گمرک دوغارون واقع در شهرستان تایباد با یک قرن سابقه فعالیت در فاصله 18 کیلومتری مرز ایران و افغانستان مستقر است.
همچنین شهرستان تایباد با ۶۵ هزار هکتار زمین زیرکشت محصولات زراعی و باغی 15 هزار خانوار بهره بردار بخش کشاورزی دارد و بر این اساس حدود 75 درصد ساکنان این خطه در بخش کشاورزی فعالیت می کنند.
مهمترین تولیدات کشاورزی در اقلیم خشک تایباد شامل تره بار، زیره، گندم، جو، چغندرقند، زردآلو، انگور، توت، انار، انجیر و خربزه است.
7494/1858
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]