تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817204320




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایان سکوت معنادار/ آنگ سان سوچی و اعطای حق شهروندی به مسلمانان میانمار


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پایان سکوت معنادار/ آنگ سان سوچی و اعطای حق شهروندی به مسلمانان میانمار کوالالامپور – ایرنا – رهبر مخالفان دولت میانمار و برنده جایزه صلح نوبل از دولت متبوع خود خواست به مسلمانانی که با قایق به سوی کشورهای همجوار حرکت کرده اند، حق شهروندی اعطا کند.


به گزارش ایرنا، خبر سرگردانی هزاران مسلمان میانماری در آبهای منطقه جنوب شرق آسیا و ممانعت کشورهای اندونزی و مالزی از ورود قایق این افراد برای پناهجویی طی هفته های گذشته، زنگ خطر در خصوص وضعیت اسفناک حقوق بشر را در این منطقه به صدا در آورد.
کشتار مسلمانان روهینگیا که از سال 2012 آغاز شد با سکوت معنادار "آنگ سان سوچی" رهبر مخالفان دولت میانمار و دارنده جایزه صلح نوبل مواجه و احتمال تقدم سیاست بر صلح، آزادی و دموکراسی در نزد وی را تقویت کرد.
نه تنها سکوت رهبر مخالفان دولت میانمار که بی توجهی دولت این کشور را نیز می توان از عوامل بروز فاجعه انسانی اخیر در آب های جنوب شرقی آسیا دانست که در آن هزاران نفر بی آب و غذا در دریا سرگردان شدند و دهها نفر نیز جانشان را از دست دادند.
پس از وقوع بحران منطقه ای که در جهان واکنش های متفاوتی در پی داشت، اکنون رهبر مخالفان دولت میانمار خواستار اعطای حق شهروندی به کسانی شده است که بر عرشه قایق های پوسیده قاچاقچیان انسان در مرزهای آبی بین کشورهای منطقه با رنج گرسنگی، تشنگی و بی خوابی با مرگ دست و پنجه نرم می کنند.
درخواست آنگ سان سوچی برای اعطای حق شهروندی به مسلمانان روهینگیا پس از سه سال سکوت در سخت ترین سال های آوارگی مسلمانان، اقدام حزب مخالفان دولت را نزد افکار عمومی و تحلیلگران حوزه سیاست و حقوق بشر معنادار جلوه می دهد.
تخمین زده می شود که بیش از یک میلیون و 300 هزار مسلمان روهینگیایی از حقوق شهروندی خود محروم هستند و نبود حمایت از این اقلیت بزرگ بیشترین رنج و شکنجه را برای آنها ایجاد کرده است.
برخی از تحلیلگران منطقه ای اقدام آنگ سانگ سوچی را با انگیزه های سیاسی می دانند که می توان آن را به انتخابات سراسری این کشور که قرار است در ماه های آینده برگزار شود، مربوط دانست، هر چند این موضع به نفع مسلمانان میانمار نیز تمام می شود.
از سوی دیگر، برخی کارشناسان منطقه ای بر این باورند که آنگ سان سوچی با این اقدام می تواند میزان آرا خود را در صورت شرکت در انتخابات میانمار در بین بوداییان که نقش مهمی در انتخابات سراسری ایفا می کنند، به خطر اندازد.
برخی دیگر از تحلیلگران نیز بدون در نظر داشتن انگیزه های آنگ سان سوچی و پیامدهای منفی احتمالی این اقدام در مورد آینده سیاسی رهبر مخالفان دولت میانمار، تلاش برای اعطای حق شهروندی به مسلمانان روهینگیا را گامی ارزشمند تلقی می کنند.
آنگ سان سوچی فعال صلح میانماری در حالی اکنون از حق شهروندی مسلمانان این کشور سخن می گوید که سال 1392 پس از 19 سال حق شهروندی خود را از کشور ایتالیا دریافت کرد.
دولت میانمار، مسلمانان روهینگیا را مهاجرانی می داند که از بنگلادش به این کشور مهاجرت کرده اند و به همین دلیل حقوق شهروندی آنان را به رسیمت نمی شناسد و در برخی موارد خواستار خروج آنها از کشور شده است.
از منظر سازمان ملل متحد این مسلمانان ازجمله بزرگترین اقلیتهای مذهبی در جهان هستند که مورد تبعیض قرار گرفته اند.
آساق**241**1611



29/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن