تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايمان، آس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871521391




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترافیک آن هم در ورودی محدود طرح ترافیک/ یا مجوز صادر کنید یا فضای سبز احداث کنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آنچه در روی خط تهران دوشنبه این هفته گذشت
ترافیک آن هم در ورودی محدود طرح ترافیک/ یا مجوز صادر کنید یا فضای سبز احداث کنید
در روی خط تهران دوشنبه این هفته پیگیری موضوع‌های مجوز و برچسب‌های تاکسی سرویس‌های مدارس، مشکلات تعاونی مسکن منطقه 18، بلاتکلیفی اهالی دارآباد و صدور مجوزهای ساخت و ساز در این منطقه و تصویر ارسالی از ترافیک قبل از ورود محدوده طرح ترافیک صورت گرفت.

ترافیک آن هم در ورودی محدود طرح ترافیک/ یا مجوز صادر کنید یا فضای سبز احداث کنید
به گزارش خبرنگار شهری باشگاه خبرنگاران مشکلات رانندگان و بلاتکلیفی مجوز و برچسب‌های تاکسی و سرویس‌های مدارس موضوعی بود که روی خط تهران دوشنبه این هفته در سوژه نخست خود آن را بررسی کرد.

ماجرا از این قرار است که رانندگان سرویس برای ورود به طرح زوج و فرد 75 هزار تومان پرداخت کردند اما هنوز مجوزی دریافت نکرده‌اند.

این در حالی است که برگه ای به نام مجوز به این رانندگان تحویل دادند که با ورود به طرح و زوج و فرد به دست پلیس راهور جریمه می‌شوند.

روی خط تهران موضوع را از اشتری معاون فرهنگی و آموزشی سازمان تاکسیرانی شهر تهران پیگیر شد.

وی در پاسخ با اشاره به شرایط خاص صدور مجوز و ورود رانندگان سرویس اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه همیار دانش آموزی سال تحصیلی 93-94 شهر تهران شرکت‌های تحت نظارت سازمان تاکسیرانی شهر تهران برای بررسی تایید صلاحیت رانندگان سرویس مدارس شهر تهران رانندگانی که در دوره های آموزشی شرکت کنند می‌تواند از برچسب و کارت شناسایی رانندگان سرویس مدارس استفاده کنند.

وی ادامه داد: رانندگان باید ده هزار تومان برای هزینه صدور برچسب و کارت شناسایی پرداخت کنند و اگر مبالغی غیر از این را شرکت‌های تحت نظارت سازمان تاکسیرانی شهر تهران دریافت کنند قطعاً تخلف است و رانندگان می‌توانند در صورت مشاهده و تخلف شکایتشان را از طریق سامانه 1888 مطرح کنند.

اشتری تصریح کرد: با هماهنگی‌های انجام شده با شرکت کنترل ترافیک شهر تهران تا کنون با مشکلی در این باره مواجه نشدیم و اگر راننده سرویسی برای تردد در محدوده زوج و فرد جریمه شده می‌تواند شکایت خودش را از طریق شرکت مربوطه خودش را در آن منطقه ای که فعالیت می‌کند به سازمان تاکسیرانی شهر تهران منعکس کند تا پیگیری شود.

حکایت تعاونی مسکن منطقه 18 چیست

روی خط تهران دوشنبه این هفته در سوژه دوم خود به موضوع مشکلات تعاونی مسکن کارکنان شهرداری منطقه 18 پرداخت

مشکلات تعاونی شهرداری منطقه 18 سیزده سالی است که امان از اهالی این منطقه بریده است

این در حالی است که هنوز 7 طرح ساختمانی در این طرح تعاونی به اتمام نرسیده و مبلغ 50 میلیارد تومان از شهروندان منطقه 18 دریافت کرده‌اند و تاکنون برای رسیدگی به مشکلات آن‌ها هیچ پاسخ قانع کننده ای نداده‌اند.

این در حالی است که مبالغ مختلفی از شهروندان منطقه 18 دریافت کرده‌اند اما هنوز هیچ واحدی به آن‌ها تحویل داده نشده است.

روی خط تهران موضوع را با علی اصغر قاسمی رئیس هیئت مدیره مجتمع تعاونی مسکن منطقه 18 در میان گذاشت.

وی در پاسخ گفت: موضوع را از شهرداری منطقه 18 پیگیر شدیم آن‌ها در پاسخ گفتند متأسفانه با توجه به اسناد و مدارکی که از وزارت تعاون اعلام شده کارکنان این تعاونی فاقد سند قانونی هستند و استفاده از مهر و سربرگ حتی وزارت تعاون این موارد به عنوان خیانت در امانت در مراجع قضایی قابل پیگیری است و بر اساس جعل اسم اسناد و مدارک به دست مراجع قضایی این واحد پلمپ شده است.

یا مجوز صادر کنید یا فضای سبز احداث کنید

بلاتکلیفی اهالی سیمین قلعه دارآباد و نبود صدور مجوزهای ساخت و ساز در این منطقه ماجرایی است که روی خط تهران دوشنبه این هفته در سوژه سوم خود به آن پرداخت.

اهالی سیمین قلعه دارآباد بر این باورند که مسئولان نه مجوز ساخت و ساز صادر می‌کنند و نه در این محل فضای سبزی احداث می‌کنند.

این در حالی است که تپه سیمین قلعه دارآباد منطقه 1 تهران در چند سال گذشته در طرح تفصیلی فضای سبز قرار گرفته اما تاکنون شهرداری هیچ اقدامی در این باره انجام نداده است.

اهالی تپه سیمین قلعه دارآباد در حال حاضر با مشکلات بسیاری از جمله مشکل نبود گاز شهری، سرویس دهی برق با هزینه های بسیار، ساخت‌های موجود در این منطقه مواجه هستند.

مشکلاتی که چند سالی است که اهالی این منطقه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و هیچ کس پاسخگو نیست.

روی خط تهران موضوع را از مطلق معاون معماری و شهرسازی شهرداری منطقه 1 پیگیر شد.

وی در پاسخ در خصوص اولویت بندی تملک‌های انجام شده در منطقه تپه سیمین قلعه دارآباد مطرح کرد : در دو سال گذشته تملک بر اساس اولویت بندی انجام شده در حال انجام شده و 35 درصد تملک انجام شده و بقیه املاک نیز در دست تملک است.

وی گفت: در صورتی که اهالی محله سیمین تپه دارآباد در ردیف بودجه مصوب پیش بینی شده اگر اسناد مالکیت دارند می‌توانند به شهرداری منطقه 1 مراجعه کنند و بر اساس اولویت تملک قطعاً نسبت به تأمین حقوقشان اقدام خواهد شد.

باز ترافیک آن هم در ورودی محدوده طرح ترافیک

ترافیک در ورودی محدوده طرح ترافیک موضوعی است که روی خط تهران دوشنبه این هفته در قالب تصویر ارسالی در سوژه چهارم خود به آن پرداخت.

گزارش در قالب تصویر ارسالی شهروندان از ترافیک در ورودی محدوده طرح ترافیک در روی خط تهران پخش شد.

این در حالی است که پلیس راهنمایی و رانندگی از برخورد با خودروهایی که در محدوده طرح ترافیک توقف می‌کنند خبر داده بود اما با گذشت چند سال هنوز این وعده عملی نشده و تصویر ارسالی شهروندان از بزرگراه مدرس حاکی از این است که این وعده تاکنون عملی نشده است.

روی خط تهران موضوع را پیگیر خواهد شد امیدواریم مسئولان نظارت بیشتری در این باره داشته باشند.








۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن