تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تقواى الهى داشته باشيد و اصلاح كنيد ميان خودتان را زيرا خداوند در روز قيامت ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832629718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: در مذاکرات زیاده‌ خواهی را نمی‌پذیریم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ظریف: در مذاکرات زیاده‌ خواهی را نمی‌پذیریم




ظریف گفت: برداشت‌های گوناگونی از مواضع مذاکراتی ایالات متحده مطرح شده است. ما از ابتدای مذاکرات اصرار کردیم که هیچ‌گونه زیاده‌خواهی را نخواهیم پذیرفت.





خبرگزاری ایسنا: وزیر امور خارجه مجارستان با وزیر خارجه کشورمان دیدار کرد.

پیتر سیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان در دیدار صبح امروز (دوشنبه) خود با محمد جواد ظریف درباره مسایل دو جانبه و بین‌المللی گفت‌وگو کرد.

پس از این دیدار وزرای خارجه دو کشور در کنفرانسی خبری حضور یافتند.

ظریف در این کنفرانس خبری گفت: امکان گسترش روابط دو جانبه بین ایران و مجارستان وجود دارد.

وی همچنین گفت: پروتکل الحاقی اجازه بازرسی‌های بی‌رویه از مراکز هسته‌ای کشورها را نمی‌دهد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه نظر شما در رابطه با اظهارات مقامات کشورمان در مورد تغییر مواضع آمریکایی‌ها از مذاکرات لوزان تا امروز چیست، گفت: برداشت‌های گوناگونی از مواضع مذاکراتی ایالات متحده مطرح شده است. ما از ابتدای مذاکرات اصرار کردیم که هیچ‌گونه زیاده‌خواهی را نخواهیم پذیرفت و اصرار داریم همان‌طور که پس از لوزان هم اعلام کردیم که چارچوب‌های تعیین شده و چارچوب‌هایی که مشترکا برای پاسخ به موضوعات مورد بحث در لوزان به آن رسیدیم که نتیجه بیش از 18 ماه مذاکره سنگین و طولانی بود را دنبال خواهیم کرد.

وی ادامه داد: لازم است که این چارچوب‌ها که به نفع همه طرف‌ها و به نفع جامعه بین‌المللی و مفید برای کنار گذاشتن این بحران ساختگی است پیگیری شود تا به نتیجه نهایی در قالب یک توافق برسند. ما اعتقاد داریم چنین کاری کاملا ممکن است و معتقد هستیم که زیاده‌طلبی و زیاده‌خواهی تنها باعث طولانی‌تر شدن مذاکرات می‌شود و هیچ نتیجه‌ای برای طرفی که زیاده‌خواهی می‌کند به دنبال نخواهد داشت.

همچنین وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی در رابطه با برخی اظهارنظرها برای دسترسی به محل‌های نظامی مانند پارچین و موضع ایران در قبال این اظهارنظرها با بیان اینکه ما اعلام کرده‌ایم که جمهوری اسلامی ایران بر اساس مقررات عمومی آمادگی شفاف‌سازی در حوزه فعالیت‌های هسته‌ای خود را دارد، گفت: البته این روزها بحث‌های مربوط به دسترسی و نظارت به صورت هیجانی از سوی برخی مقام‌های غربی برای آرام کردن برخی گروه‌های فشار بیان شده است و طبیعتا پاسخ مناسبی را از سوی مسئولان ایرانی هم دریافت کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که توافقی شکل بگیرد و پروتکل الحاقی بر اساس مقررات کشور و با توجه به چارچوب‌های موجود در کشور به صورت داوطلبانه اجرا شود، کاملا مشخص است. پروتکل الحاقی به هیچ وجه اجازه دسترسی بی‌رویه و بدون دلیل به ساختارهای کشورها را فراهم نمی‌کند و یک چارچوب قاعده‌مند و قانون‌مند را فراهم می‌کند و امروز در نزدیک به 124 کشور این پروتکل الحاقی در حال اجرا است.

ظریف تاکید کرد: مقررات موجود مانع سوء استفاده از این‌گونه دسترسی‌ها می‌شود که درواقع بازرسی نیست بلکه دسترسی است و چارچوب‌های آن کاملا مشخص و مدیریت شده است. زمانی که پروتکل الحاقی در دهه 90 میلادی مورد بررسی قرار گرفت راهکارهای مناسب برای جلوگیری از اینکه این دسترسی‌ها به اسرار کشورها باشد در نظر گرفته شده است زیرا حتی اسرار اقتصادی کشورها در حوزه‌های مختلف نیز می‌تواند اسرار آنها محسوب شود چرا که بسیاری از کشورها فناوری غنی‌سازی و یا سایر فناوری‌های هسته‌ای‌شان جزو اسرار هسته‌ای این کشورها محسوب می‌شود و نیازی نیست که به خاطر پروتکل الحاقی نگرانی امنیتی داشته باشند.

حتی برخی کشورها در حوزه صنعتی نیز با یکدیگر رقابت دارند و نمی‌خواهند اسرارشان فاش شود به همین دلیل چارچوب‌های قانون‌مندی را تدوین کردند برای اینگونه نظارت‌ها و شفاف‌سازی‌ها. طبق چارچوب‌های مشخص شده هم کشورها می‌توانند اطمینان داشته باشند که اسرارشان حفظ می‌شود و هم آنها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که برنامه‌های هسته‌ای کشورهای عضو پروتکل الحاقی کاملا صلح‌آمیز است و فعالیت غیرصلح‌آمیزی وجود ندارد.

وی افزود: دستیابی به چنین نتیجه‌گیری نیازمند نقض حاکمیت یا نقض مقررات و موازین امنیتی و صنعتی کشورهای مختلف نیست کما اینکه 124 کشوری که امروز پروتکل الحاقی در آنها اجرا می‌شود همگی نگرانی‌هایی از فاش شدن اسرار نظامی و امنیتی دارند ولی این نگرانی‌ها در چارچوب پروتکل مورد توجه قرار گرفته است و ما هم بارها گفته‌ایم که همکاری ما با جامعه بین‌المللی در چارچوب مسائل کشور و در چارچوب امنیت ملی کشور است و ما فراتر از آن اجازه دخالت در کشورمان را نخواهیم داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طرح چهار ماده ای کشورمان برای حل بحران یمن تا کنون چه تاثیری داشته است، گفت: دولت تدبیر و امید از ابتدا اعلام کرد که این منطقه اولویت سیاست خارجی ما است . ما اعتقاد داریم که روابط صلح آمیز در منطقه و کم کاری با کشورهای منطقه برای کلیه کشورهای منطقه قابل اجتناب است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با سابقه دراز مدت خویشتن‌داری و یک دیدگاه مبتنی بر اعتماد به نفس و خودباوری با همسایگان خود در منطقه رفتار کرده است و این رفتار را ادامه داده است . ما اعتقاد داریم که کشورهای منطقه باید نقش اساسی در تامین امنیت منطقه ایفا کنند و در این حرکت حذف بازیگران مهم خلیج فارس نتیجه ای جز ناامنی در این منطقه نخواهد داشت.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به توصیه ایران به کشورهای منطقه گفت : ما به همسایگانمان توصیه کردیم تا با دیدگاه واقع بینانه و مبتنی بر واقعیت های جغرافیایی و علقه های فرهنگی و مذهبی در منطقه از اقداماتی مانند آنچه که امروز در یمن جریان دارد که فقط به نفرت و خون ریزی در منطقه دامن می زنند و زمینه را برای همکاری در آینده ناکارآمد می‌کند خودداری کنند.

وی ادامه داد: ما امیدوار هستیم هر چه سریعتر آتش بس کامل در یمن اجرا شود. طرح جمهوری اسلامی ایران تنها طرح منطقی موجود است یعنی طرحی که مبتنی بر ابعاد انسانی ،‌حقوقی و اسلامی است و شامل آتش‌بس ، ارسال کمک های انسان دوستانه، گفت‌وگوی بین طرف های یمنی بدون مداخله خارجی و با کمک همه کسانی که دارای نفوذ هستند و نهایتا تاسیس یک دولت فراگیر با روابطی خوب با همه همسایگان.

ظریف در ادامه گفت: به نظر می رسد این چارچوب مناسبی باشد . اکثر طرف های مذاکره ما حقانیت این چارچوب را می‌پذیرند و ما امیدوار هستیم کشورهایی که بر اساس یک برداشت کاملا ناصواب و خطای استراتژیک که بسیار پرهزینه هم برای خودشان و هم برای مردم بی گناه وبی دفاع یمن وارد عملیات نظامی شده اند هر چه سریعتر واقعیت این منطقه را درک کنند و اجازه بدهند طرف های یمنی بدون پیشرفت و خونریزی پای میز مذاکره ای تحت نظارت سازمان ملل بیایند و پیش از آن، اجازه بدهند کمک های انسان دوستانه به مردم یمن برسد چرا که اوضاع انسانی در یمن بسیار وخیم است و متاسفانه شرایط و محدودیت هایی که توسط ائتلاف به سرکردگی عربستان سعودی و علیه مردم یمن وضع شده است کاملا غیرقابل قبول و مخالف قوانین حقوق بین‌الملل و در واقع نقض مقررات حقوق بشر دوستانه است و باید هر چه سریعتر متوقف شود و آتش بس ادامه یابد. باید سازمان ملل نیز به داخل یمن دسترسی داشته باشد تا بتواند اقلام انسان دوستانه و همین طور کمک های انسانی و پزشکی را به مردم یمن که بسیار به این کمک ها نیاز دارند برساند.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطر نشان کرد: ما از سازمان ملل توقع داریم این اقدام را هر چه سریعتر انجام دهد. من و همکارانم در روزها و هفته های گذشته در تماس نزدیک با دبیر کل سازمان ملل متحد و معاون دبیر کل در امور انسان‌دوستانه و نمایندگان ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور یمن هستیم و امیدوایم هر چه سریعتر بتوانیم این دستور کار که یک دستور انسانی است را عملی سازیم.






تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن