واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گزارش دوم بودجه انگلیس در 8 ژوئیه/نگرانی ها ازبرنامه های ریاضتی دولت لندن - ایرنا - رسانه های گروهی انگلیس در حالی که تنها ده روز از پیروزی محافظه کاران می گذرد، گزارش دادند که جورج آزبورن وزیر خزانه داری این کشور قصد دارد تا هشتم ژوئیه گزارش دوم بودجه را به مجلس عوام ارائه دهد.
به گزارش ایرنا، این بودجه که قرار است از طرح دولت محافظه کار انگلیس مبنی بر چگونگی کاهش کسری بودجه در طول پنج سال آتی پرده برداری کند، شامل مواردی همچون کاهش کمک هزینه های رفاهی، کاهش هزینه های دفتر نخست وزیری، افزایش اعتبار سلامت و مبارزه با فرار مالیاتی، است.
در این بودجه همچنین قرار است طرح دولت انگلیس مبنی بر چگونگی کاهش 12 میلیارد پوندی هزینه های رفاهی بیان شود.
جورج آزبوردن در یادداشتی که در روزنامه سان منتشر شد، نوشت: من می خواهم در اقدامی غیر معمول بودجه دولت را برای بار دوم ارائه دهم. - چون نمی خواهم برای تحقق آنچه پیش از انتخابات وعده داده بودیم بیش از این منتظر بمانم ... این بودجه برای قشر شاغل کشور خواهد بود.
این برای دومین بار پس از سال 2010 میلادی است که جورج آزبورن، بودجه تابستانی دولت انگلیس را در اقدامی غیر معمول به مجلس ارائه می دهد. وی نخستین بار در ژوئن سال 2010 میلادی و پس از روی کار آمدن دولت ائتلافی محافظه کاران و حزب لیبرال دمکرات، بودجه پیشنهادی دولت کارگری را با اعمال اصلاحات زیادی بازنویسی نمود و به مجلس ارائه داد.
روزنامه تایمز در گزارشی با بیان اینکه محافظه کاران پیشتر وعده داده بودند تا مالیات ها را افزایش ندهند، بهای قطارهای مسافرتی را ثابت نگاه دارند و همچنین اعتبار خدمات سلامت را به میزان 8 میلیارد پوند افزایش دهند، نوشت: از هم اکنون می توان پیش بینی کرد که دست یابی به چنین وعده هایی نیازمند کاهش قابل توجه هزینه های رفاهی می باشد.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، انتصاب مجدد "ایان دانکن اسمیت" به عنوان وزیر کار و امور بازنشستگی انگلیس، نشانگر عزم دیوید کامرون مبنی بر تلاش وی در اجرای طرح "یونیورسال کردیت" است.
کمک هزینه عمومی و یا همان "یونیورسال کردیت" طرحی است که دیوید کامرون در سال 2013 میلادی معرفی کرد که در آن مجموعه ای از کمک هزینه های بیکاری، کمک هزینه مسکن، کمک هزینه اقشار کم درآمد و کمک هزینه اولاد با یکدیگر ادغام شده و تحت عنوان یک کمک هزینه مشخص به نام "یونیورسال کردیت" با هدف افزایش نظارت و جلوگیری از سوء استفاده های عمومی، در دستور کار دولت قرار گرفت.
بر اساس گزارش منابع محلی در انگلیس، طرح "یونیورسال کردیت" هنوز به طور گسترده فراگیر نشده؛ اما انتصاب مجدد "ایان دانکن اسمیت" گمانه زنی ها مبنی بر ادامه سیاست های کامرون در خصوص اجرای کامل طرح یونیورسال کردیت را در انگلیس افزایش داده است.
"جورج آزبورن"، وزیر دارایی انگلیس در حدود دو ماه پیش در صحن علنی مجلس با ارائه گزارش بودجه سال 2015 میلادی مدعی شده بود که قصد دارد 12 میلیارد پوند بدهی دولت را طی پنج سال تسویه کند.
با این حال، از همان زمان ، اظهارات به اصطلاح مثبت آزبورن، نگرانی هایی را در میان تحلیل گران اقتصادی مبنی بر اینکه این میزان اعتبار از کدام منبع و با چه کیفیتی تامین خواهد شد، به دنبال داشته است.
موسسه صندوق بین المللی پول (آی ام اف)، در گزارشی که یک ماه پیش منتشرکرد، هشدار داد که انگلیس برخلاف پیش بینی و وعده های انتخاباتی و خوشبینانه محافظه کاران و سایر احزاب سیاسی، همچنان تا پایان سال 2020 میلادی دچار کسری بودجه خواهد بود.
در این گزارش تصریح شده بود که برخلاف آنچه دفتر بودجه انگلیس (او بی آر) ادعا کرده، اقتصاد انگلیس از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و تنها در صورت رشد مستمر اقتصادی در پنج سال آتی، این کشور می تواند در راستای کاهش کسری بودجه حرکت کند.
پس از آن نیز "دنی الکساندر" معاون وزیر دارایی انگلیس و عضو حزب لیبرال دمکرات در 7 روز مانده به انتخابات عمومی انگلیس از طرح مخفی محافظه کاران برای کاهش 8 میلیارد پوندی هزینه های رفاهی در صورت پیروزی در انتخابات پرده برداشته بود.
اکنون فقدان حزب لیبرال دمکرات در دولت کامرون که طبعا می توانست اهرمی برای کنترل سیاست های ریاضتی در انگلیس تلقی شود، نگرانی ها در میان جامعه این کشور افزایش داده است.
اگرچه دیوید کامرون و جورج آزبورن پیش از انتخابات تصریح کرده اند که در میزان کمک هزینه های رفاهی تغییری فاحشی را نسبت به آنچه طی پنج سال گذشته اعمال نموده اند، صورت نخواهند داد، اما تحلیلگران اقتصادی، محافظه کاران بی رقیب را بزرگترین چالش پنج سال آتی اقتصاد انگلیس می دانند.
اروپام**4**ن**1552
27/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]