تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871965675




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش رویترز از «دیپلماسی موسیقی ایران» /آواز طبل و سورنای گروه رستاک از اپرای سلطنتی عمان تا سالن‌های هنری انگلیس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: گزارش رویترز از «دیپلماسی موسیقی ایران» /آواز طبل و سورنای گروه رستاک از اپرای سلطنتی عمان تا سالن‌های هنری انگلیس
رستاک در سال 1997 توسط جمعی از هنرآموزان موسیقی در تهران شکل گرفت.نوای زیبا و پر شور موسیقی سنتی ایران همراه با آواز دلنشین رستاک حتی به سالن های هنری پرآوازه دنیا از قبیل باربیکن لندن نیز کشیده شده است.


به گزارش نامه نیوز، رویترز در گزارشی به کنسرت گروه رستاک ، یک گروه موسیقی پرطرفدار ایرانی در عمان پرداخته و گفتگویی با سیامک سپهری رهبر گروه رستاک -نوازندگان موسیقی سنتی ایرانی- و فرزاد مرادی خواننده کردزبان این گروه در موسکات پایتخت عمان انجام داده است. رویترز می نویسد: صدای تیز سورنا- نوعی آلت موسیقی ایرانی که شبیه نی است- سکوت سالن اپرای سلطنتی موسکات پایتخت عمان را در هم شکست. آوای طبل با ریتم های تند و سریع همراه با صدای آواز های دلنشین ایرانی در فضای اپرا اوج گرفت.و صدها نفر از از حضار عمانی ایرانی، هندی و غربی حاضر در سالن را به وجد آورد. با وجود سوءظن در حال رشد اکثر کشورهای عربی نسبت به توسعه روزافزون قوای نظامی ایران روز پنج شنبه صدها نفر از مردم عمان از حضور 14 عضوگروه رستاک در کشورشان استقبال کردند.  ناصر ال تائی از مسئولان خانه اپرای سلطنتی عمان در این باره می گوید "حضور با شکوه گروه رستاک در عمان نشانگر روابط دوستانه ما با ایرانیان است. ایران از کشورهای همسایه ماست و روابط ما با این کشور تاریخی هزارساله دارد".وی همچنین این حضور را نشانگر بی طرفی محض عمان در مشکلات روزافزون منطقه دانست. رستاک در سال 1997 توسط جمعی از هنرآموزان موسیقی در تهران شکل گرفت.نوای زیبا و پر شور موسیقی سنتی ایران همراه با آواز دلنشین رستاک حتی به سالن های هنری پرآوازه دنیا از قبیل باربیکن لندن نیز کشیده شده است.اجرای پنج شنبه شب این گروه در عمان اولین حضور آنها در کشورهای منطقه خلیج فارس به شمار می آید. سیامک سپهری نوازنده تار و رهبر گروه رستاک در گفتگو با خبرنگار رویترزمی گوید " قویا باور دارد که موسیقی در بهبود روابط ایران با کشورهای همسایه بسیار تاثیر گذار خواهد بود". وی می افزاید " مهم ترین مامریت رستاک آشتی دادن آلات متنوع موسیقی سنتی ایران با هم و ترکیب آنها با یکدیگر است. ما سعی داریم آوازهای محلی و موسیقی سنتی شناخته شده را با موسیقی های زیبا ولی گمنام کشورمان ترکیب کنیم و به این ترتیب پلی بزنیم میان موسیقی نسل های مختلف در مناطق جغرافیایی مختلف سرتاسر کشورمان ایران." سپهری متولد تهران است ولی اصل و نسب وی از یک طرف به شیراز- یکی از شهرهای جنوبی ایران- و از طرفی دیگر به مازنداران –از شهرهای شمالی ایران- می رسد.به همین ترتیب هر یک از اعضای رستاک از شهرهای مختلف ایران با سنت ها و فرهنگ های خاص خودشان بوده و هر یک با زیبایی های فرهنگی خاص خود وارد گروه شده اند. فرزاد مرادی خواننده کردزبان رستاک همچنین معتقد است موسیقی سنتی و محلی ایران این قابلیت را دارد که با آوازهای محلی و سنتی کشورهای همسایه نظیر عمان در هم آمیزد که این نیازمند ارتباط و تبادلات فرهنگی با این کشورهاست.وی می گوید " ایران کشوری پهناور با تنوعات فرهنگی گسترده است و یکی از چالش های پیش روی ما گروه های موسیقی سنتی هر نقطه از ایران است که هر کدام بر اساس سنت و فرهنگ منطقه خودشان می نوازند."



۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن