واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر دارایی کره جنوبی: سئول به سرمایه گذاری های خود در خارج می افزاید تهران - ایرنا - وزیر دارایی کره جنوبی اعلام کرد که سئول بر حجم سرمایه گذاری های خود در خارج از این کشور می افزاید.
به گزارش ایرنا، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از "چوی کیونگ هوان" وزیر دارایی این کشور افزود که دولت این کشور تدابیری را برای سرمایه گذاری در بورس سهام خارجی و ارتقای مدیریت بازرگانی و اقتصادی بین المللی در نظر گرفته است تا بر حجم سرمایه گذاری ها در خارج از کشور بیفزاید.
وی در یک کنفرانس خبری در سئول گفت: دولت چاره ای جز بازبینی در سیاست گذاری مالیات و عوارض برای تشویق سرمایه گذاری ها در خارج نداشته تا از این طریق هم با رقبایی چون اتحادیه اروپا و ژاپن و در عین حال با بازار سرمایه گذاری های آمریکایی با نرخ بهره ای نزدیک به صفر، مقابله کند.
وزیر دارایی کره جنوبی از تهیه پیش نویس طرح افزایش سرمایه گذاری خارجی دولتش خبر داد و افزود: از دیگر مزیت های سرمایه گذاری دولت در خارج از کشور، ارتقای کیفیت سرمایه گذاری کره جنوبی در کشورهای میزبان است تا از این طریق، از حجم واردات در مقایسه با صادرات کالا و سرمایه به خارج کشور بکاهد.
چوی به نقل از صاحب نظران و تحلیگران اقتصادی روند کلی ارتقای سرمایه گذاری خارجی کشورش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: شاخصهای بانک توسعه اقتصادی کره جنوبی حکایت از این دارد که سرمایه گذاری سئول در هر نقطه از جهان هم بر قدرت ریسک پول ملی می افزاید و هم آن را قادر می سازد تا در برابر دلار آمریکا قدرت بیشتری کسب کرده و در بلند مدت به یک رقیب جدی در برابر دیگر ارزهای مطرح دنیا نیز تبدیل شود.
به گزارش ایرنا، از آنجا که توسعه سرمایه، افزایش رشد اقتصادی، توسعه میزان ارتباطات و مبادلات اقتصادی بین منطقه ای و در یک تعریف عام، تولید ثروت برای کشورها، از دیرباز از اهمیت فراوانی برخوردار بوده، شرکت های کره جنوبی در اواخر دهه 80 میلادی، به سرمایه گذاری در صنایع و شرکت های خارج از کشور پرداختند.
از عمده دلایل دولت کره جنوبی برای برخورد با رویکرد سرمایه گذاری را به نداشتن نظام مدیریت اقتصادی مناسب و تصور ایجاد آثار منفی این رویکرد در سطح صنایع، نظام آموزشی و وضعیت اشتغال کشور اشاره کرد.
با توجه به رشد فزاینده سرمایه گذاران داخلی نسبت به سرمایه گذاران خارج از کشور، دولت کره جنوبی با توسعه تفکر جامع در نگرش و دیدگاه مدیریتی و نظام مند، به برنامه ریزی گسترده و سازماندهی نظام سرمایه گذاری در داخل کشور نیز پرداخته است.
اگرچه دولت سئول در ابتدا برخی محدودیت ها و موانع را در این فعالیت ایجاد کرد اما با این اقدام دولت، سرمایه گذاری در شرکت ها و صنایع کشورهای خارجی، به رویکردی مثبت توأم با حمایت ملی بدل شد و با توسعه برنامه و ایجاد نیاز به سرمایه گذاری در صنایع داخلی، عملکرد سرمایه گذاری در خارج از این کشور ، به جذب سرمایه خارجی به داخل تبدیل شد.
آساق**1378**1572
27/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]