تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828006594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدا و سيما ديگر تريبون نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۴۱ب.ظ)
صدا و سيما ديگر تريبون نيست موج- نمايندگان بند مربوط به استفاده احزاب از شبکه‌هاي صدا و سيما را حذف کردند. ممکن است اين مصوبه موافقان و مخالفاني داشته باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، نمايندگان مجلس امروز در جريان بررسي طرح فعاليت احزاب، بندي از طرح نحوه فعاليت احزاب و گروه‌هاي سياسي را حذف کردند که بر اساس آن استفاده از شبکه‌هاي صدا و سيما براي اعلام مواضع و برنامه‌ها يکي از حقوق و امتيازات احزاب در نظر گرفته شده بود.
اين اقدام خوشايند کساني است که منتقد برخي از برنامه هاي تلويزيون يا راديو هستند. برنامه هايي که باور آنان مرکز اشاعه افکار و اعتقادات يک جناح و سکويي براي پرتاپ آنان به قدم هاي جلوتر است. معمولا در زمان هاي نزديک به يک انتخابات ذره بين مخاطبان دربرابر برنامه هايي قرار مي گيرد که يک مسئول يا مقام دار را دعوت کرده است.
اخيرا در برنامه خندوانه همين انتقاد منعکس شد. يکي از روزنامه نگاران به نقد اين برنامه پرداخته بود و آن را با صندلي داغ مقايسه کرده است. برنامه هاي پرمخاطبي که بعد از مدتي به ابزار سياسي تبديل مي شوند.
وي با انتقاد از رويه صدا وسيما اين برنامه را پاتوق اصولگرايان مي داند که احتمالا براي انتخابات مجلس برنامه ريزي مي کنند. اين که اين گفته ها چقدر صحت دارد مهم نيست، مهم اين است که با وجود شبکه هاي اجتماعي، سايت ها و روزنامه ها، باز هم مردم رسانه تصويري را بيشتر مي پسندند. اگر برنامه اي شهرت پيدا کند که بيشتر هم مخاطب جذب خواهد کرد. از اين جهت است که در گذشته که مناظرات سياسي در تلويزيون برگزار مي شد مردم سطح آگاهي سياسي خود را با ديده ها و شنيده هاي خود از اين رسانه تطبيق مي دادند.
به نظر مي رسد که مردم عادت بيشتري به تلويزيون دارند. اما مصوبه اخير که البته با هدف جلوگيري از فساد هاي ناشي از آن مطرح و تصويب شده است، مورد نقد هم هست. يک ديدگاه در اين ميان معتقد است که عدم اطلاع رساني اخبار احزاب يا استفاده آنها از صدا و سيما به نوعي خدشه در مباحث توسعه سياسي است؛ از اين جهت که، همه مردم دسترسي به منابع اطلاع رساني ندارند. ديدگاه ديگر نيز که ممکن است مطرح شود اين است که اين مصوبه در جاي خود بسيار موثر است؛ چرا که از صدا وسيما ديگر تبديل به تريبون اشخاص و جناح ها نخواهد شد.
احتمالا اين انگ را هم نخواهد خورد که بودجه خود از کجا و کجا تأمين کرده است. آنجايي که تلويزيون متهم به آنتن فروشي است، ايجاد اين مصوبه کمک موثري به ارتقاي کيفيت و بي حاشيه بودن مي کند؛ چراکه، برخي مخاطبان معتقدند که صدا وسيما ديگر رسانه مردمي نيست که رسانه يک عده خاص شده است. از اين نظر است که تصويب اين نوع از مصوبات هم در اعتلاي نقش و رسالت رسانه ملي و هم در کم شدن شايعه ها و شائبه ها نسبت به آن کمک خواهد کرد. هرچند عده اي معتقدند که حالا که روند بازتوليد و باز آفريني احزاب و نقش آنان در جامعه در حال پررنگ شدن است رسانه ها به خصوص رسانه ملي در اين ميان نقش مهمي دارند. البته بي حاشيه و بدون جانبداري. هر چند تجربه نشان داده است که برنامه هاي پر طرفدار تلويزيون پس از مدتي رنگ و بوي سياسي پيدا مي کند.

*صفيه رضايي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن